Stranica 50 od 75 PrviPrvi ... 40484950515260 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,451 do 2,500 od 3728

Tema: Nakon transfera

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Sign častitam!!!!!
    Valma mala ma to je to
    Jasen 82: jedva čekam tvoju betu....

Sretno svim čekalicama.....

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj linaxx prvotno napisa Vidi poruku
    Sign častitam!!!!!
    Valma mala ma to je to
    Jasen 82: jedva čekam tvoju betu....

Sretno svim čekalicama.....
    moja blizanka po dijagnozi šaljem ti ogroman kiss

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Jesen, očekujemo tvoju veeeliku betu!

Slatkice, za tvoje mrve ~~~~~~~~~~~~~~~~~.

Meni je jučer bio 7dpt3d, navečer sam na gaćicama primjetila tri svijetlosmeđe točkice. Inače se jako trudim ne razmišljati o potencijalnim simptomima,ali ovo mi je zapelo za oko.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj delfin prvotno napisa Vidi poruku
    Jesen, očekujemo tvoju veeeliku betu!

Slatkice, za tvoje mrve ~~~~~~~~~~~~~~~~~.

Meni je jučer bio 7dpt3d, navečer sam na gaćicama primjetila tri svijetlosmeđe točkice. Inače se jako trudim ne razmišljati o potencijalnim simptomima,ali ovo mi je zapelo za oko.
    ja ti to nisam nikad imala...ali svi ovdje znamo što bi to moglo značiti... a ja ti to od srca želim
    Posljednje uređivanje od Jesen82 : 05.03.2011. at 13:09

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Drage moje suborke,

evo malo i mog izvještaja. Meni danas 9dnt5d i 28 dan ciklusa;počeli neki malli svijetli smeđi tragovi,a osjećaj već dva dana kao da ću procuriti....Inače prošli put i jesam procurila baš na ovaj 28 dan bez obzira na utriće tako da sam danas luuuuda .Svaki put kad idem u wc muka mi je.

Drž' te se cure i naravno sretno svim čekalicama

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Lua, od srca se nadam da nije vještica!

delfin, kako to meni prekrasno zvuči, draga!!!

Ja danas brojim 5dpt3d, dolje grčevi skoro stalno, neka, neka...

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Jesen, ValaMala, vidjet ćemo da li je to bio simptom ili samo lažna nada.

Lua, toliko smo sve u tome da već prepoznajemo svaki signal našeg tijela, no...u nadi je spas.

ValaMala, da grčići budu tvoj simptom!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Tiki_a, nemoj da se zezaš s nama! Ajde ti fino opet preksutra ili piški novi test ili vadi betu, please!

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Jeftinih testića imam dovoljno do dolaska M tak' da će još par dana biti u opticaju, a utrići samo na usta

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj tiki_a prvotno napisa Vidi poruku
    Jeftinih testića imam dovoljno do dolaska M tak' da će još par dana biti u opticaju, a utrići samo na usta

samo ti odi vadi betu, nikad se ne zna, ne mora bit kao i kod mene!
    inače ja planiram stimulirani u 5.mjes.kad mi stignu menopuri,a do tad pauza..

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj LilyOfTheValley prvotno napisa Vidi poruku
    ajme meni, cure oprostite....tako je i netko mene bio pobrkao nakon sto sam ovdje objavila nulu, nisam zamjerila, cak me i nasmijalo, nadam se da necete ni vi meni zamjeriti....
    Joj Lily to sam vas ja bila zamijenila i htjela sam u zemlju propast kad sam skužila-drago mi je da ne zamjeraš-sorry još jednom!

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

tlukaci za dogovor, svibanj je savršen za aktivnosti!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

aslan -žao mi je što ovaj put nije uspjelo ,al doći će i naše vrijeme!
    čestitke trudnicama!
    Jesen82, ValaMala ~~~~ za vaše velike ß

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj miba prvotno napisa Vidi poruku
    aslan -žao mi je što ovaj put nije uspjelo ,al doći će i naše vrijeme!
    čestitke trudnicama!
    Jesen82, ValaMala ~~~~ za vaše velike ß
    x

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj miba prvotno napisa Vidi poruku
    Joj Lily to sam vas ja bila zamijenila i htjela sam u zemlju propast kad sam skužila-drago mi je da ne zamjeraš-sorry još jednom!
    Ma daj jooj, ne briga, vidis da nisam zapamtila ni tko ni nista. iskreno kad sma to vidjela na tren sam zamislila da sam trudna i da sam primila svoju prvu cestitku, bila je to velika radost djelic sekunde

tanjam avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Evo cure da se i ja javim sa svojim stanjem. Danas mi je 35.dc, 18dnp,13dnt i 9 dana od zadnje injekcije brevactida i danas sam popiškila 2 crtice na testu. Sutra idem vaditi prvu betu.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

tanjam
    čekamo sutra tvoju lijepu betu, još čekamo i ~~~~jesen, ValaMala, delfin, Lua, tiki_a

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj tanjam prvotno napisa Vidi poruku
    Evo cure da se i ja javim sa svojim stanjem. Danas mi je 35.dc, 18dnp,13dnt i 9 dana od zadnje injekcije brevactida i danas sam popiškila 2 crtice na testu. Sutra idem vaditi prvu betu.
    tanja čestitke!!!!!!!!!!!!!

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

tanjam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude o.k. !

tanjam avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Hvala cure na lijepim željama i podršci. Javim sutra rezultate.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

tanjam, kako prekrasno, čestitam, jako sam sretna zbog tebe! Curke, idemo svi ovim lijepim stopama što su nam utabale naše trudnice ovdje!!!

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

tanjam čestitam i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za super betu !

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Vidim ja da će od sutra biti puno punopravnih trudnica na ovom forumu!
    Tanjam, čestitke!!!

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Curke, nakon što mi se prekjučer ( 7dnt3d ) pojavilo smećkasto točkasto krvarenje na gaćicama, pa ništa do jučer navečer kada sam opet primjetila jednokratan svijetlo roskasti iscjedak, danas, dakle 9dnt samo kad se obrišem vidim svijetlo rozu boju na papiru.
    Mislom da je M bliži iako je 26 dc.

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ovo zadnje bi značilo - mislim da se M bliži...

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

cure... znam da sam rekla da neću raditi test... ali betu sutra čekam na poslu i ipak jutros kada sam se probudila sam si htjela dati dan da prožvačem sve i da se pripremim...

meni je danas 15dpt, danas mi je 8mi dan poslije zadnjeg brevactida od 1500, i 33dc, moji ciklusi su 29 dana

javljam ovo sa ogromnim strahom...moj test na trudnoću je prvi put u ove tri godine pokušavanja pozitivan....druga crta mi se pojavila u roku 3 sekunde... zapravo u isto vrijeme kada i kontrolna... i to na treći urin jutros... što je najbolje od svega sad me još više strah bete sutra..ništa si nisam pomogla... ne mogu vjerovati... otplakala sam rundu i sad sam tupa da ne mogu biti tuplja... uopće se ne usudim veseliti ne mogu.. u šoku sam totalnom

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Jesen, tako mi je drago. Nadam se da će beta biti lijepa kao i kontrolna crtica!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Jesen, to je to, čestitkeeeeeee, beta će samo to potvrditi!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Mare iz tvojih usta u Božje uši.... ja sam toliko tupa...još sam mislila da li bih išta napisala da se ne ureknem... kaže meni moja jako jako draga prijateljica jučer da sam toliko navikla na negativne ishode da jednostavno ne znam razmišljati na drugačiji način... da je to moj obrambeni mehanizam... ali da mora doći i moj dan....ali čovjek ne popiški svoj prvi pozitivan test u životu baš svaki dan...... zamišljala sam ovaj trenutak toliko... sanjala ga.. a sada kad je tu ja se ne mogu pomaknuti od šoka...o Bože daj mi snage sutra

delfin draga želim ti da gadura od m ne dođe... želim ti od srca

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Jesen82 prvotno napisa Vidi poruku
    cure... znam da sam rekla da neću raditi test... ali betu sutra čekam na poslu i ipak jutros kada sam se probudila sam si htjela dati dan da prožvačem sve i da se pripremim...

meni je danas 15dpt, danas mi je 8mi dan poslije zadnjeg brevactida od 1500, i 33dc, moji ciklusi su 29 dana

javljam ovo sa ogromnim strahom...moj test na trudnoću je prvi put u ove tri godine pokušavanja pozitivan....druga crta mi se pojavila u roku 3 sekunde... zapravo u isto vrijeme kada i kontrolna... i to na treći urin jutros... što je najbolje od svega sad me još više strah bete sutra..ništa si nisam pomogla... ne mogu vjerovati... otplakala sam rundu i sad sam tupa da ne mogu biti tuplja... uopće se ne usudim veseliti ne mogu.. u šoku sam totalnom
    Hihihi, čestitam, pa znali smo to , jeeeeeeeeeeeeeee WoW pa imaš +

Ajde neka beta sutra bude beturina!!!!!!

tanjam avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Jasen82, samo naprijed hrabro, to je to, ne brini. Beta je samo potvrda pozitivnog i samo ovisi koja će biti troznamenkasta vrijednost.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mislim se već par dana, kako bi ja već na dupe pukla ali bi pišnula test, samo sam čekala kad ćeš objavit plus.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj sweety prvotno napisa Vidi poruku
    Hihihi, čestitam, pa znali smo to, jeeeeeeeeeeeeeee WoW pa imaš +

Ajde neka beta sutra bude beturina!!!!!!

da... i da li ti shvaćaš da si još dosta prije bila u pravu glede svojeg izračuna

Citiraj tanjam prvotno napisa Vidi poruku
    Jasen82, samo naprijed hrabro, to je to, ne brini. Beta je samo potvrda pozitivnog i samo ovisi koja će biti troznamenkasta vrijednost.:yes
    uh.. ali i toga me strah... da li će biti dovoljno velika i tako to... nema mi druge nego čekati

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Mislim se već par dana, kako bi ja već na dupe pukla ali bi pišnula test, samo sam čekala kad ćeš objavit plus.
    dobar je strah kome ga je Bog dao ali danas me našto nagonilo da radim... i naša Lara

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

dobar je strah kome ga je Bog dao ali danas me našto nagonilo da radim... i naša Lara
    Hoću slijedeći tjedan termin za kavu da te lijepo izgrlim i izljubim!

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

jesen bravo, od prvih tvojih dana sam znala da je ovo uspješan mjesec za tebe, a neznam zašto još jednom čestitam

tanjam-čestitam...super je nekako ovaj mjesec...da nam barem do kraja ožujka bude barem još duplo trudnica kolko je bilo do sada

delfin - nema predaje...dok ne krene M na veliko

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Hoću slijedeći tjedan termin za kavu da te lijepo izgrlim i izljubim!
    molim te nek preživim sutra pa ćemo onda gdje god želiš:D

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

molim te nek preživim sutra pa ćemo onda gdje god želiš:D
    Može.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

[QUOTE=snow.ml;1833122]jesen bravo, od prvih tvojih dana sam znala da je ovo uspješan mjesec za tebe, a neznam zašto još jednom čestitam
    /QUOTE]

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

JESEN!!!
    ipak ćemo odbrojavat skupa do termina, ako Bog da!

Tanja, čestitke i tebi također!

ja sutra idem ponovit betu, nakon 4 dana (upao mi vikend), nadam se da će bit sve ok!

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Slatki simptomi? Temperatura evo već drugi dan cijelo vrijeme oko 37,3, dolje stalno neki pritisak i osjećaj kao da trebam dobiti i, strah me reći, zapravo jako me strah reći, ali osjećam se trudna... a vidjet ćemo uskoro. Evo nam lijepog vikenda, namjeravam uživati s mužekom i našim čoporom i dan po dan do testića, pa bete!
    Držim fige ValaMala~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj sign prvotno napisa Vidi poruku
    JESEN!!!
    ipak ćemo odbrojavat skupa do termina, ako Bog da!

Tanja, čestitke i tebi također!

ja sutra idem ponovit betu, nakon 4 dana (upao mi vikend), nadam se da će bit sve ok!
    biti će ti super beta draga... sto posto!!

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ooooo jesen, mi ćemo se veseliti ako se ti ne usudiš, ČESTITAM!!!
    tanjam, veeeeelika čestitka

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Jesen
    Bravo!!!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Jesen, ne mogu ni zamisliti kako se osjećaš... neopisivo sam sretna zbog tebe! Ja ću piškiti test sljedeći petak 11dpt ili subotu 12dpt, ako se ne ustrtarim previše. Onaj osjećaj kad nema druge crtice je nešto tako strašno, tužno i jadno i znam što kažeš da već imaš obrambeni mehanizam koji ti ne da da povjeruješ u ovu divotu i usudiš se radovati... Ni ja ne mogu zamisliti trenutak kada konačno druga crtica najavi da u meni raste moja beba...

Kad smo kod obrambenih mehanizama, ja se počinjem tako bojati tog testa i bete, kad bih barem i meni ovo proljeće osvanulo s pupoljkom u buši... I svima vama moje suborke, naravno!

hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Bok curke!
    Prvo bi željela svima čekalicama ogromne bete i da nastavite uživati sa svojim bebicama.
    I sama sam donedavno osluškivala svoje tijelo i brojala dane do vađenja bete no unatoč utrićima vještica je
    po prvi puta u mom životu došla na vrijeme.Tuga i razočaranje su bili i još uvijek jesu ogromni.Inače imam blago
    naznačeni PCOS ostalo je sve ok,i nalaz MM je ok.Nakon konzultacije sa dr.L trebam se javiti prvi dan sljedećeg ciklusa,a
    do tada mi je predložio da razmislim o polustimuliranom IVF-u ili da se napravi driling jajnika.Ja sam već imala histeroskopiju
    zbog mioma i laparoskopiju da se vidi prohodnost i stanje jajovoda i to je također sve uredu.Prošli IVF je bio stimulirani sa samo 10 Gonala i
    jako sam burno reagirala.Bila sam kako je dr. rekao bomba.Sada sam u dilemi i ni sama neznam što da odlučim.Nakon koliko vemene nakon drilinga
    se može u postupak?Jajnici su mi još uvijek povećani i gotovo da mi je sve preusko u struku,nadam se da je to u redu.
    Sorry na podužem postu i što sam uvela malo tuge na ovu temu.
    Velika pusa svima!

JA"75-blagi PCOS
    MM"74-sve ok
    1 AIH VV-ništa
    2 AIH IVF centar-ništa
    1 IVF IVF centar-nismo dočekali betu

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

jesen82 juuuuuuuuuuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!! joj draga uljepsala si mi dan, tako mi je drago zbog tebe i vjerujem da ce ti sutra beta biti cetveroznamenkasta
    tako je lijepo cuti dobre vijesti ovdje na rodi jer to znaci da za sve nas ima nade i da ce sreca stici kad-tad!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

aslan, vala....hvala vam cure....možda, možda povjerujem kada vidim betu sutra... ovako je strah i dalje veelik

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj hrki prvotno napisa Vidi poruku
    Bok curke!
    Prvo bi željela svima čekalicama ogromne bete i da nastavite uživati sa svojim bebicama.
    I sama sam donedavno osluškivala svoje tijelo i brojala dane do vađenja bete no unatoč utrićima vještica je
    po prvi puta u mom životu došla na vrijeme.Tuga i razočaranje su bili i još uvijek jesu ogromni.Inače imam blago
    naznačeni PCOS ostalo je sve ok,i nalaz MM je ok.Nakon konzultacije sa dr.L trebam se javiti prvi dan sljedećeg ciklusa,a
    do tada mi je predložio da razmislim o polustimuliranom IVF-u ili da se napravi driling jajnika.Ja sam već imala histeroskopiju
    zbog mioma i laparoskopiju da se vidi prohodnost i stanje jajovoda i to je također sve uredu.Prošli IVF je bio stimulirani sa samo 10 Gonala i
    jako sam burno reagirala.Bila sam kako je dr. rekao bomba.Sada sam u dilemi i ni sama neznam što da odlučim.Nakon koliko vemene nakon drilinga
    se može u postupak?Jajnici su mi još uvijek povećani i gotovo da mi je sve preusko u struku,nadam se da je to u redu.
    Sorry na podužem postu i što sam uvela malo tuge na ovu temu.
    Velika pusa svima!

JA"75-blagi PCOS
    MM"74-sve ok
    1 AIH VV-ništa
    2 AIH IVF centar-ništa
    1 IVF IVF centar-nismo dočekali betu
    hrki... moj savjet bi ti bio da slušaš doca.... znam da je nekada teško tako se potpuno prepustiti i vjerovati nekome...ali ja vjerujem da on zna o čemu priča i da si u pravim rukama...

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

čestitam jesen i tanjam, znači ima nade za sve samo je treba dočekati, cure uživajte!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •