Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3728

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Znaš što, kladim se da kad bi naši muževi 2 tjedna stalno promatrali, pipkali i osluškivali svoje tijelo, imali bi i oni mučnine, grčeve u maternici itd. hahaha...
    hahahahaha! 100%

E cure moje, kako je Pinki rekla, užasavam se tog punog mjehura svaki put! I inaće stalno trčim na wc, a još kad psiha proradi...ja sam ovaj put išla odmah kad sam se digla sa stola, pa se vratila malo odležati! Imala sam osjećaj kao da cu poćet lebdjet sa svojim mjehurom (ko balon s helijem)
    I imam jedno pitanje, dr P.mi je rekao da za 5-6 dana uzmem još jedan Brevactid (jednog sam dobila na dan transvera), a u prošlom postupku nakon 7. Jel mi rano sutra ako je 15.02. bio transver? Kad je najbolje?

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj tally prvotno napisa Vidi poruku
    I imam jedno pitanje, dr P.mi je rekao da za 5-6 dana uzmem još jedan Brevactid (jednog sam dobila na dan transvera), a u prošlom postupku nakon 7. Jel mi rano sutra ako je 15.02. bio transver? Kad je najbolje?
    Ja sam imala transfer dan prije tebe i taj ga dan primila, a drugi jučer oko 13h. Po tome ti ni danas nije rano, a kamo li sutra

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •