Lily, eto i kod tebe isto, M stigla kao da se baš ništa nije događalo. Što se dodataka prehrani tiče, kod mog prvog postupka, ne znajući ništa, pomislila sam da moram sve odbaciti da to ne bi bilo previše u postupku, tako sam i napravila. Kasnije sam čitala svašta i koristila sve i svašta. I nakon toga pronađem mišljenje o kojem ti sada pišeš, kao ne treba pojačati imunitet raznim dodacima. Trenutno sam na folnoj i malo popijem cikle, C radi moguće prehlade, ali kad se sjetim. Inače moje godine su visoke pa je to najvjerojatnije glavni uzrok neuspjeha bez obzira na uvijek dobre zametke (biologica mi je rekla da sam po mojoj statistici već nekoliko puta trebala uspjeti). Temperatura 37 bila je ujutro, znači nakon utrića stavljenih prije spavanja pa je u to vrijeme najveća vjerojatnost za povišenu temp. Malo prije 36,5. U prethodnom postupku mi se činilo da se nešto događalo jer temp. je bila skroz povišena, osjećala sam da se nešto događa, sada ništa, a ovdje pišem o nesimptomima kako bi mi vrijeme brže prošlo i da se druge cure mogu sa svojim simptomima usporediti samnom.
Nasmijala sam se tvom filmiću u potpisu!