Stranica 56 od 75 PrviPrvi ... 646545556575866 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,751 do 2,800 od 3728

Tema: Nakon transfera

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Tally!!! Drago mi je zbog tebe i tm! E sad ima da mi šalješ toliko te prašine da sva prašnjava budem! Mislim da su brojkice tvoje bete, u principu, govorile sve! Koliko već buljim u svaku pozitivnu betu, nije ni čudo da mi ona tablica sa betama ne treba!
    Za tvoje malo kucavo !
    Cure, sad smo mi na redu za pozitivne bete i kucava srca!!!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj tally prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo jučerna UZV vidjeli JEDNU gast.vrečicu i početnu akciju srca! Svima vam želim da se naježite, uskoro, dok buljite u monitor i osjećate se kao da se to vama ne događa! Ja još ne vjerujem!
    Poseban pozdrav Snekici , ja više stvarno ne znam što bi joj rekla...
    draga!!!!!!!!!!!!!!!! kako super!!!!!!!!!!!!!!

ja idem sutra da me dr.L pogleda onda mislim dalje kod svoje gin.. držte mi fige

Vala, dobro ti Tally govori... stvarno nije gotovo doc beta ne kaže nula... iako sam jučer rekla da sam ljuta zbog tebe i Kiše i minusa na testu.. mislim da trebaš vaditi betu

Tally koliko si ti danas točno trudna?

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Tally!!! Drago mi je zbog tebe i tm! E sad ima da mi šalješ toliko te prašine da sva prašnjava budem! Mislim da su brojkice tvoje bete, u principu, govorile sve! Koliko već buljim u svaku pozitivnu betu, nije ni čudo da mi ona tablica sa betama ne treba!
    Za tvoje malo kucavo !
    nego što sneki! a već se dokazalo da si uvijek u pravu

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Ma šaljem vam svima toliko prašine da ste prašnjave od glave do pete!
    Jesen82,danas točo 6+1 (ali vrijedan)

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

tally, super, čestitam!

ja sam danas bila u malo dužoj šetnji (nije predugo, ali najduže nakon transfera), pa me cijelo popodne opet steže i žvače kao da ću dobit. huh..

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

hej curke da se i ja malo javim,danas mi je 9d nakon em 3 blastociste,cicke me ubijaju,cijelo vrijeme osijećaj da ću dobiti,a danas me posebno jako boli u preponi,ja bi naj rađe napravila test u pon., a tako betu vadim u srijedu

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Trudnica moja slatka

ja.sam.xyz avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

[QUOTE=slatkica;1839724]hej curke da se i ja malo javim,danas mi je 9d nakon em 3 blastociste,cicke me ubijaju,cijelo vrijeme osijećaj da ću dobiti,a danas me posebno jako boli u preponi,ja bi naj rađe napravila test u pon., a tako betu vadim u srijedu[/QUOTE

ehej, a zasto vadis betu u srijedu, a ne utorak? zar nismo sve tri dobile u otpusnom kontrola sa betom nakon 12dana od transfera, a pogotovo jer su tebi vracene blastice... ili racunas dan transfera kao nulti dan?
    ja mislim da cu ja u utorak to obaviti, ako dozivim utorak

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Dan transfera se racuna kao nulti dan.

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

[QUOTE=ja.sam.xyz;1839746]
    Citiraj slatkica prvotno napisa Vidi poruku
    hej curke da se i ja malo javim,danas mi je 9d nakon em 3 blastociste,cicke me ubijaju,cijelo vrijeme osijećaj da ću dobiti,a danas me posebno jako boli u preponi,ja bi naj rađe napravila test u pon., a tako betu vadim u srijedu[/QUOTE

ehej, a zasto vadis betu u srijedu, a ne utorak? zar nismo sve tri dobile u otpusnom kontrola sa betom nakon 12dana od transfera, a pogotovo jer su tebi vracene blastice... ili racunas dan transfera kao nulti dan?
    ja mislim da cu ja u utorak to obaviti, ako dozivim utorak
    dan transfera je nulti dan,tako da ti je 12d u srijedu,ja ću se testirati sutra,ako je nešto bit će i sutra,mada iskreno nemam neki osijećaj da je uspjelo

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Trudnica moja slatka
    hej ,znam da je test bio neg.,al ja ću mislit sutra na tebe i držat fige da je bio lažan,od sveg srca ti želim poz. betu

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ja.sam.xyz vadit ćeš betu u utorak,a što si se s njima dogovorila kada ćeš doći gore?
    Posljednje uređivanje od slatkica : 13.03.2011. at 09:08

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Samo da zavibram za ValuMalu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~ a kad dođe red onda i za slatkicu, ja.sam.xyz i sve ostale cure!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hvala, delfin, samo želim da dođe ta beta sutra, pa da to stavim iza sebe... Ne nadam se, doista, ni malo. Temperatura je pala, 2 testa u petak bila negativna, ne vidim kako bi bilo moguće da beta kaže išta drugo nego 0. Ali vi ste sve bile tako prekrasna podrška i zato vam puno hvala!

Leva avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Meni je u srijedu 12.dnt i tada namjeravam raditi betu. 6. dnt sam imala uzasno jake bolove koji su trajali nekih 5 sati, 8.dnt su mi grudi prestale biti preosjetljive ali zato ja pucam po savovima. Nikada nije bilo teze i jednostavno imam osjecaj da nista ne stima i da je vrijeme da se pomirim sa cinjenicom da nismo uspjeli da ne bih u srijedu dozivjela kakav zanimljiv nervni slom.
    Jesen, Delfin i ostale cure hvala vam na fantasticnim vijestima i osmjehu koji ste mi uspjele izmamiti

ja.sam.xyz avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj slatkica prvotno napisa Vidi poruku
    ja.sam.xyz vadit ćeš betu u utorak,a što si se s njima dogovorila kada ćeš doći gore?
    hmmm, pa sad kad ste me nesto naucile, morat cu izdrzati jos i taj utorak. onda cu u srijedu vaditi betu i s nalazom u cetvrtak gore, nisam s njima nista dogovorila, a ti? gdje ces vaditi betu? meni moja soc.gin. rekla da odem u petrovu? kakva je situacija u VG? ja ne znam jel mi gora opcija da odem privatno i dobijem nalaz mailom, pa da se onesvijestim na poslu ili da odem i osobno ju podignem...btw. od jucer imam osjecaj da sam u pmsu, sto fizicki sto psihicki...svima skupa sretno!!!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

drage moje da se javim... danas sam 5+4 i bila sam prvom na ultrazvuku...vidi se 1 gestacijski mjehur sa urednom žumanjčanom vrećicom... jajnici povećani s cistama tako da do kontrole za tjedan dana odmaram da se to malo povuće...
    Posljednje uređivanje od Jesen82 : 13.03.2011. at 12:01

ja.sam.xyz avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Leva prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je u srijedu 12.dnt i tada namjeravam raditi betu. 6. dnt sam imala uzasno jake bolove koji su trajali nekih 5 sati, 8.dnt su mi grudi prestale biti preosjetljive ali zato ja pucam po savovima. Nikada nije bilo teze i jednostavno imam osjecaj da nista ne stima i da je vrijeme da se pomirim sa cinjenicom da nismo uspjeli da ne bih u srijedu dozivjela kakav zanimljiv nervni slom.
    Jesen, Delfin i ostale cure hvala vam na fantasticnim vijestima i osmjehu koji ste mi uspjele izmamiti
    Leva, da te pozdravim i mozda malo utjesim da se i ja skoro isto osjecam...a vidim da nam se poklapaju i termini i meni je u srijedu 12dnt...i ja sam "pukla" 8dnt...tulila sam cijeli dan bez razloga...a danas imam osjecaj da se dole nesto dogadja...i kao sto i ti kazes grudi su mi danas manje osjetljive...s obzirom da je meni ovo prvi put da cekam betu...ne znam sta da mislim o svemu...mozda su to sve super simptomi

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

cure čitam vam simptome menge... ja sam mislila da ću dobiti svaki čas... probadalo me i sprijeda i straga, ali mi je nadu davalo to što bi došli i prošli... ne bi bili stalni kao kada je dolazila menga... tako da dok ne dođe menga ili beta nula nemojte se predavati...

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj ja.sam.xyz prvotno napisa Vidi poruku
    Leva, da te pozdravim i mozda malo utjesim da se i ja skoro isto osjecam...a vidim da nam se poklapaju i termini i meni je u srijedu 12dnt...i ja sam "pukla" 8dnt...tulila sam cijeli dan bez razloga...a danas imam osjecaj da se dole nesto dogadja...i kao sto i ti kazes grudi su mi danas manje osjetljive...s obzirom da je meni ovo prvi put da cekam betu...ne znam sta da mislim o svemu...mozda su to sve super simptomi
    ja sam 9dpt sjedila na poslu i toliko me sve boljelo da sam se jedva dovezla doma.. jedva...mislim da sam i taj dan tulila mužu da ja ne mogu tu bol neuspjeha trpiti... ridala sam doslovce... i ona se malo po malo sve smirilo... samo polako i hrabro

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Tally : kako si izračunala koliko si trudna... Naime ja sad kad sam bila zadnji pu na prvom UZ dr je vidio samo 2 gestaciske vrecice ... Transfer je bio 12.02 a punkcija 09.02 te prvi UZ : 08.03.2010 . našla sam ja neku stranicu MPO i ubacila podatke datuma punkcije i izračunao mi je da sam trudna : na dan 08.03.2010 točno 6 tjedana ....

Sad sam malo zabrinuta jel nije vidio još srčeka samo gest vrećice 2.... Idem sad na drugi UZ 17.03 valjda bi tad trebalo.... jojjjjjj

Vala mala men je bio menus na testu dok mi je beta bila preko 212 ... Tako da samo beti vjeruj.... temp je varirala i padala ispod 37 i da znalo me je bolit kao da cu mengu dobit..... tako da su sve to kod mene bili dobitni znaci!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jesen82: počela sam se i ja sad brinuti a tebe sam ohrabrivala .....
    Posljednje uređivanje od linaxx : 13.03.2011. at 12:31

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj linaxx prvotno napisa Vidi poruku
    Tally : kako si izračunala koliko si trudna... Naime ja sad kad sam bila zadnji pu na prvom UZ dr je vidio samo 2 gestaciske vrecice ... Transfer je bio 12.02 a punkcija 09.02 te prvi UZ : 08.03.2010 . našla sam ja neku stranicu MPO i ubacila podatke datuma punkcije i izračunao mi je da sam trudna : na dan 08.03.2010 točno 6 tjedana ....

Sad sam malo zabrinuta jel nije vidio još srčeka samo gest vrećice 2.... Idem sad na drugi UZ 17.03 valjda bi tad trebalo.... jojjjjjj

Vala mala men je bio menus na testu dok mi je beta bila preko 212 ... Tako da samo beti vjeruj.... temp je varirala i padala ispod 37 i da znalo me je bolit kao da cu mengu dobit..... tako da su sve to kod mene bili dobitni znaci!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jesen82: počela sam se i ja sad brinuti a tebe sam ohrabrivala .....
    ma biti će srčeko!... ja mislim da bi ti trebala računat svoju trudnoću kao i svi doktori.. od prvog dana zadnje menge... meni je bila 2.2., ima cikluse 29 dana i ovulaciju na 15 dan a na taj dan je bila punkcija... transfer mi je bio 18dc.. tako da ja sam ja bila 2.3. ravno 4 tjedna.. tako sam ja danas trudna 5+4, tj. peti tjedan i to mi je i doc potvrdio

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Jesen, bravo draga za gest. Jupiiiiii! Baš čekam što ćeš javiti!
    Sign, kada ceš ti na UZV?
    Slatkica probaj se strpit do bete, takvi okovi stvarno nisu ptrebni! (to i meni svi govore kad sam u tvojoj situaciji )
    VALA MALA samo da znaš, da cu i ja puknuti do sutra! Još malo, pa ćemo sve znati! Nemaš pojma koliko bi želila da ti se preokrene film sutra! Drži mi se!!!
    Linaxx, na stranici "MPO" sam našla, ja se nadam da je ispravno! Od dana punkcije (oplodnje,ako nije bilo punkcije) +3 ili 5 ako su blastice (dana do transvera) +2 tjedna!

http://potpomognutaoplodnja.info/ind...-mpo&Itemid=77

PS. Otkucaji bi se do kraja 7. tjedna trebali vidjeti! Tako da se nemojte zabrinjavati i opterečavati dok to nije potrebno!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Jesen82 prvotno napisa Vidi poruku
    drage moje da se javim... danas sam 5+4 i bila sam prvom na ultrazvuku...vidi se 1 gestacijski mjehur sa urednom žumanjčanom vrećicom... jajnici povećani s cistama tako da do kontrole za tjedan dana odmaram da se to malo povuće...

Uh kako mi je drago!

Leva avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Jedva cekam da se javite i kazete da srceki kucaju
    Evo vam linkic gdje na osnovu datuma punkcije ili ET mozete izracunati sedmice trudnoce http://potpomognutaoplodnja.info/ind...ndar&Itemid=89
    Hvala vam na podrsci, puno mi znaci... stvarno imam los dan..

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

trudnoca se racuna od prvog dana zadnje menge,ne od punkcije ili transfera. tako barem meni svi doktori racunaju,i privatno i u petrovoj...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj ivanova prvotno napisa Vidi poruku
    trudnoca se racuna od prvog dana zadnje menge,ne od punkcije ili transfera. tako barem meni svi doktori racunaju,i privatno i u petrovoj...
    A jeste se kada zapitali zasto ginekolozi trudnocu racunaju od prvog dana zadnje menstruacije? Tko shvati smisao toga shvatit ce i kakvo racunanje ima najvise smisla.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Aurora ima objašnjenje za to, baš sam nedavno pročitala u jednoj knjizi, prokopat ću pa prepisati malo kasnije! Pusa svima, divne ste

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    A jeste se kada zapitali zasto ginekolozi trudnocu racunaju od prvog dana zadnje menstruacije? Tko shvati smisao toga shvatit ce i kakvo racunanje ima najvise smisla.
    Ne znam zašto se računa od zadnje menge, pogotovo kod MPO kad se točno zna kad je bila oplodnja...ja sam transfer imala 3 tjedna nakon zadnje menge a po standardnoj računici bi to trebalo biti oko 2 tjedna, pa mi se tu gubi tih tjedan dana, što mi je dr na UZ potvrdio jer je plod kao tjedan dana manji nego po toj računici, a kad sam mu napomenula da je transfer bio kad je bio rekao je da je to ok

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Tako je Aurora! Računa se od prvog dana zadnje menge, jer ginić ne može točno odrediti kad je nastupila ovulacija (i oplodnja), a mi MPO cure znamo točan SAT kada je došlo do oplodnje! Tako da je ovo najtočniji izračun! Koje slatke mukice i problemčići...

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Cure moje, evo po prvi put ikad na utirćima izgleda došla menga. Smeđe brljavljenje, toliko o tome... taman prije bete sutra, to je valjda da se doista ničemu ne ponadam... Ne mogu vam reći koliko jedva čekam sutra, samo da mogu ovaj postupak ostaviti iza sebe, malo otplakati i onda hrabro dalje...

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ali da vas malo i nasmijem, pogledajte kakvu bedastoču su mm i meni napravili na VV, mislim da će vas nasmijati (napisala sam veći tekst na VV podforumu, pa da tu ne pišem totalno off topic, no predobro je

Leva avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Kada ljekari racunaju sedmicu trudnoce istina je da se uzima datum zadnje menge a samim tim oni smatraju da vam je ovulacija bila 14.dc a da je 15.dc datum oplodnje. Meni je punkcija napravljena 13.dc npr. nekim zenama je naprave 11. ili mozda 16. Pomirite se s tim da nismo obicne trudilice a isto tako nikada necemo biti klasicne trudnice...

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ja.sam.xyzja sam sad zvala vinogradsku i pitala kad da dođem s nalazom,rekla je sestra da ne moram dolaziti ,nego samo telefonom javiti nalaz.

ali kako kod mene očito ništa nije jednostavno,zadnja 2 dana me užasno boli u desnoj preponi,neprekidno,nije mi se dalo ić na hitnu,sad mi dr.T veli da nema pojma što bi to moglo biti.pa ja sad idem vaditi betu,tako je rekao pa ću javit nalaz kad dobijem
    Posljednje uređivanje od slatkica : 14.03.2011. at 09:37

tanjam avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Kad smo već kod tjedana trudnoće dal je moj izračun točan: ZM 31.1./ PUNKCIJA 16.2./ ET 21.2. 5. dan vraćen. Po ovome bi bilo 6+2 od ZM/3+6 od punkcije/ 3+1 od ET ili po izračunu 16dp+5dt+ 2 tj.= 16+5=21=3tj.+2 tj.=5 tj. ????????????, a moja ginek. je izračunala da je 10.3. bilo 5+3. Help!!!!!!!!!

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Moja beta 17dpt je 1396!

Curke, pitanje - kada mogu napraviti briseve? Je li prerano sada, a opet strepim jer sam dugo vodila borbu s ureaplasmom.
    Danas sam se čula s dr. ali sam ga zaboravila pitati.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Delfin čestitam!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj delfin prvotno napisa Vidi poruku
    moja beta 17dpt je 1396!

Curke, pitanje - kada mogu napraviti briseve? Je li prerano sada, a opet strepim jer sam dugo vodila borbu s ureaplasmom.
    Danas sam se čula s dr. Ali sam ga zaboravila pitati.
    bravo!!!!
    Posljednje uređivanje od Jesen82 : 14.03.2011. at 12:03

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Delfin JUPI!!!!!!!!!!!!!!!!!

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Hvala na potpori!

Zna li netko odgovor na moje pitanje vezano uz briseve?

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

delfin, ja sam radila briseve u 10.tt, možda možeš i ranije, najbolje bi bilo da pitaš.
    vala, baš mi je žao

curke, kliknite u mom potpisu na ove dvije srećice i dobiti ćete link na potpomognutoj.info za računanje trudnoće.
    SVI vam liječnici računaju od dana zadnje menstruacije. ja vodim trudnoću u mog mpo liječnika, zna se sat kad su moje bebe nastale, ali bome trudnoća mi se konta od zadnje menstruacije.

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Pinky, hvala.

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

moja beta je 0,mrvice nisu odlučile ostati

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

slatkica zao mi je... znam kako ti je ali neka te svaki poraz ojaca za novu pobjedu! Mrvice ce sljedeci put sigurno ostati, a moraju sad malo provjeriti teren pa da znaju da sljedeci put mogu ostati!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

delfin, preprepredivno!!!! Čestitam, draga naša trudnice!

moja teta-beta je 2, ali izgleda da od 3dc ako ne bude cisti idemo odmah u polu-stimulirani postupak, nadam se svim srcem, dobitni.

Slatkica, tako mi je žao, tek sada sam vidjela!
    Posljednje uređivanje od ValaMala : 14.03.2011. at 13:28

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Slatkica moja, zajedno smo tužnice, drži mi se mila...

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Slatkica moja, zajedno smo tužnice, drži mi se mila...
    Slatkice i ValaMala, držite mi se cure, poslije kiše uvijek dolazi sunce! Veeeelika pusa objema!

tanjam avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Cure, nemogu vam riječima opisati kako mi je žao i koliko sam tužna kad čitam ove neuspjehe, držim vam fige sretnice za drugi put. Budite hrabre, nema odustajanja, je teško al smognite snage i dalje u borbu jer to zaslužujete. Stalno vas pratim i stalno ste mi u mislima. Pusa svima. Pozdrav.

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

ValaMala i Slatkica, doći će vaš trenutak. Pusa!

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

valamala ,slatkice drzite se i naprijed u nove pobjede

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •