Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3728

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hvala vam svima, i puno hvala na lijepim mislima seka35, ali tako sam tužna i uplašena i jadna... Neću vas više bedirati, pričekat ću još dan pa napraviti test i onda betu, pa vam javim.

kiša, ljubim te i žao mi je

jesen, beta ima da bude ooooogromna, a tanjam jedva čekam predivne vijesti s ultrazvuka!

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala vam svima, i puno hvala na lijepim mislima seka35, ali tako sam tužna i uplašena i jadna... Neću vas više bedirati, pričekat ću još dan pa napraviti test i onda betu, pa vam javim.

jesen, beta ima da bude ooooogromna, a tanjam jedva čekam predivne vijesti s ultrazvuka!
    vala mala ,znam tocno kako ti je ! mada ja nisam imala nikakve bolove i to me je mucilo ,a stvarno covjek ne zna kako je bolje ili da boli ili ne.
    pokusaj se opustiti i nemoj raditi nikakve testove nego otidi napravi betu i to 14 dan ! ja znam kako je to cekanje grozno ,ali sve dok nema nikakvih tragova krvi je dobro ,a znas da vecinu cura boli ,a i krvarenje isto ne mora znaciti da nije uspjelo.
    zato te molim ,sacekaj betu ili pak 13 dan!

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku

valamala ,nemoj molim te jos raditi nikakav test

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •