Jesen82, čestitam od srca, stvarno odlična beta. Sad ide period uvjeravanja da je tvoja a nakon toga kad stvarno shvatiš da si trudna - to ti je sreća najveća!!!!

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
ksena, štopericu mi nikada nisu ubrajali u postupak, nego sam je dobivala normalno na odjelu od sestara. Ovaj zadnji postupak je dr. osim klomifena "podebljao" s par gonala i primila sam cetrotide, no to sam sama platila. Dr. mi je rekao da ni on ne bi htio da mi ode jedan postupak zbog nekoliko gonala.
pa baš sam se i pitala zbog tebe zbog tih par gonala, ali super dr je bio pošten i svaka mu čast.

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
S druge strane čitam danas kako piše jedna cura ne podforumu Inseminacija da joj je sestra prije aih-a u Petrovoj dala Ovitrelle i da je nakon toga morala potpisati da je uzela lijek i tako joj je otišao jedan od postupaka. To me stvarno ljuti, mislim, cura je tek na početku priče i nismo sve upoznate sa svime, zato bi medicinsko osoblje itekako trebalo upozoriti i savjetovati. Ne kužim zašto joj nisu objasnili da može to za parsto kuna kupiti sama i tako sačuvati postupak!
ovo podebljano u potpunosti potpisujem!