Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3728

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

znam da nisam normalna ali ja maloprije popiskila test!imala sam ga u ladici i svaki put kad otvorim ladicu kao da mi oci vadi, morala sam ga se rijesiti!pozitivan je!dvije crtice, doduse blijeda crtica. ne veselim se previse jer znam da je rano pa je mozda i od brevactida, a i prosli put je bio pozitivan na biokemijsku trudnocu pa s rezervacijom ovo dozivljavam. danas mi je 10dnt, transfer bio drugi dan nakon punkcije.znaci 12dnp.
    uglavnom vise mi ne vadi oci!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Tally: pa to je mrak...... samo sad strpljivo nigdje ne žuri i sve će biti kako si poželiš , jdneostavno mora !!!!

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj aslan prvotno napisa Vidi poruku
    znam da nisam normalna ali ja maloprije popiskila test!imala sam ga u ladici i svaki put kad otvorim ladicu kao da mi oci vadi, morala sam ga se rijesiti!pozitivan je!dvije crtice, doduse blijeda crtica. ne veselim se previse jer znam da je rano pa je mozda i od brevactida, a i prosli put je bio pozitivan na biokemijsku trudnocu pa s rezervacijom ovo dozivljavam. danas mi je 10dnt, transfer bio drugi dan nakon punkcije.znaci 12dnp.
    uglavnom vise mi ne vadi oci!
    Zašto to radišššššš? Nisi mogla više gledati test kako čeka? Joj,joj
    da se taj plusić pretvori u troznamenkasti broj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •