Citiraj kinki prvotno napisa Vidi poruku
Jooj drage moje, kao prvo oprostite na ovome jučer-ne znam šta mi je bilo. Od početka ovog postupka sam bila smirenija, opuštenija i pozitivnija nego ikad. Jučer sam počela plakat jer sam bila gladna a ništa mi se nije jelo. Mislim koja frustracija-crkavaš od gladi a sva ti je hrana bezveze??? Onda izmirim temp i vidim da je pala. E tek onda provala. Inače se mogu suzdržavati pred mužem al jučer sam pukla, grcala se, davila. On me uvjeravao da tako nikad ne plačem u pms-u...
Uglavnom, jutros, 8. dan nakon transfera ja popišam svoj prvi plus u životu. Blijed je ali se vidi, i pojavio se odma. Nikad prije ga nisam vidila. Ne želim se veselit jer znam da se još svašta može desit,prerano je za plus. Pokušat ću ostat smirena i nastavit u pozitivnom stilu. U petak ću ić vadit betu. Molim vas nemojte mi još čestitat i molim vas recite mi ako ste imale iskustvo da se pokaže blijeda crta a trudnoće ipak ne bude. Nisam primila štopericu nakon transfera tako da od štoperice sigurno nije. Test je neki američki, najosjetljiviji.
koji predivan osjećaj vidjeti plus, jel da?!
uživaj draga, trudna si.
nek se dupla....