-
Kod mene je pak skroz suprotno, nikad nikakav spotting, jedna velika nula, ja čak i ne mogu dobiti mengu prije nego prestanem s utrogestanima. Tako da bi me neki spoting i razveselio...
Što se temperature tiče, povećala se, ali ne jako. No gledam malo one grafove na FF, cikluse u kojima je bila trudnoća (ivf, hcg i progesteron) i ima ih jako puno s vrlo umjerenim povećanjem temperature, tako da sam mirnija u vezi toga. Nakon ovulacije se temperatura povisi i u slučaju trudnoće ostaje viša, a ako nema trudnoće, pada. To je jedini pokazatelj, a inače sama visina temperature je vrlo individualna, glavno je da se vidi razlika u razdoblju prije ovulacije/punkcije i onom poslije, pa makar bila za 0,3.
Eto, cure moje, tako ja sebe tješim, haha...
Inače, što meni ovdje miriši na trudnice... Jedva čekam da krenu te lijepe bete!
Meni je danas 3dpo, blastica se danas izliježe iz omota (po onoj listi) i sljedećih dana bi mogla biti implantacija, ako je to naša bebica...
Čudno mi je što me od jutra boli dolje, kao na lijevoj strani maternice i donja leđa me bole još od sinoć
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma