-
Tiki zaista se nadam da nisu pogrijesili, ali ja inace osjetim neke stvari, mislim da vecina nas osjeti osobito kad su takve stvari u pitanju. Ja oduvijek puno puno osluskujem svoje tijelo i cesto znam sto mi je i racionaliziram stvari prije nego budu potvrdjene. Naravno cesto sam i paranoicna:D i pogrijesm....s ovim nemam uopce iskustva
ali ocekivala sam taj neki feeling koji je izostao. Znam da je iracionalno ali eto...
Stvarno mi tesko kad vidim broj tvojih embriotransfera, divim se tvojoj ustrajnosti i hrabrosti i dao bog ili tko god vec da te ovog puta prati pogresan osjecaj i da je to stvaarno to!!! Samo nek te taj virus ne rastima....
A kad smo vec kod viruca imam jos jedno pitanje...
Otkad imamo problem, suprug pije razne suplemente a u tome sam mu se i ja pridruzila pa tako boostamo lijepo nase imunitete raznim vitamnima i mineralima, folatima i svim sto bi nam trebalo uciniti dobro medjutim....ako je imunoloska reakcija u tijelu prejaka ona ce unistiti embrio u pokusaju da se implantira, pa sad mene zanima da li bi mi zapravo trebale malo smanjiti svoj imunitet kako bi povecale sanse za trudnocu, a ne ga pojacavati? Morilo me to i prije postupka ali nisam nasla adekvatan odgovor a doc. sam u moru drugih pitanja to zaboravila pitati.....
Inace, Tiki, ja sam mjesecnicu dobila tocno 15 dana nakon punkcije, a inace dobivam tocno 15 dana nakon ovulacije, tako da mi to ko urica stimalo bez obzira na utrogestan (iako su mi ciklusi beskrajno dugi, ali vrijedi pravilo 15 dana nakon ovulacije kad se ona dogodi tamo negdje 16 do 20-i dan). Takodjer u prirodnim ciklusima biljezim pocetak padanja BT otprilike sedam dana prije pocetka mjesecnice, pocne lagano ali neazustavljivo padadi do m. svaki dan cca. za 0.1 stupanj te mi se i to ponovilo i u ovom stimuliranom ciklusu takodjer bez obzira na utrogestan...po tome sam naslutila da od trudnoce nista...
Vidim ti si sad na 37 i to je suuuper, samo neka potraje!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma