Citiraj hrki prvotno napisa Vidi poruku
Bok curke!
Prvo bi željela svima čekalicama ogromne bete i da nastavite uživati sa svojim bebicama.
I sama sam donedavno osluškivala svoje tijelo i brojala dane do vađenja bete no unatoč utrićima vještica je
po prvi puta u mom životu došla na vrijeme.Tuga i razočaranje su bili i još uvijek jesu ogromni.Inače imam blago
naznačeni PCOS ostalo je sve ok,i nalaz MM je ok.Nakon konzultacije sa dr.L trebam se javiti prvi dan sljedećeg ciklusa,a
do tada mi je predložio da razmislim o polustimuliranom IVF-u ili da se napravi driling jajnika.Ja sam već imala histeroskopiju
zbog mioma i laparoskopiju da se vidi prohodnost i stanje jajovoda i to je također sve uredu.Prošli IVF je bio stimulirani sa samo 10 Gonala i
jako sam burno reagirala.Bila sam kako je dr. rekao bomba.Sada sam u dilemi i ni sama neznam što da odlučim.Nakon koliko vemene nakon drilinga
se može u postupak?Jajnici su mi još uvijek povećani i gotovo da mi je sve preusko u struku,nadam se da je to u redu.
Sorry na podužem postu i što sam uvela malo tuge na ovu temu.
Velika pusa svima!

JA"75-blagi PCOS
MM"74-sve ok
1 AIH VV-ništa
2 AIH IVF centar-ništa
1 IVF IVF centar-nismo dočekali betu
hrki... moj savjet bi ti bio da slušaš doca.... znam da je nekada teško tako se potpuno prepustiti i vjerovati nekome...ali ja vjerujem da on zna o čemu priča i da si u pravim rukama...