sign prvotno napisa moja beta je danas 2506! mislila sam da će se učetverostručit (nakon 4 dana), a ona se gotovo udeseterostručila. nadam se da je to ok! tebi je danas 16dpt kao i meni zar ne? he he.. što će sad reći cure.. veća ti je od moje čestitke draga!!!!!
Jesen82 prvotno napisa tebi je danas 16dpt kao i meni zar ne? he he.. što će sad reći cure.. veća ti je od moje čestitke draga!!!!! da, 16dpt! tulum, šta drugo?
sign prvotno napisa da, 16dpt! tulum, šta drugo? nego što
sign prvotno napisa moja beta je danas 2506! mislila sam da će se učetverostručit (nakon 4 dana), a ona se gotovo udeseterostručila. nadam se da je to ok! Jesen82 prvotno napisa tebi je danas 16dpt kao i meni zar ne? he he.. što će sad reći cure.. veća ti je od moje čestitke draga!!!!! sign ovakav ogroman rast bete mogao bi znaciti trojke...
Aurora* prvotno napisa sign ovakav ogroman rast bete mogao bi znaciti trojke... misliš?
sign prvotno napisa misliš? Pa iskreno strah me je to i misliti, ali beta ti je stvarno jako narasla i to je prvo sto se namece kao moguce objasnjenje... U svakom slucaju zelim ti svu srecu i urednu trudnocu.
Aurora* prvotno napisa Pa iskreno strah me je to i misliti, ali beta ti je stvarno jako narasla i to je prvo sto se namece kao moguce objasnjenje... U svakom slucaju zelim ti svu srecu i urednu trudnocu. I ja se samo nadam da će bit sve ok!
Pravila foruma