Kinki, za ime Bozje, baci taj toplomjer u smeće....ne mogu to vise citati.......TRUDNA SI ŽENO, OPUSTI SE I UŽIVAJ !!!!!![]()
![]()
![]()
Kinki, za ime Bozje, baci taj toplomjer u smeće....ne mogu to vise citati.......TRUDNA SI ŽENO, OPUSTI SE I UŽIVAJ !!!!!![]()
![]()
![]()
Kinki bravo čestitami držim fige za betu
Sumskovoce čestitam od srca
Bravo cure to nam treba![]()
Ja dobilanisam ni radila test,skupljam snage,sutra cu zvat doktora P u cita pa ce mo vidjet idemo dalje,svim curama od srca sve cestitke
![]()
Izvadila betu sinoć na onkologiji, tamo mi kuma radi, nalazi bili oko 22h-BETA 71 JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
obzirom da je to 9. dan bio od transfera 3. dan, to je ludilo beta)
Jutros test malo deblji![]()
A već te i nesanica hvata!!!! E to se zove trudnoča....Čestitam, draga i sretno!
Već sam ti čestitala na drugom mjestu, ali čestitki nikad previše![]()
klinki jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, to je to........... CESTITAM......
Jutros sam se probudila, gladna kao vuk, najela se i sad mi je muka za poludit, imam osjećaj da ću svaki čas procuriti. Danas je 11dnt5d, a sutra trebam vaditi betu. Šta mislite jel bi ju mogla vadit danas, da razriješim ovo užasno čekanje?
Kinki čestitam!!!!!!!!![]()
Danas 7 dnt. kad će taj 16.12 ludim više od čekanja svaki dan mi je ko godina.
Sutra bih trebala dobit samo da ne dođe plizzzzz.....
Ako ne dođe da u nedjelju pokušam napravit kućni test šta mislite, to bi bio 10 dnt.?
Nemam nikakvo ni implatacijsko krvarenje a to se događa negdje 7 dnt.
Neznam više šta da mislim....
Metkovka žao mi je![]()
Aneri puno~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu!!!
..uf...nalaz u 12 h,kažeš?
Aneri držim fige!!!!!!!!!
Čini mi se da će mi biti ovo najduža dva sata u životu. Još je mm na službenom putu i nema pojma da sam bila, a neću mu još ništa javljati, nek bar jedno od nas funkcionira normalno.
Aneri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu
Ja danas idem raditi, transfer bio ponedjeljak, makar kada vidim ovaj vjetar vani, ali idem pa kaj bilo da bilo
Koliko se meni spava, a tek te navele vrućine, po noći sam se presvlačila a kak sam nedavno ofarbala lijepo se od znojenja malo farbe otopi!!!!! i eto imam jastuk s flekama, pa i njega presvlačit, i tak već drugu noć, to su sve utrići znam
metkovk@ uh, hebemu... zao mi je
kinki cestitam![]()
aneri , drzimfige, jos malo....
Hvala ti Venddy. Lijepo je čuti ovako utješne riječi. Danas sam potpuno mirna i opuštena i nadam se a ću tako dočekati svoju lijepu betu u ponedjeljak.![]()
evo da vam javim moju strašnu betu čista 0........
Evo drage moje suborke da vam javim da je beta 372,49.
Sva sam izvan sebe, ne mogu vjerovati.
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Bravo aneri...ajme kakvo će to bit lijepo iznenađenje ta TM !!!
Jako sam sretna zbog svake pozitivne ß. nadam se da će ih ovih dana biti još puuunooo !!!
evo da i ovde čestitam Forumašicama!!!!!!!
aneri jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....
Aneri čestitke
I ja se kao i Bab nadam da će ovi dana biti još jako puno pozitivnih beta!!!
Sada čekamo Šumskovoćei njezinu betu...