Stranica 49 od 75 PrviPrvi ... 39474849505159 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,401 do 2,450 od 3728

Tema: Nakon transfera

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Cure, hvala vam, uopće nisam svjesna da je to moja beta!!!

Aslan, žao mi je!

Ostale čekalice - u mojim ste molitvama

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

[B]tally[B] tako ti jako želim veliku prekrasnu betu! Od srca!

sign, sipaj ovdje lopate te lijepe trudničke prašine! I uživaj u svakom trenutku, zaslužila si!

Ja pak kao da sam sama sebi uskočila u usta s onom pričom o temperaturama. Danas cijeli dan viša od 37 (osim ujutro 36,5), glava me boli za poludit!

No doista je tako, nekim trudnicama se temperatura ne povisi drastično, dovoljan je i pomak za svega 0,2 - 0,3 stupnja nakon ovulacije i naravno, da ne padne natrag. Ako možete prosurfajte grafove trudnica na FertilityFriend.com, ima ih brdo i vidjet ćete da ih je puno s nižim temperaturama od ovih kako su neke naše curke imale 37 i više...

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj aslan prvotno napisa Vidi poruku
    hvala cure, sad odmah idemo u cisti prirodnjak, tako dr predlaze a ja pristajem na sve sto kaze za svoju mrvicu...
    krecem s odbrojavanjem do vjestice pa do punkcije itd.

draga ima da upali ovaj put!

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

sign čestitam na predivnoj beti !!!!

aslan Odlično za nove planove .

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Sign čestitam

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj aslan prvotno napisa Vidi poruku
    hvala cure, sad odmah idemo u cisti prirodnjak, tako dr predlaze a ja pristajem na sve sto kaze za svoju mrvicu...
    krecem s odbrojavanjem do vjestice pa do punkcije itd.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobitni

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

aslan

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Aslan cestitam
    Sign

Inace, vi koje mjerite temperaturu, nije mi jasno zasto to radite tijekom dana? Bazalna temperatura se mjeri iskljucivo ujutro odn. nakon spavanja,od min. 4 sata, prije ikakve fizicke aktivnosti, jedenja, pijenja, pricanja, odlaska na wc, to ej prva stvar koju se ucini nakon sto se osvjsti budjenje, ja cesto ni oci ne otvorim dok mi toplomjer ne zapisti u ustima. Mislim, mozete si mjerit i navecer ako vas zabavlja, ali nije relevantno.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Temperaturu koju bilježim na grafu mjerim upravo kako si rekla, ujutro uvijek u isto vrijeme, prije nego ustanem iz kreveta. Danas sam mjerila tijekom dana jer me ful boli glava cijelo vrijeme i doista, evo malo prije mi je temperatura prešla 37,5. Nadam se da me neće strefiti neka gripa, to mi stvarno ne treba dok čekam betu...

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj LilyOfTheValley prvotno napisa Vidi poruku
    Aslan cestitam
    Sign
    mislim da si nas zamijenila!

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

nece ,nece gripa i mene je bolila glava

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ma ja se nadam da ti je to jer si trudna hehe
    Glavobolju je isto navode kao simptom, a navecer je temp. uvijek malo visa nego ujutro, nece te sad bas gripa
    Spominjala si i krizobolju, to je sve dobro sto osjecas
    Temperatura na dan implantacije zna pasti pod utjecajem navale estrogena (on obicno naglo krene kad tijelo "skuzi" da je trudno) ali se u slucaju trudnoce temp. vec sljedece jutro vraca u povisenu zonu.
    Drzim fige...danas je peti dan od transfera ne?

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ajme meni, cure oprostite....tako je i netko mene bio pobrkao nakon sto sam ovdje objavila nulu, nisam zamjerila, cak me i nasmijalo, nadam se da necete ni vi meni zamjeriti....

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj LilyOfTheValley prvotno napisa Vidi poruku
    ajme meni, cure oprostite....tako je i netko mene bio pobrkao nakon sto sam ovdje objavila nulu, nisam zamjerila, cak me i nasmijalo, nadam se da necete ni vi meni zamjeriti....
    ma ne zamjeram ništa!

inače, mene je bolila glava jučer, poprilično!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Jesen82 prvotno napisa Vidi poruku
    danas mi je 12 dnt.. vraćene su mi 3 mrve treći dan od punkcije... ocjena zametaka je bila od vrlo dobrog do odličnih biologica je baš bila zadovoljna...

hvala ti što držiš fige... trebat će mi
    12. dan????Pa šta čekaš bog te pomoga??????????????????? Ja već 9. dan pišala test i bio plus Isto vračeni 3. dan osmostanični. Auuuuuu ma daaaaaaaaaj-garant već imaš plus PRIZNAJ!!!

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj kinki prvotno napisa Vidi poruku
    12. dan????Pa šta čekaš bog te pomoga??????????????????? Ja već 9. dan pišala test i bio plus Isto vračeni 3. dan osmostanični. Auuuuuu ma daaaaaaaaaj-garant već imaš plus PRIZNAJ!!!
    Kinkuša ma pusti ženu
    Ja isto čekam ko ozebo sunce da javi taj plus!!!!! Ajmo Jesenko!!!!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Jesen je dobila brevactid i nakon tranfera (sad u nedjelju, čini mi se), pa zato čeka!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

joj koja si ti carica ma da bar imam plus..nisam još radila zbog brevactida koji sam uzela u subotu

Citiraj cranky;1831574 Kinkuša ma pusti ženu :lol:
    Ja isto čekam ko ozebo sunce da javi taj plus!!!!! [B
    prvotno napisa
    Ajmo Jesenko!!!![/B]
    crankyca još malo pa se nadam da ću moći objaviti odličnu betu
    Citiraj sign prvotno napisa Vidi poruku
    Jesen je dobila brevactid i nakon tranfera (sad u nedjelju, čini mi se), pa zato čeka!
    sve si rekla draga iako smo aslan i ja bile zajedno na transferu ali ona je imala zametke stare 2 dana a ja 3.. i ona je dobila brevactid u nedjelju i svejedno je išla jučer raditi betu.. i bila je 7... ja ne mogu.. strah me tako da je najradije ne bih nikada vadila... doc mi se zaprijetio u pon i tako i idem..

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Je, je...ali ti si bila u VG, a Jesen82 kod L.
    Pacijenti iz VG koliko ja znam nemaju pikice Brevactide i Decapeptylom, a kod L. je to dio postupka (bar je u mojem slučaju uvjek bilo i to Brevactide 5 i 10 dan nakon punkcije).

Bolje da je 100% sigurna u ß nego da razmišlja radi li se o mogućim zaostacima Brevactidea. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za beturinu u ponedjeljak i vjerujem da će biti tako

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ne slušajte kinki!! nikakvo piškenje 9. dan, nikakvo piškenje at all. samo beta. i to 14. dan

:beljkinki:

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    ne slušajte kinki!! nikakvo piškenje 9. dan, nikakvo piškenje at all. samo beta. i to 14. dan

Vidim da si ti vadila 12 dnt ; jesi imala 3 ili 5 dan transfer?

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Bebel prvotno napisa Vidi poruku
    Je, je...ali ti si bila u VG, a Jesen82 kod L.
    Pacijenti iz VG koliko ja znam nemaju pikice Brevactide i Decapeptylom, a kod L. je to dio postupka (bar je u mojem slučaju uvjek bilo i to Brevactide 5 i 10 dan nakon punkcije).

Bolje da je 100% sigurna u ß nego da razmišlja radi li se o mogućim zaostacima Brevactidea. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za beturinu u ponedjeljak i vjerujem da će biti tako
    Bebel za ovo zadnje.. dobila sam brevactid na dan punkcije, i onda 5 i 11 dan opet, a decapeptyl je išao 6 dan od punkcije

razmišljala sam bi li išla ranije vaditi i to sve... ali sam odlučila jednom poslušati što mi se kaže mislim teško mi je čekati, ali opet lakše nego bilo kad do sada... ne znam zašto ali je tako...

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku

pynkica ja ti više ne piškim testove... samo vadim krv... i nemam više niti jedan doma da me može mamiti

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Pinky kozo
    Ma di je subota, prošlo otad 5 dana pa i heroin bi ti se dosad očistija iz organizma buahahaha! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kozoooooooo trudna si i neš reć-ista si ko Petra!!!
    (adabarpišneštrakicu?)

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bebel za ovo zadnje.. dobila sam brevactid na dan punkcije, i onda 5 i 11 dan opet, a decapeptyl je išao 6 dan od punkcije

razmišljala sam bi li išla ranije vaditi i to sve... ali sam odlučila jednom poslušati što mi se kaže mislim teško mi je čekati, ali opet lakše nego bilo kad do sada... ne znam zašto ali je tako...

pynkica ja ti više ne piškim testove... samo vadim krv... i nemam više niti jedan doma da me može mamiti
    Evo ja ti pošaljem oma sad par komada busom-večeras ti stignu

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Pinky kozo
    Ma di je subota, prošlo otad 5 dana pa i heroin bi ti se dosad očistija iz organizma buahahaha! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kozoooooooo trudna si i neš reć-ista si ko Petra!!!
    (adabarpišneštrakicu?)
    nemam trakica, nemam testova, nemam ništa doma i ne želim ništa raditi prije ponedjeljka živim u neznanju

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

nemam trakica, nemam testova, nemam ništa doma i ne želim ništa raditi prije ponedjeljka živim u neznanju
    Pih, ja sam pišala i trakicu i test i išla betu vadit, i pitala astrologa i babu Vangu Sad ću ja nazvat Laru da ti hitno dostavi paket trakica i testova hahaha!
    Šalu na stranu, svaka čast stara na strpljenju! Daj bože da mi ovo lito dođeš trbušasta u Omiš pa da guštamo na plaži debele i sretne

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Pih, ja sam pišala i trakicu i test i išla betu vadit, i pitala astrologa i babu Vangu Sad ću ja nazvat Laru da ti hitno dostavi paket trakica i testova hahaha!
    Šalu na stranu, svaka čast stara na strpljenju! Daj bože da mi ovo lito dođeš trbušasta u Omiš pa da guštamo na plaži debele i sretne
    i Lara i Petra su se nudile za trake ali ja nisam htjela... izlude mi ti testovi... došla sam već daleko.. preživjeti ću još do pon

daj Bože za ovo zadnje

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Lua prvotno napisa Vidi poruku
    Vidim da si ti vadila 12 dnt ; jesi imala 3 ili 5 dan transfer?
    vadila sam 12. nakon transfera 5. dan, ali samo zato jer sam 9. dpt imala smeđi spoting i pms me rasturao, a 12. dan je bio petak. nisam mogla čekati ponediljak, htjela sam to odraditi prije vikenda, pa propisno ubit tugu za vikend
    kad ono - 2 bebice

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj cranky prvotno napisa Vidi poruku
    Kinkuša ma pusti ženu
    Ja isto čekam ko ozebo sunce da javi taj plus!!!!! Ajmo Jesenko!!!!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj tiki_a prvotno napisa Vidi poruku
    jesi vidjela našu Kinki? draga držim fige za tvoju betu 8.3

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Brojim 9. dnt, kak' to gordo zvuči! - sve više HCG-a se luči kako se fetus razvija
    I dalje sve mirno. Temperaturu mjerim svakojako i bude povišena samo od utrića, sat vremena nakon uzimanja (37,2). Prije utrića jučer navečer 36,4 . Stvar je jasna. Ciklusi su mi 23/24 dana, danas je 23. dc, utrići ne daju da M krene.

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

a jeste me nasmijale...koja ekipa!
    Ja sam konačno dobila drugi nalaz bete. Znači, 13dpt3d- 442, a 15 dpt 1264! Umrit ću do UZV! Ništa ne vjerujem, pušem i na hladno!
    Iz petnih žila vam svima želim ovakva iznenađenja! Pusa svima (ne morate se bojati, nisam prehlađena )

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj tally prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam konačno dobila drugi nalaz bete. Znači, 13dpt3d- 442, a 15 dpt 1264!
    To je rast ß
    sad ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ili

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

tally, kako lijepa beta!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Joj cure, kako se ja razniježim na ove predivne bete i popiškene plusiće... Ponekad zamišljam kako će to biti kad se konačno dogodi i meni, jednostavno ne mogu zamisliti kakva je to radost... Evo meni 4dnt i mislim da ću piškiti testić negdje 11 ili 12dnt. Što vi mislite? Tad bi se nešto i moglo pokazati, transfer je bio trodnevnog 8-staničnog embria...

I ne znam čini li mi se samo, ali nešto puno lijepih vijesti u zadnje vrijeme! Samo tako dalje!

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

sign,čestitam..
    tally
    valamala,sad si ti na redu...

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

tally, predivna beta !!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

kiki30 pozlatile ti se riječi!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Brojim 9. dnt, kak' to gordo zvuči! - sve više HCG-a se luči kako se fetus razvija
    I dalje sve mirno. Temperaturu mjerim svakojako i bude povišena samo od utrića, sat vremena nakon uzimanja (37,2). Prije utrića jučer navečer 36,4 . Stvar je jasna. Ciklusi su mi 23/24 dana, danas je 23. dc, utrići ne daju da M krene.
    uh... a ja danas brojim 31dc u ciklusu 28/29 dana... ja ne bi da mi utrići ne daju mengi da dođe..ja bih da je drugi razlog.. ja bih troznamenkastu betu

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj tally prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam konačno dobila drugi nalaz bete. Znači, 13dpt3d- 442, a 15 dpt 1264! Umrit ću do uzv! Ništa ne vjerujem, pušem i na hladno!
    Iz petnih žila vam svima želim ovakva iznenađenja! Pusa svima (ne morate se bojati, nisam prehlađena )
    jeeeeej!!!!!!!
    Posljednje uređivanje od Jesen82 : 04.03.2011. at 20:38

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Vau tally , jo će i duplići biti od zamrznutih js
    Jesen82, još malo, još malo, više nitko ne piše o slatkim simptomima, ima li što? ~~~~
    ValaMala, skakutat ćemo mi i za tebe kad napraviš test 11/12 dan, a to može!

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

tlukaci kako je kod tebe, malo se javljaš~~~~~~~

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

curke napokon mogu reć bio je transfer,nakon dugih mjesec i pol od punkcije,vraćene su mi 3 mrvice(FET) i sad će bit slatko iščekivanje.moram koristiti i utrogestane,estrofeme,folacin,andol i normabel,toliko toga da sam si napravila tablicu da sve pohvatam.al slatke brige,još da uspije ,pa di ćeš bolje

svima želim ogromne bete.....

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

tlukaci kako je kod tebe, malo se javljaš~~~~~~~

evo da se ja javim sa svojom betom:0.00

nije da sam se nečemu i nadala, kod mene sve mora ići težim putem..
    puno sreće ostalima, čestitke novopečenim trudnicama

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Prelijepo, slatkica, konačno, stvarno smo se sve načekale s tobom! Ima da ostanu kod mame koja je toliko prošla da dođe do njih!

jesen82 i tiki_a, ma gotovo je s mengama, sada idu slatke trudničke muke... idemo samo pozitivno!!! Ja sam već pripremila skakajuće tenisice za vaše velike bete!

Slatki simptomi? Temperatura evo već drugi dan cijelo vrijeme oko 37,3, dolje stalno neki pritisak i osjećaj kao da trebam dobiti i, strah me reći, zapravo jako me strah reći, ali osjećam se trudna... a vidjet ćemo uskoro. Evo nam lijepog vikenda, namjeravam uživati s mužekom i našim čoporom i dan po dan do testića, pa bete!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Valamala,ostavi tenisice za neko drugo vrijeme, pobogu ženo, pa trudna si!!! Ne smiješ skakati!
    Tlukaci, žao mi je!!! Šta da ti kažem kad već sve znaš! Btw, ni kod mene ne ide sve na gotovo, nikada!
    Slatkice da ti dani brzo prođu!
    Posljednje uređivanje od Snekica : 04.03.2011. at 23:57

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj tlukaci5 prvotno napisa Vidi poruku
    evo da se ja javim sa svojom betom:0.00

nije da sam se nečemu i nadala, kod mene sve mora ići težim putem..
    puno sreće ostalima, čestitke novopečenim trudnicama
    tlukaci žao mi je ... I moja jako niska temperatura te simptomi nula upućivali su na loš ishod, kao i kod tlukaci moj test 10-ti dnt negativan, a betu neću vaditi. Utriće pijem još tri dana reda radi.

ValaMala jaaako lijepe simptome imaš, ~~~~~da tvoj osjećaj (i naš) bude dobar!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Prelijepo, slatkica, konačno, stvarno smo se sve načekale s tobom! Ima da ostanu kod mame koja je toliko prošla da dođe do njih!

jesen82 i tiki_a, ma gotovo je s mengama, sada idu slatke trudničke muke... idemo samo pozitivno!!! Ja sam već pripremila skakajuće tenisice za vaše velike bete!

Slatki simptomi? Temperatura evo već drugi dan cijelo vrijeme oko 37,3, dolje stalno neki pritisak i osjećaj kao da trebam dobiti i, strah me reći, zapravo jako me strah reći, ali osjećam se trudna... a vidjet ćemo uskoro. Evo nam lijepog vikenda, namjeravam uživati s mužekom i našim čoporom i dan po dan do testića, pa bete!
    Vala ti meni i zvučiš trudno ova tempica ti zvuči vrlo oećavajuće

ja vam od simptoma nemam ništa... osim bolova u križima koji dođu i prođu a ponekad se javljaju i sprijeda... i to je to... još par dana i sve ćemo znati

u svakom slučaju posložila sam si u glavi što ću ako ćemo morati opet... neka vrsta plana b... sigurnosne mreže.. da čovjek može dalje...a vi ovdje hrabrice me na to inspirirate ljubim vas

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ValaMala~~~~~~da te osjecaj ne vara!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

tlukaci žao mi je ... I moja jako niska temperatura te simptomi nula upućivali su na loš ishod, kao i kod tlukaci moj test 10-ti dnt negativan, a betu neću vaditi. Utriće pijem još tri dana reda radi.

ValaMala jaaako lijepe simptome imaš, ~~~~~da tvoj osjećaj (i naš) bude dobar!
    tiki uh... a toliko sam željela da te tvoj feeling prevari a možda da ipak napraviš test u pon... za svaki slučaj ako ne želiš vaditi betu?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •