Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3728

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nana1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Cure imam jedno pitanje za one koje su koristile estrofem. Ja ga koristim 3*1 i naravno da koristim ultrogestan 3*2. pa me zanima da li ste dobile mjesecnicu preko toga. Ili kad se prestane koristiti.
    danas mi je 14 dnt i nemam nikakve simptome osim kao da trebam dobiti betu mi je napisao da vadim 07.03. pa bi molila ako koja zna da mi nešto napiše.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj nana1976 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure imam jedno pitanje za one koje su koristile estrofem. Ja ga koristim 3*1 i naravno da koristim ultrogestan 3*2. pa me zanima da li ste dobile mjesecnicu preko toga. Ili kad se prestane koristiti.
    danas mi je 14 dnt i nemam nikakve simptome osim kao da trebam dobiti betu mi je napisao da vadim 07.03. pa bi molila ako koja zna da mi nešto napiše.
    netko procuri preko utrogestana, netko tek nakon prestanka, sve je to individualno, uzimaj terapiju i čekaj betu, ali zašto ti je beta tako kasno
    Vala vjeruj mi spotting te nikad ne razveseli

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj nana1976 prvotno napisa Vidi poruku
    Kad sam ja bila na takvoj terapiji meni je dr rekla da neću prokrvariti dok ne prestanem-tako je i bilo. Nakon 2-3 dobila sam M.

Ja,cure, uopće ne pratim simptome,rekla sam si da se ovaj put neću zamarati s time...što bude-bude. Evo još par dana,samo da ne prokrvarim (prošli put jesam bez obzira na utriće)

Drage moje želim vam/nam puno,puno sreće ovaj put.....

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

nana1976 i ja isto koristim estrofem 3x1 i naravno utrice i i mene to zanima dali mogu prokrvarit prije ili ne dok ne prestanem s estrofenom pa ako ima koja cura da ima istu terapiju ili je imala neka se javi!
    meni danas 12dnt, sve isto, temperatura povisena ali danas mi je muka a tako mi uvijek bude prije menge a i trbuh me boli danas kao pred mengu pa kad idem na wc kao da idem na lomacu, valjda mi srce prestane kucat na onih nekoliko sekundi dok promatram dnevni ulozak i toalet papir!
    o Boze samo da svane ta subota i ja idem vaditi betu ma do ponedjeljka bi umrla!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj aslan prvotno napisa Vidi poruku
    nana1976 i ja isto koristim estrofem 3x1 i naravno utrice i i mene to zanima dali mogu prokrvarit prije ili ne dok ne prestanem s estrofenom pa ako ima koja cura da ima istu terapiju ili je imala neka se javi!
    meni danas 12dnt, sve isto, temperatura povisena ali danas mi je muka a tako mi uvijek bude prije menge a i trbuh me boli danas kao pred mengu pa kad idem na wc kao da idem na lomacu, valjda mi srce prestane kucat na onih nekoliko sekundi dok promatram dnevni ulozak i toalet papir!
    o Boze samo da svane ta subota i ja idem vaditi betu ma do ponedjeljka bi umrla!
    draga di ćeš vaditi betu? i da li će ti nalazi biti gotovi prije ponedjeljka ako ideš privatno?

ma ja ne idem prije pon.. kukavica sam i držim si fige da ne procurim prije
    Posljednje uređivanje od Jesen82 : 03.03.2011. at 12:55

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Mislim da Breyer radi 1. i 3. subota u mjesecu: 8.00h - 12.00, ali u napomeni stoji **Subotom izdajemo samo nalaze krvne slike i biokemijskog pregleda urina, za ostale pretrage za koje krv izvadimo u subotu nalaz izdajemo ponedjeljkom iza 14h.
    Nazovi ih danas pa pak provjeri za subotu.

Za Sunce nisam sigurna rade li u subotu, ali preko tjedna su njihovi nalazi puno brže gotovi od ovih u Breyeru (nekad čak u roku 1h, a Breyer mi nikad jutarnje nalaze nije poslao prije 12-13 sati).
    Mislim da laboratorij Stela također radi subotom, ali nisam sigurna kad šalju nalaze.

I još jedan savjet...bolje dajte novce za ß nego za test...
    Sretno

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Bebel prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da Breyer radi 1. i 3. subota u mjesecu: 8.00h - 12.00, ali u napomeni stoji **Subotom izdajemo samo nalaze krvne slike i biokemijskog pregleda urina, za ostale pretrage za koje krv izvadimo u subotu nalaz izdajemo ponedjeljkom iza 14h.
    Nazovi ih danas pa pak provjeri za subotu.

Za Sunce nisam sigurna rade li u subotu, ali preko tjedna su njihovi nalazi puno brže gotovi od ovih u Breyeru (nekad čak u roku 1h, a Breyer mi nikad jutarnje nalaze nije poslao prije 12-13 sati).
    Mislim da laboratorij Stela također radi subotom, ali nisam sigurna kad šalju nalaze.

I još jedan savjet...bolje dajte novce za ß nego za test...
    Sretno
    ja mislim da Breyer ne izdaje nalaza za betu subotom ali možda se varam... najbolje da je aslan s njima provjeri....
    Posljednje uređivanje od Jesen82 : 03.03.2011. at 13:53

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Jesen82 prvotno napisa Vidi poruku
    joj draga tako je i meni bilo... za sada se držimo... još imam par dana do bete... samo da zduram... drži ti fige i očekujem prelijepu betu!!!!!!!
    Citiraj vedre prvotno napisa Vidi poruku
    sign sretno za veliku veliku betu
    hvala vam, i vama isto želim <3 !

Citiraj aslan prvotno napisa Vidi poruku
    znaš šta, ja sam sinoć razmišljala samo o tome da ne želim dobit prije vađenja bete. mislim da bi me to dotuklo više nego 0 na beti
    i cijelo vrijeme napominjem svojima da mi kupuju ČISTO BIJELI wc papir :D

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj sign prvotno napisa Vidi poruku
    hvala vam, i vama isto želim <3 !

znaš šta, ja sam sinoć razmišljala samo o tome da ne želim dobit prije vađenja bete. mislim da bi me to dotuklo više nego 0 na beti
    i cijelo vrijeme napominjem svojima da mi kupuju ČISTO BIJELI wc papir :D
    joj ja se toga isto bojim... inače muku mučim sa spotttingom i to mi je najgora noćna mora kada ga vidim.. odmah znam da je gotovo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •