Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3728

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A hebemu misha i ja bi voljela da postoji neki siguran znak trudnoće prije bete, ali ga nema. Prije ove zadnje trudnoće sam mislila, ma ja sam toliko puta čekala betu da moram skužit kad budem trudna. Sad sam 7.dnt i nemam nikakvih znakova, ali ovaj put se ne opterećujem jer znam da su znakovi niš koristi i znaju biti jednaki PMS-u. Baš sam se jučer čula s Tikicom i pitam je ima li kakvih znakova T, žena je već skoro u 6.tjednu i kaže ama baš ništa.

darmar avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

mrvice jako mi je žao, glavu gore draga

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj sildad prvotno napisa Vidi poruku
    A hebemu misha i ja bi voljela da postoji neki siguran znak trudnoće prije bete, ali ga nema. Prije ove zadnje trudnoće sam mislila, ma ja sam toliko puta čekala betu da moram skužit kad budem trudna. Sad sam 7.dnt i nemam nikakvih znakova, ali ovaj put se ne opterećujem jer znam da su znakovi niš koristi i znaju biti jednaki PMS-u. Baš sam se jučer čula s Tikicom i pitam je ima li kakvih znakova T, žena je već skoro u 6.tjednu i kaže ama baš ništa.
    sildad ,ja sad u ovom postupku nisam imala nikakvih simptoma i mislim da sve mi sebi umisljamo simptome. ja do 6 tjedna nistanisam osjecala ,tek poslije prvog ultrazvuka kad smo culi srce ,pocele su mucnine koje jos uvijek traju ,a sad smo u 10 tjednu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •