Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3728

Tema: Nakon transfera

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj tiki_a prvotno napisa Vidi poruku
    Lily, moja su iskustva s et-om takva - nakon et-a, biolog/ica provjerava epruvetu da vidi nije li unutra ostao zametak i uvijek kaže čisto.
    Uhhh, mi se spremamo na sljedece konzultacije u ponedjeljak i ja bih najradije spomenula svoje strahove vezane uz transfer ali neznam kako da to izvedem a da ne razjarim dr. jer smo imale jako los start i konacno smo se recimo slozile pa da sad ne pokvarim...a opet moram to nekako rascistit...znam da zvuci glupo ali ja nijedan dan nakon transfera nisma imala osjecaj da je nesto u meni. Mislila sma da cu se osjecati drugacije i znam, nemam se sto osjecati drugacije jer se to ne moze osjetiti (navodno) ali nisam imala bas nikakav feeling, i ne prestajem misliti o tome kako taj embrij nije ni dosao doma s nama
    Sjecam se jos kako je usred mog transfera zvonio telefon i kako je dr. zafrkavala embriologinju kao: idi, idi javi se, ja cu ovo do kraja, nemoj da te ovaj tvoj ceka ho ho ha ha a ja si mislim helooou ja sam prisutna i ovo mi je najsvecaniji i njaveci trenutak u zivotu!! Znam da je njima sve to rutina, ali meni nije, nama nije.....

[/QUOTE]Noćas dosta jaka mučnina, ali više u crijevima, gotovo sigurno je virus u pitanju jer kolegica s posla ga je zaradila, brzo se širi, skoro cijela obitelj je bolesna. Temperatura niska 36,5, čak i utrići baš puno ne pomažu, jutros konačno 37.[/QUOTE]

Kud bas sad taj virus....
    Nadam se da ce brzo proci...super za temperaturu
    Posljednje uređivanje od LilyOfTheValley : 28.02.2011. at 19:31

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •