chiara, prekrasna beta!
jacaneca, držim fige za veliku betu!
chiara, prekrasna beta!
jacaneca, držim fige za veliku betu!
curke,evo da si ja javim...nisam izdržala do pon...prijavljujem betu-126,2 10dnt....u pon ponavljam...
ostalim suborkama,čekalicama bete šaljem punoooo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.. ..
chiara u ponedjeljak ću
mala bu čestitam, krasne bete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mala bu, prekrasna beta!
od srca čestitam!
beta 10.dan od ET je 66,3 i dalje mi ide malo braonkasto i umesto utrogestan 3x2 vaginalno dobila sam da pijemutrogestan 4x2 oralno.
jacaneca, od srca čestitam!![]()
Gabi draga iako u zadnje vrijeme nisam često na forumu, iz prikrajka svaki dan pogledam dali ima veselih i ljepih vijesti kod tebe....šaljem ti puno puno ~~~~~~~~~~ za veliku betu![]()
gabi25-držim fige za pon....malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~javi kako je prošlo....
Mala bu i jecaneca, čestitam Vam od srca! Prekjučer je krenuo jedan niz negativnih beta, pa su nas ove vaše jako obradovale!
Stavila bi Vas na odbrojavanje, na našu listu trudnica ali mi fale podaci o postupku (koji je to postupak i kakav, koji postupci su bili prije, gdje je postupak odrađen...)
Mala bu i jecaneca cestitam!!!
Danas 6dnt3d. Da budem iskrena osjecam se kao pred M vec dva dana. Neka tupa bol dole i tu i tamo me bocne desni jajnik s kojeg su mi skinuli 3js. I da mood swings naravno. Jedan trenutak sam super pozitivna drugi je vec kraj svijeta jer cu dobiti uskoro. I tako... up&down
Drzite se drage cure i zene ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Drage moje suborke, ja sam vam jučer dobila svoja 3 podstanara (ET 5 dan, zametak cc) beta nam je 30.12....novogodišnja!!!
Ne znam zašto ja uopće nemam nikakav osjećaj da su moji podstanari u pupici...jel se to nekome već događalo.....nisam valjda luda ... ovakva hladna...baš sama sebi idem na živce![]()
Chiara,Mala Bu,JacencaČESTITAM!!!!! Prekrasne bete!!
Iva Mia,nisi luda,ni hladna...sve je to normalno! Nisi na botun pa da se samo uključiš u novonastalo stanje...sve će to doći na svoje,ako se tvoje male mrvice ulove za mamicu,stići će osjećaji!!!
Drage cure, čestitke svim pozitivnim betama ! Nažalost ja moju nisam ni dočekala. Danas je došla "vještica". Osjećam ako ništa olakšanje jer me čekanje već izludilo...a isplakala sam se već prije nekoliko dana kada se pojavila velika bol u jajanicima i odmah sam pomislila da niti ovaj put nemam sreće. Sada malo odmora od 6.mjeseci, pa idemo dalje...
GIZMOS-ovo mi je 3.postupak-ICSI,SD,Dr. B....1.je bio IVF/ICSI u Petrovoj 9.mj.2008.-prokrvarila prije bete...2.IVF/ICSI na SD-u kod Dr.B-1.mj.2009.-uspješan,mamino zlato))))
legal alien-meni ti simptomi dobro zvuče....podrška~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
gabi25 za sutra--~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja moram nažalost prijaviti da se ovo moje brljanje nažalost pretvorilo u pravu M
ovo je prvi puta da se to dogodilo pod utrogeastanima, tako rano i
da nisam uopće dočekal betu
ali ovaj puta nismo uspjeli neki drugi puta se nadamo braci ili seki
svim novim trudnicama čestitke i mirnu trudnoću želim,
čekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
prvim uzv ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tri podstanara, krasno! Meni su vratili dva, isto ništa nisam osjećala sve do prije neki dan...beta 22.12..pa ne znam jel to dobro ili loše...ništa ne brini, bar te ništa ne boli!
Svaka ti čast ako uspiješ ostati cool do bete!
Gaga76 i 2hope, žao mi je...
držite se cure![]()
Bab? gdje si-nekako ili sam te preskolčila ili nam se nisi javila?
cure zao mi je
iva-mia jesu to vratili 3 blastice ili?sretno draga , nek uđes u Novu Godinu trudna i sretna !!
evo me,curke...potvrđeno-jučer plusić na testu,danas 2.beta-333,7...12dnt...1.bila 10dnt-126,2....
ostale čekalice....SRETNO~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
strumpica bravo........jako sam sretna i za tebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ajmo cure javljajte nam bete....
Loks ~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!!!
Bebach ~~~~~~~~~~~~~~~~ za trocifrenu betuuuuurinu!!!
Svim tužnicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~za bolju 2011.!
Svim sretnicama i novopečenim mamicama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~prekrasne blagdane!
Pozz iz zaleđa!
evo da se i ja javima...potpis sve govori...
ova dva dana sam napuhana i sve me boli da jedva dođem do WC-a...crni mi se pred očima tako da baš moram oprezno...
doktor je rekao da obavezno mirujem i nisam primila onu drugu inekciju...nadam se da to neće utjecati na daljnje razvijanje u stomaku...
vidim da ima dosta pozitivnih beta....čestitke svima
a za one kojima ovaj puta nije uspjelovelike puse
![]()
čestitke odsvim novim trudničicama - chiara, štrumfica,mala bu,jecaneca i svim ostalima koje nisam nabrojila!!!
svim tužnicama velikii
Snekici dragoj veeeeliki
svim čekalicama bete puuuno ~~~~~~~~~~ za velike tete bete!!!
strumpfica jesi ti imala normalan rad crijeva sve do bete...
Strumpfica čestitam !!!
ja u petak vadim betu...a isto mi je tako s crijevima citav postupak...nikakve druge simptome nemam osim sto me bradavice svrbe. ostalo pripisujem utrogestanima.vratili su mi 2 embrija. jedan je 8-stanicni i jedan 10-stanicni. biolog mi daje velike sanse jer sam mlada. ali ja vjerujem samo velikoj beti....
Meni su vratili 2 embrija, jedan 8-stanicni i 10-stanicni 3.dan. sto se crijeva tice nemogu se pozalit,bitno da nema zatvora.pa sam se bojala da ako nema zatvora da mi je menga zagarantirana. u petak vadim betu 11dnt
evo i mene na ovoj temi,jučer bio transfer a beta 05.01.
~~~~~~~~~~ svim čekalicama bete
i posebne ~~~~~~~~~~~~ novim trudnicama
koje grozno kisno jutro na jugu. moj drugi IVF zavrsava neslavno10dnt3d test negativan
, prestajem s utrogestanom i cekam M
svim cekalicama bete zelim veeelike brojeve
btw jeste li vidjeli ovaj link sa slobodne, cool
http://www.slobodnadalmacija.hr/Spli...7/Default.aspx
Legal alien,nemoj još prestat sa Utrogestanima..meni je test bio 11.dan jedva pozitivan..na kraju i beta pozitivna..tako da ti je sigurno prerano za bilo kakve zaključke-jel,negativne zaključke!!!
Malo se još strpi....
Legal alien, nikako ne prestajati s utrogestanima prije nego što napraviš betu iz krvi. testovi mogu dati lažne rezultate, pogotovo ako se rade tako rano
hvala vam cure. sad jurim kuci s posla i stavljam utrogestan sto prije. mozda jos ima nade
mozda je moje tijelo jednostavno u slow motionu pa sve to malo sporije... nada umire posljednja!
previse sam nestrpljiva. grozna osobina. vidim tako visoke bete i onda pomislim pa meni mora biti vise od 20 10dnt3d i zato napravim test i padnem u crnjak. aaa luda glava
jos jednom hvala mayica01, strumfica, mia74
Pozdrav svima,danas mi je 9.dt (blastice),stomak me boli kao da ću dobiti...ubija me ova neizvjesnost.Šta mislite kad bi mogla napraviti test?Beta mi je tek 30.12.
inna28, može test i sutra (ili prekosutra), a beta u ponedjeljak, radi se o blasticama pa može tako rano, a trudnice kažu da ih je tako bolilo, sretno!
inna 28 drzim fige za veliku betu, i ja u pon idem vadit a bit ce mi 9dpt blastica! (znam da je rano ali ja ne znam ni kako cu pon docekat!!!)
isto me boli trbuh kao da cu svaki tren dobiti mengu,tako vec od 2dpt!