Citiraj alma_itd prvotno napisa Vidi poruku
Evo mene opet.Molim za pomoc za misljenje ili savjet.Raspametila sam se cisto.Et. je bio 17.11.,prva kontrola bete 29.11. to je bio 12dnt.i iznosila je 117.Taj dan sam i prokrvarila a krvarenje jos uvijek traje i menstrualni bolovi naravno.14.dnt vadim betu i iznosi 138,ja u depresiji,placem ko kisna godina ali dr kaze da nastavim sa utricima(koje sam par puta i popila) i da je pozitivno sto beta raste.Sinoc vadila opet betu 16dnt. (cisto da potvrdim opadanje bete i da konacno prestanem gurati vaginalete i da popijem konacno nesto protiv bolova jer se patim od ponedjeljka)i evo sad dobila rezultat beta 244,a ja jos uvijek krvarim.Naravno vikend je,dr. je bezbeli na skijanju ili tako nesto,nikog ne mogu dobiti na tel.Jeli neko imao slicno iskustvo.Ja sam se vec pomirila da od ovog nema nista,nemam vise suza,sve sam potrosila,psihicki se spremam za FET nekad u proljece,raspitujem se o postupku,a vidi sad ovo.HELP!!!!
Alma ako te itko može razumjeti onda sam to ja. Sjećanje na ono šta se meni dogodilo je još tako svježe i oprosti mi šta na sve to gledam iz svoje perpektive, ali ja se ne bi puno nadala. Rekla sam ti već da sam pročitala o duplanjima bete sve šta se dalo pročitati i samo u jednom malom postotku to završi dobro. U svim ostalim slučajevima obično znači neka kromosomska greška koja ili ode sama do 12.tjedna ili moraš na kiretažu. Molim te nemoj se ljutiti na mene šta ti ovo govorim i nadam se iz sveg srca da se tebi neće dogoditi isto, ali želim te poštedjeti boli koja se dogodi kad sve to ode predaleko. Kad se meni to dogodilo pričala sam sa nekoliko iskusnih forumašica koje su mi rekle ovo šta sad ja kažem tebi.
Drži mi se draga moja i želim ti da bude ono šta je najbolje za tebe u ovim okolnostima.