Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3728

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Mislim da Breyer radi 1. i 3. subota u mjesecu: 8.00h - 12.00, ali u napomeni stoji **Subotom izdajemo samo nalaze krvne slike i biokemijskog pregleda urina, za ostale pretrage za koje krv izvadimo u subotu nalaz izdajemo ponedjeljkom iza 14h.
    Nazovi ih danas pa pak provjeri za subotu.

Za Sunce nisam sigurna rade li u subotu, ali preko tjedna su njihovi nalazi puno brže gotovi od ovih u Breyeru (nekad čak u roku 1h, a Breyer mi nikad jutarnje nalaze nije poslao prije 12-13 sati).
    Mislim da laboratorij Stela također radi subotom, ali nisam sigurna kad šalju nalaze.

I još jedan savjet...bolje dajte novce za ß nego za test...
    Sretno

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Bebel prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da Breyer radi 1. i 3. subota u mjesecu: 8.00h - 12.00, ali u napomeni stoji **Subotom izdajemo samo nalaze krvne slike i biokemijskog pregleda urina, za ostale pretrage za koje krv izvadimo u subotu nalaz izdajemo ponedjeljkom iza 14h.
    Nazovi ih danas pa pak provjeri za subotu.

Za Sunce nisam sigurna rade li u subotu, ali preko tjedna su njihovi nalazi puno brže gotovi od ovih u Breyeru (nekad čak u roku 1h, a Breyer mi nikad jutarnje nalaze nije poslao prije 12-13 sati).
    Mislim da laboratorij Stela također radi subotom, ali nisam sigurna kad šalju nalaze.

I još jedan savjet...bolje dajte novce za ß nego za test...
    Sretno
    ja mislim da Breyer ne izdaje nalaza za betu subotom ali možda se varam... najbolje da je aslan s njima provjeri....
    Posljednje uređivanje od Jesen82 : 03.03.2011. at 13:53

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •