Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
Tigrical, Nadam se da će nam Cito donijeti više sreće!

Kinki, molim te, prestani trošiti testove, ostavi za mene koji kad budem u Splitu. Tebi ionako više ne trebaju
DOGOVORENO!!!!
Citiraj Hakya prvotno napisa Vidi poruku
Kinki tako ti je i kod mene isto bilo.... od transfera me probadalo ali nekako drugačije i trajalo bi jako kratko za razliku od prije kad bi dobila.
Moji bolovi često bi se javljali uvećer i trajali bi u par navrata po nekoliko minuta onda bi stali pa bi se javili ponovno, čak bi ponekad osjećala kao da me zateže maternica kao da me nešto štipucka dole. Danas nemam nikakvih simptoma, malo osjećam neku težinu u želucu kao da sam se prejela i to je sve.
Cure moje drage sutra 14 dnt. i vađenje bete..... Koja nervoza.
Kako bi voljela da ti simptomi znaće isto što i tebi Kinki i da sam trudna.
Imam feeling da je to-to kod tebe
Citiraj mala bu prvotno napisa Vidi poruku
suborke moje,dobro jutro vam želim...gabi25 i chiara danas nam je još 1 dan manje do bete...8dnt...kako se držite?...mene sinoć tako rasturalo dolje da sam mislila da je gotovo-došla "vještica",kad ono ništa...danas o.k. samo sam još uvijek napuhana ko balon...kad mislite vi vaditi betu?...
e da, imam još jedno pitanje-ukoliko beta bude pozitivna,ima koji pregled prije otkucaja ,npr. da se vidi gestacijska?....ja sam 1. put bila na tome,a sad mi frendica doktorica kaže da ništa prije 6.tjedna kad budu otkucaji?....pliz-odgovorite...
Možeš ići s pet tjedanada vidiš gestacijsku, tako su i mene naručili. To i nema baš puno smisla osim da se vidi brojčano stanje. Ipak, bilo jeslučajeva da se dvojke tek kasnije pokažu, a mojoj priji se desilo da joj nisu ništa vidili pa je ipak bila trudna i rodila.