Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
da
thnx

Citiraj aslan prvotno napisa Vidi poruku
kod mene se ne radi o fet-u, nego polustimulirani postupak, klomifeni + gonali. dr mi je rekao da mi je endometrij na granici pa sam pocela piti estrofem prije punkcije, inace to mi je prvi put da ga pijem.
jesen82 ja betu vadim u brayeru, nalaze ti posalju mailom nakon par sati cc.4 sata nakon vadjenja bete, kosta 160kn. stvarno ne mogu docekat pon a ako sam trudna onda ce beta pokazat u subotu jer tad nam je 14dnt, a ako ne zelim znati sto prije.sta cu kad sam uzasno nestrpljiva
ja ti to sve znam... ali da li si sto posto sigurna da ako daš nalaze u subotu dobiješ i nalaz u subotu a ne u pon... znam da su mi tako oni tamo nešto bili govorili

ja si vadim u Laboru blizu Petrove jer mi je bliže ali me bome prikolju svaki put kada vade krv...jer ima skrivene vene i fakat se treba potruditi.. zadnji put sam bila plava... ajme meni..

Citiraj mia74 prvotno napisa Vidi poruku
Jesen82,imaš jedan zanimljiv članak na neplodnost.hr gdje su radili studiju da su uz klasične progesteronske pripravke dodavali estradiol da bi došlo do "bolje" implantacije.
Autori su došli do zaključka da je veća stopa trudnoća kad su dodali estradiol progesteronu,ali da se ipak čekaju ostale studije..itd..

Jer moj endometrij je na punkciji i na transferu bio oko 9,5-10.Prema tome,dovoljno dobar..
znam da moj doc daje estrofem, ali baš je stalno ponavaljao kako mi je endometrij super... pa eto.. nisam dobila...

Citiraj snow.ml prvotno napisa Vidi poruku
da, estrofem se pije jer ti je maternica ustvari endometrij tanak...ja sam ga pila prvi puta kad sam bila u postupku...ali od toga ništa jer su zameci bili vrlo slabi...

jesen82 ako ti biologica kaže da je zametak odličan onda su JAKOOO VELIKE vjerovatnosti da će ti uspjeti...meni je točno pogodila da će mi se prije primiti dva ili tri zametka nego jedan i tako je i bilo...samo što se na kraju jadnik nije mogao izboriti pored druge ratnice koja raste kao gljiva u vodi
navijam za sve čekalice ...i naravno da uspije ovaj mjesec
iz tvojih usta draga... iz tvojih usta sve je ona to meni objasnila... i šanse i sve... pa daj Bože da bude kako je ona rekla