XYZ jako mi je žao!![]()
xyz, jako mi je žao
Jel netko zna što je s legolasom, odnosno njihovom betom?
drage cure! toliko vas vec dugo citam, i iako nisam bila registrirana-kao da jesam. cekam svoju drugu betu u zivotu, prva je na zalost bila 0. uz vas je sve lakse, a pravi ste izvor informacija. danas mi je 4dpt, a betu vadim 12dpt. nervoznija sam nego prvi put... ali, uz vas je lakse!
Makice dobrodošla.
Samo mirno i preživjet ćeš još tjedan dana. Sretno.
mrvice 7, negdje sam citala da kombinacija estrofema i utrica nakon transfera, kod nekih zena, poboljsava implantaciju - stvar je u odnosu hormona, nisam medicinske struke, pa ne razumijem zasto tocno...
xyz, jako mi je zao, budi hrabra...
hvala eva133, vidim da smo samo dan razlike u cekanju bete. meni spada u subotu, uopce ne znam da li rade nalaze ili samo vade krv pa cekaju do ponedjeljka za rezultate. ako cu cekati do pon, skroz cu skreniti.
xyz zao mi je draga... ali bit ce sve ok pa uskoro u nove pobjede!
joj ja se samo molim Bogu da se oplodila bar jedna od dvije stanice i da ce sutra biti transfer...drzite fige!
Pitanje svim cekalicama: Dok ste cekale, jeste li imale dnevno sat-dva "crnih misli" u kojima ste mislile da je to uzalud i da se "tamo dolje" nista ne dogadja?
jedno "glupo" pitanje, nakon transfera ništa me ne boli nema probadanja i slično jel to znači da se ništa nije uhvatilo ili je rano za simptome
legolas žao mi je,
poznat mi je taj osjećaj..
Legolas, tako mi je žao, nema pravih riječi, samo malo odtugovati i smoći snage za dalje...
maza975 dok sam prvi puta cekala betu nije me bas probadalo, iako sam imala bolan transfer, valjda jedina. iako mi je beta bila 0, znam da pravila nema, u razgovoru sa curama- svakoj je drugacije. ne znam jel imala koja od vas problema kod transfera? meni je dr t. rekao da imam zavaljenu maternicu i jako usko usce i svaki puta na transferu zivi uzas, gore od punkcije.
legolas, žao mi ježelim ti brzi nastavak u nove pobjede!
xyz- sjeti se da poslije kiše uvijek dolazi sunce-doći će i tebi!
makica,evo moja prijat.ima prblem s transferom,u mariboru joj nisu mogli ni napravit-pa je išla u ptuj na širenje ušća maternice,traje oko pola sata,samo to nije trajno rješenje,može tako ostat 1 -1,5 godinu-sad za 15 dana opet ide na transfer pa će vidjetkakvo će sad bit stanje
hvala svima na rijecima podrske...sta je tu je, vecina vas je prosla kroz slicne situacije i sve znamo kako je tesko...kod mene je i uz komplikacije bilo je "too good to be true"...tko je jos vidio da mu uspije prvi ivfidemo dalje...imam puno planova u glavi...ali vidjet cemo sta ce dr. reci...svima koji cekaju da im brzo prodje vrijeme i da bude sve OK!
pridruzujem se ekipi Nakon transfera! danas bio transfer dvije mrvice iz prirodnjaka-jedan zametak dobar a jedan los, tako je dr rekao. cekamo betu 8.3.
kiki30, hvala puno.koliko god uzasno, opet mi je lakse kad znam da nisam jedina. bas me zanima kako ce joj proci transfer?
xyz stalno hocu napisati da mi je zao, sto drugo da kazem nego budi snazna.
Makica, imaš ovdje temu o problematičnim transferima, pa si malo prouči: http://forum.roda.hr/threads/29350-q...-quot-transfer
I ja imam zeznute transfere, no kod mene je malo lakša situacija, nije mi uzak cerviks, nego pun zavijutaka, kao slalom, kako kaže moj dr. Pa mora vrlo pažljivo i uz pomoć ultrazvuka navoditi kateter kako bi zaista ušao u maternicu. Iz tog razloga mi je prvi transfer propao, radilo se bez ultrazvuka i embrio je ispušten u cerviksu, nikada nije dospio u maternicu...
evo ja danas brojim 8dnt-ništa posebno ne osjetim samo imam velike muke s grčevima,sva sam napuhana...-nikako da to izađea nema druge nego čekati....
Također, prije samog transfera ja uvijek uzmem normabel kako bi se mišići dolje opustili i bude mi puno lakše. Znam da u nekim klinikama curama prije transfera daju injekciju apaurina
Nisam ni ja imala simptoma, jedino sam negdje 5dnt osjetila lagano titranje u donjem dijelu trbuha. Trajalo je cijeli dan i više se nije ponavljalo.
Sad jedini simptom koji imam je pms.
Hvala vam cure, to nam puno znači. Ovaj put (drugi po redu) smo se nekako nadali... Rekli su nam super su zameci, sva su tri oplođena, osmostanična, pa opet...
Drži se xyz, doći će i taj dan...
Meni je danas 6 dpt, konstantno imam probadanja u jajnicima ali mislim da je to jos od punkcije a grudi me rasturaju![]()
xyz, jako mi je žao. vjerovala sam da će biti sretno i uspješno. i kao što kažu cure - smišljaj nove planove!
da se iu ja pridružim ekipi nakon transfera, vraćena mi je jučer moja mrvica i čekam betu 11.4.