Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3728

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj Jesen82 prvotno napisa Vidi poruku
    meni je jučer bilo koma.. mislila sam da će mi jajnici otpasti koliko me boljelo...živčana razdražljiva, mislila sam da ću dobiti m taj čas....danas se smirilo ali ih i dalje osjećam...

sise.. a one bole od prije punkcije, ali i dalje.. samo nešto manje..

napuhana sam i dalje kao balonček

molim te ne radi test sutra jer ti brevactid nije izašao iz organizma ako si ga sebi dala u nedjelju!
    Slažem se!
    tlukaci5 to su super simptomi!

Kako cu onda znat koliko je mrvica? Nije valjda tek na UZV? I kada mogu najranije na UZV? Sad ste me zbunile...

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj tally prvotno napisa Vidi poruku
    Slažem se!

Kako cu onda znat koliko je mrvica? Nije valjda tek na UZV? I kada mogu najranije na UZV? Sad ste me zbunile...
    a što je s mojim simptomima koje si kvotala?

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

edit: najranije, ali baš NAJranije se na uzv može kada beta prijeđe 1000, tada se valjda mogu vidjeti gv. ali to je fakat prerano, pa se zna dogoditi da se ništa ni ne vidi, pa se džabe izludiš.

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    edit: najranije, ali baš NAJranije se na uzv može kada beta prijeđe 1000, tada se valjda mogu vidjeti gv. ali to je fakat prerano, pa se zna dogoditi da se ništa ni ne vidi, pa se džabe izludiš.
    yes,ja sam lezala u petrovoj zbog hs pa su mi odmah po pozitivnoj beti radili uzv ali se prvi put nista nije vidjelo,drugi put jedna gv i tek treci put dve gv kad mi je beta bila vec oko 7000.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Slažem se!

tek na uzv-u. i ne preporučam ga prije 7.tt kad se vidi i srčana reakcija, da se ne frikaš bespotrebno zašto srce ne kuca.

a i moja duplićka beta je bila 859 na 12. dpt. pa mislim da se tebi dobro ugnijezdila jedna mrva.

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

nazalost tek na uzv,meni se tek sa 6 tjedana vidjela i druga gv,prvi put samo jedna.
    mislim da mozes odmah na uzv.

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Slažem se!

Moj savjet ti je da ne žuriš sa UZV. Znam da si radoznala, ali uživaj u činjenici da si trudna. Što imaš od toga da ti kaže da se vidi G i ŽV. Opet imaš nemir jer nema odjeka SR.
    Ja sam prvi put išla na 5+4 i nismo vidjeli srčeko. Bila sam tužna iako svjesna da je pregled bio rano. Sutra sam prokrvarila i opet hitno na UZV i vidjelo se srčeko.
    U drugoj T smo ga vidjeli na 6+2 jer nisam htijela na UZV prije 6 tjedna.
    Strpi se i sretno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •