Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3728

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mayica01 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Strumpfica prvotno napisa Vidi poruku
    Meni tu nešto nije jasno:
    punkcija 04.12.
    transfer 09.12. = 5dnt
    beta 22.12. = 13dnt5d
    to mi se čini nakako jako dugo za čekanje, zar ne bi betu mogli vaditi negdje već 14 d nakom punkcije a ne 13dnt5d, tj negdje oko 9dnt5d?

dugo za cekanje?? hm.. pa u rijeci kod moje dr. se vadi 21dan nakon transfera ..i to iz razloga da se tocno zna dali je trudnoca ili ne..ako ces vadit 9dana nakon transfera onda ces morat visit svaka 2dana na vađenju krvi da vidis dali ti se beta dupla ili ne..ako je tebi to draze da te pikaju toliko onda..ja sam vadila samo jednom i to je bilo sasvim dovoljno..

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj mayica01 prvotno napisa Vidi poruku
    dugo za cekanje?? hm.. pa u rijeci kod moje dr. se vadi 21dan nakon transfera ..i to iz razloga da se tocno zna dali je trudnoca ili ne..ako ces vadit 9dana nakon transfera onda ces morat visit svaka 2dana na vađenju krvi da vidis dali ti se beta dupla ili ne..ako je tebi to draze da te pikaju toliko onda..ja sam vadila samo jednom i to je bilo sasvim dovoljno..
    Ovisi kako kome odgovara. Meni ovaj puta paše čekanje, draže mi je to nego iščekivanje duplanja. Ali bilo je postupaka u kojima sam ludila i jedva dočekala prvi termin za betu, nije mi nimalo smetalo uzastopno pikanje niti plaćanje nalaza.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •