-
Ponekad se dogodi da maternica uđe u kontrakcije (češće nakon težeg transfera, ili ako je kateter nezgodno dotakne...), pa uslijed tih kontrakcija izbaci embrio koji osjeti kao strano tijelo. Tako mi je objasnio doktor. No to se ne može predvidjeti, niti detektirati nakon transfera.
Puno cura koje su imale jako lagan transfer i još bez ultrazvuka i slika kažu da im je čudno što nešto tako veliko nisu skoro ni osjetile, ono, gotovo je prije nego li je počelo. Zato mi je zgodno što sam dobila tu slikicu, onako ležiš nakon transfera i gledaš tu malu mrljicu i znaš da je mrvica na pravom mjestu. To je meni još puno više značilo, jer ako se sjećate, na mojem prošlom embrio transferu mrvica je ispuštena u cerviksu, nije nikada ni došla do maternice. Ja sam se nadala 2 tjedna, a zapravo bi mi bilo draže da smo odmah skužili što je bilo. 
Lilly, molim te uvijek pitaj sve što te zanima. Ako se bilo koji doktor naljuti na tvoja pitanja, onda se zaista pitam kakav je. Moj doktor i biolog se ponekad znaju nasmijati svemu što meni padne na pamet da pitam, ali vidim da im je i drago i nikada im nije teško objasniti mi sve. Na koncu, puno bolje ćeš se osjećati ako riješiš neke dileme i sumnje koje imaš...
Pusa svima, odoh maziti tibicu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma