Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3728

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

A evo i cijelog mog posta, bemu, nisam znala da na ovom forumu imas samo dvije minute fore za edit...bzvz:/

Znaci iz slike koju si dobila moze se vidjeti da je embrio na svom mjestu? To mi je neobicno jer to su mikroskopske velicine
    Ako se stvarno moze snimiti i vidjeti to je onda pregenijalno...mislim onda ni ne moraju provjeravati epruvetu....

PS. Evo jedan lijepo snimljen filmic gdje se prate zbivanja u prva dva tejdna (jest prirodna trudnoca ali nakon 3-eg dana je ioanko isto)
    http://www.pbs.org/wgbh/nova/program...16_qlg_04.html

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj LilyOfTheValley prvotno napisa Vidi poruku
    Znaci iz slike koju si dobila moze se vidjeti da je embrio na svom mjestu? To mi je neobicno jer to su mikroskopske velicine
    Ako se stvarno moze snimiti i vidjeti to je onda pregenijalno...mislim onda ni ne moraju provjeravati epruvetu....
    Ono što vidiš na slici je doista mala mrljica, no ona nije samo embrio, nego i malo tekućine u kojoj ga ispuste u maternicu

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

PS. Evo jedan lijepo snimljen filmic gdje se prate zbivanja u prva dva tejdna (jest prirodna trudnoca ali nakon 3-eg dana je ioanko isto)
    http://www.pbs.org/wgbh/nova/program...16_qlg_04.html
    Fascinantno!!!
    Posljednje uređivanje od katka22 : 02.03.2011. at 10:17

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno nakon transfera

nova sam na forumu dugo vas citam ali se nisam nikako javljala i ja cekam svoju betu 08.03 ovo nam je drugi pokusaj

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •