Cure, hvala vam, uopće nisam svjesna da je to moja beta!!!
Aslan, žao mi je!
Ostale čekalice - u mojim ste molitvama![]()
Cure, hvala vam, uopće nisam svjesna da je to moja beta!!!
Aslan, žao mi je!
Ostale čekalice - u mojim ste molitvama![]()
[B]tally[B] tako ti jako želim veliku prekrasnu betu! Od srca!
sign, sipaj ovdje lopate te lijepe trudničke prašine! I uživaj u svakom trenutku, zaslužila si!
Ja pak kao da sam sama sebi uskočila u usta s onom pričom o temperaturama. Danas cijeli dan viša od 37 (osim ujutro 36,5), glava me boli za poludit!
No doista je tako, nekim trudnicama se temperatura ne povisi drastično, dovoljan je i pomak za svega 0,2 - 0,3 stupnja nakon ovulacije i naravno, da ne padne natrag. Ako možete prosurfajte grafove trudnica na FertilityFriend.com, ima ih brdo i vidjet ćete da ih je puno s nižim temperaturama od ovih kako su neke naše curke imale 37 i više...
sign čestitam na predivnoj beti!!!!
aslanOdlično za nove planove
.
Aslan cestitam
Sign![]()
Inace, vi koje mjerite temperaturu, nije mi jasno zasto to radite tijekom dana? Bazalna temperatura se mjeri iskljucivo ujutro odn. nakon spavanja,od min. 4 sata, prije ikakve fizicke aktivnosti, jedenja, pijenja, pricanja, odlaska na wc, to ej prva stvar koju se ucini nakon sto se osvjsti budjenje, ja cesto ni oci ne otvorim dok mi toplomjer ne zapisti u ustima. Mislim, mozete si mjerit i navecer ako vas zabavlja, ali nije relevantno.
Temperaturu koju bilježim na grafu mjerim upravo kako si rekla, ujutro uvijek u isto vrijeme, prije nego ustanem iz kreveta. Danas sam mjerila tijekom dana jer me ful boli glava cijelo vrijeme i doista, evo malo prije mi je temperatura prešla 37,5. Nadam se da me neće strefiti neka gripa, to mi stvarno ne treba dok čekam betu...
nece ,nece gripa i mene je bolila glava
ma ja se nadam da ti je to jer si trudna hehe
Glavobolju je isto navode kao simptom, a navecer je temp. uvijek malo visa nego ujutro, nece te sad bas gripa
Spominjala si i krizobolju, to je sve dobro sto osjecas
Temperatura na dan implantacije zna pasti pod utjecajem navale estrogena (on obicno naglo krene kad tijelo "skuzi" da je trudno) ali se u slucaju trudnoce temp. vec sljedece jutro vraca u povisenu zonu.
Drzim fige...danas je peti dan od transfera ne?
ajme meni, cure oprostite....tako je i netko mene bio pobrkao nakon sto sam ovdje objavila nulu, nisam zamjerila, cak me i nasmijalo, nadam se da necete ni vi meni zamjeriti....![]()
joj koja si ti caricama da bar imam plus..nisam još radila zbog brevactida koji sam uzela u subotu
![]()
crankyca još malo pa se nadam da ću moći objaviti odličnu betucranky;1831574 Kinkuša ma pusti ženu :lol:
Ja isto čekam ko ozebo sunce da javi taj plus!!!!! [B prvotno napisa
sve si rekla dragaiako smo aslan i ja bile zajedno na transferu ali ona je imala zametke stare 2 dana a ja 3.. i ona je dobila brevactid u nedjelju i svejedno je išla jučer raditi betu.. i bila je 7... ja ne mogu.. strah me tako da je najradije ne bih nikada vadila
... doc mi se zaprijetio u pon i tako i idem..
Je, je...ali ti si bila u VG, a Jesen82 kod L.
Pacijenti iz VG koliko ja znam nemaju pikice Brevactide i Decapeptylom, a kod L. je to dio postupka (bar je u mojem slučaju uvjek bilo i to Brevactide 5 i 10 dan nakon punkcije).
Bolje da je 100% sigurna u ß nego da razmišlja radi li se o mogućim zaostacima Brevactidea. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za beturinu u ponedjeljak i vjerujem da će biti tako![]()
ne slušajte kinki!! nikakvo piškenje 9. dan, nikakvo piškenje at all. samo beta. i to 14. dan
:beljkinki:
Bebel za ovo zadnje.. dobila sam brevactid na dan punkcije, i onda 5 i 11 dan opet, a decapeptyl je išao 6 dan od punkcije
razmišljala sam bi li išla ranije vaditi i to sve... ali sam odlučila jednom poslušati što mi se kažemislim teško mi je čekati, ali opet lakše nego bilo kad do sada... ne znam zašto ali je tako...
pynkica ja ti više ne piškim testove... samo vadim krv... i nemam više niti jedan doma da me može mamiti![]()
Pinky kozo
Ma di je subota, prošlo otad 5 dana pa i heroin bi ti se dosad očistija iz organizma buahahaha! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kozoooooooo trudna si i neš reć-ista si ko Petra!!!
(adabarpišneštrakicu?)
Pih, ja sam pišala i trakicu i test i išla betu vadit, i pitala astrologa i babu VanguSad ću ja nazvat Laru da ti hitno dostavi paket trakica i testova hahaha!
Šalu na stranu, svaka čast stara na strpljenju! Daj bože da mi ovo lito dođeš trbušasta u Omiš pa da guštamo na plaži debele i sretne![]()
Brojim 9. dnt, kak' to gordo zvuči! - sve više HCG-a se luči kako se fetus razvija
I dalje sve mirno. Temperaturu mjerim svakojako i bude povišena samo od utrića, sat vremena nakon uzimanja (37,2). Prije utrića jučer navečer 36,4. Stvar je jasna. Ciklusi su mi 23/24 dana, danas je 23. dc, utrići ne daju da M krene.
a jeste me nasmijale...koja ekipa!
Ja sam konačno dobila drugi nalaz bete. Znači, 13dpt3d- 442, a 15 dpt 1264! Umrit ću do UZV! Ništa ne vjerujem, pušem i na hladno!
Iz petnih žila vam svima želim ovakva iznenađenja! Pusa svima (ne morate se bojati, nisam prehlađena)
Joj cure, kako se ja razniježim na ove predivne bete i popiškene plusiće... Ponekad zamišljam kako će to biti kad se konačno dogodi i meni, jednostavno ne mogu zamisliti kakva je to radost... Evo meni 4dnt i mislim da ću piškiti testić negdje 11 ili 12dnt. Što vi mislite? Tad bi se nešto i moglo pokazati, transfer je bio trodnevnog 8-staničnog embria...
I ne znam čini li mi se samo, ali nešto puno lijepih vijesti u zadnje vrijeme! Samo tako dalje!
sign,čestitam..
tally
valamala,sad si ti na redu...![]()
Vau tally![]()
, jo će i duplići biti od zamrznutih js
![]()
Jesen82, još malo, još malo, više nitko ne piše o slatkim simptomima, ima li što? ~~~~
ValaMala, skakutat ćemo mi i za tebe kad napraviš test 11/12 dan, a to može!
curke napokon mogu reć bio je transfer,nakon dugih mjesec i pol od punkcije,vraćene su mi 3 mrvice(FET) i sad će bit slatko iščekivanje.moram koristiti i utrogestane,estrofeme,folacin,andol i normabel,toliko toga da sam si napravila tablicu da sve pohvatam.al slatke brige,još da uspije ,pa di ćeš bolje
svima želim ogromne bete.....
Prelijepo, slatkica, konačno, stvarno smo se sve načekale s tobom! Ima da ostanu kod mame koja je toliko prošla da dođe do njih!
jesen82 i tiki_a, ma gotovo je s mengama, sada idu slatke trudničke muke... idemo samo pozitivno!!! Ja sam već pripremila skakajuće tenisice za vaše velike bete!
Slatki simptomi? Temperatura evo već drugi dan cijelo vrijeme oko 37,3, dolje stalno neki pritisak i osjećaj kao da trebam dobiti i, strah me reći, zapravo jako me strah reći, ali osjećam se trudna... a vidjet ćemo uskoro. Evo nam lijepog vikenda, namjeravam uživati s mužekom i našim čoporom i dan po dan do testića, pa bete!
Valamala,ostavi tenisice za neko drugo vrijeme, pobogu ženo, pa trudna si!!! Ne smiješ skakati!
Tlukaci, žao mi je!!! Šta da ti kažem kad već sve znaš! Btw, ni kod mene ne ide sve na gotovo, nikada!
Slatkice da ti dani brzo prođu!
Posljednje uređivanje od Snekica : 04.03.2011. at 23:57
tlukaci žao mi je... I moja jako niska temperatura te simptomi nula upućivali su na loš ishod, kao i kod tlukaci moj test 10-ti dnt negativan, a betu neću vaditi. Utriće pijem još tri dana reda radi.
ValaMala jaaako lijepe simptome imaš, ~~~~~da tvoj osjećaj (i naš) bude dobar!
Vala ti meni i zvučiš trudnoova tempica ti zvuči vrlo oećavajuće
ja vam od simptoma nemam ništa... osim bolova u križima koji dođu i prođu a ponekad se javljaju i sprijeda... i to je to... još par dana i sve ćemo znati
u svakom slučaju posložila sam si u glavi što ću ako ćemo morati opet... neka vrsta plana b... sigurnosne mreže.. da čovjek može dalje...a vi ovdje hrabrice me na to inspirirateljubim vas
![]()