Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3728

Tema: Nakon transfera

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tanjam avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj venddy prvotno napisa Vidi poruku
    tanja vidim da si ti imala zadnji dobitni ciklus nestimuliran. Da li si pri čekanju bete imala kakve simptome? Znam da je sve individualno ali danas mi je 5dnt i sinoć sam imala jake grčeve, kao da ću isti tren dobit M. jutros su mi i grudi, ne baš bolne ali kao malo natečene. Sve se bojim da su ovo PMS simptomi.
    - tu i tamo par oštrih/tupih probadanja. Spavam super i već par noći sanjam snove od kojih se smijem (vidio mm). Mala promjena raspoloženja. Zujanje u ušima ponekad. Temperatura popodne 37-37,1. ali samo par dana. Ujutro kad bi se i trebala mjeriti 36-36,5. Valunzi po noći. Prištići po licu kao kod pms-a. U prva 3dpt titranje desnog dijela trbuha uzdužno (od grudi do kuka; embrij je usađen na desnoj strani). Par puta mi je i taj dio i utrnuo. Ova dva zadnja simptoma više ne osječam. Nadutost kroz cijeli dan, a pogotovo navečer. Osječaj težine u donjem dijelu trbuha. Bolne i napete grudi i bradavice. Stalni osječaj ko da me na desnoj strani nešto tiska/smeta i kao da mi je desna strana trbuha veća od lijeve. 2. i 3. dan vrtoglavica-dođe iznenada i dok sjedim i dok ležim, zamanta mi se

Ne se bedirati unaprijed samo čekati betu. Znam da je to teško i neizvjesno al samo hrabro i strpljivo. Sretno.
    Posljednje uređivanje od tanjam : 24.03.2011. at 11:46

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •