sildad,,,vrtiš mi se po glavi..a jesi li ti radila trombofilijske testove krvi kao što je i Pinky radila zbog biokemijske T i pobačaja?
sildad,,,vrtiš mi se po glavi..a jesi li ti radila trombofilijske testove krvi kao što je i Pinky radila zbog biokemijske T i pobačaja?
Jesam skoro cijelu imunologiju osim NK stanica i sve je OK. Jedino šta sam uspjela otkrit je taj malo povišen TSH. Šta si odlučila za betu? Jel vadiš sutra? Ja rijetko kome prognoziram trudnoću jer to baš ne volim, ali ti mi nekako ne izlaziš iz glave.
Kinki, imaš na fertility friend grafove cura koje mjere temperaturu pa možeš proučavati grafove po različitim kriterijima npr.trudnoća, (ne)trudnoća, spontani pobačaj, IVF, stimulacija...i da ne nabrajm dalje. Ja i jedna forumašica smo nekad davno te grafove studirale do u detalje. Stvarno se ne možeš pouzdati u temperaturu kad si pod utrićima. Pravilo za temperaturu važi ako si u prirodnom ciklusu, onda možeš zaključiti da si trudna ako je povišena više od 14 dana. Visina temperature varira od žene do žene, tako da neke imaju malo nižu, a neke malo višu, npr. moja je u prvoj fazi ciklusa između 36,0 - 36,4, a u fazi nakon ovulacije 36,6-36,9. Kad mi se dogodila trudnoća, temperatura se i dalje kretala u rasponu 36,6-36,9, odnosno i u ciklusima kad nisam bila trudna ne bi padala dok sam bila pod utrogestanima. Tek kad bi prestala s njima temp. bi pala nakon 3 do 4 dana. Ali kao šta rekoh to je kod mene, neke cure procure i sa utrogestanima, pa je kod njih situacija pretpostavljam drugačija.