Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3728

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

načitala sam se dosta o tim smećkastim spottinzima i zaista je uglavnom tako što je pinky spomenula,da se ne nastavljaju nego stanu.rijetko se znaju i nastavit,ali ni tada ne znači da je gotovo.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj mirna26 prvotno napisa Vidi poruku
    načitala sam se dosta o tim smećkastim spottinzima i zaista je uglavnom tako što je pinky spomenula,da se ne nastavljaju nego stanu.rijetko se znaju i nastavit,ali ni tada ne znači da je gotovo.
    Uopće ne ulazeći u detalje tvoje načitanosti ali smeđi spotting nažalost uopće ne stane najčešće kao što si ti napisala nego je unfortunately češće najavljivač neumoljive menstruacije.

Hallo, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Već ti je Pinky napisala možeš izvaditi komotno betu i sutra, dva dana ranije iako to liječnici uglavnom NE vole............... Isto tako možeš u ovoj fazi već test napraviti, držim ti fige!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    Uopće ne ulazeći u detalje tvoje načitanosti ali smeđi spotting nažalost uopće ne stane najčešće kao što si ti napisala nego je unfortunately češće najavljivač neumoljive menstruacije.

Hallo, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Već ti je Pinky napisala možeš izvaditi komotno betu i sutra, dva dana ranije iako to liječnici uglavnom NE vole............... Isto tako možeš u ovoj fazi već test napraviti, držim ti fige!
    Vaaaaaaaaaar)

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

krivo sam se izrazila....ako stane onda je to dobar znak..ali ako ne stane onda nije...jao jao

rajvos avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

kadauna-isprazni box

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •