Puno hvala na brzim odgovorima, puno ste mi pomogle.
Sve naj, naj
Puno hvala na brzim odgovorima, puno ste mi pomogle.
Sve naj, naj
tina73, puno srece!
drage moje cure, toliko ste me umirile da mirna srca cekam danas drugu betu. pokusat cu nagovoriti da mi nalzi opet budu u 12, da ne moram cekati do 2/3 popodne.
svima vam hvala do neba!
hej , pa smj je rekla danas raditi testić?
Makice, jedva čekam da vidim tvoju ludu brojku danas!
najdraze moje, moja beta 14dpt je 879!!!!!!!!!!!!!! jupiiiiiiiiii!
sve vas puno,puno ljubim i saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve vas!
Makice čestitam, jupijeeee
Ja sam danas imala transfer 2 6st mrve 4dan u krio postupku, čistom kriu, bez svježe punkcije, beta sljedeći petak i dotad sam na bolovanju, baš mi se šljivi
Makice Jupi!!! Čestitam![]()
![]()
makice vidis vidis kako beta lijepo raste!!!!!!
ja danas napravila test na trudnocu a tek mi je 9dnt, test je pokazao drugu crticu ali totalno blijedu, jedva vidljivu. strah me je da se ne ponavlja isti scenarij biokemijske kad mi je u dva postupka bio pozitivan test a oba puta beta bila ispod 30 i bila je biokemijska....a joj. a moze biti i od Brevactida? tri dana je proslo da sam se piknula. znam da je glupo raditi test ovako rano pogotovo jer sam si dala brevactid ali sto mogu sad je gotovo. sutra cu ga ponoviti pa ako bude i dalje ovako blijeda onda..... a joj a joj.
aslan, i sutra je, zbog Brevactida, rano za test. Treba mu barem 5-6 dana da se izluči!
Evo i mene...Danas je bio transfer 5 dan vracene dvije blastice i jedna morula. dijagnoza mm kriptozoospermija, samnom sve ok i imam 26 godina. Eto cure moje drage svima želim puno srece i strpljenja...A ja moram u horizontalu...
ipak cu pricekat do srijede a tada je 12dnt pa bi valjda do tada trebao ispariti. ma ova crtica je toliko blijeda da je to ovaj vrazji brevactid najvjerovatnije. sta je tu je.
Makica, čestiram na prekrasnoj beti, jepiiiiiiiii
aslan nadam se da će se druga crtica podebljati. Potpisujem mare41, čekaj još malo s drugim testom zbog Brevactida.
ANGEL krasan transfer. Za male mrve ~~~~~~~~~~~~~~~~
Baš sam se čula s kolegicom (bile smo isti dan na transfer). Nabraja ona sve simptome koje ima, ovo, ono, a ja samo slušam. Kod mene ništa, ok imam probadanja dole i dosta prduckam, ali sise i ne osjećam. Znam da je nezahvalno razmišljati o tome, pa više ni neću. I ovak se već osjećam ko trudnica![]()
arizonabravo za prduckanje
i mene je to držalo nakon transfera
![]()
Ivanova hvala i velka pusa
Ja jedva čekam da se pojave simptomi da još malo jače vjerujem u uspješnost ovog postupka, samo ko će ih dočekati...
Pitanje: imam dva Brevactida i 1 Decepeptyl, redom pikati 5og B, 6og D i 8og opet B. E a u koje vrijeme u danu???? Mogu li popodne da mi može muž
aslan,moguce da je od brevactida, ali, to nema veze, ne znaci da nije uspjelo! drzim ti figeeeee!
arizona, prduckanje je zakon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
angel, sretno i ~~~~~~~~~~~~~~~~~!
tomislava, gdje si sa rezultatima? cekamo !!!!!
smj, testic?
da, p.s. zvala doktora u vg, kaze da ne moram ponavljati betu vise, tako da sam u petak narucena na prvi ultrazvuk! ah!
Makice cestitke odUzivaj u svojoj trudnoci i salji malo trudnicke prasine i nama ''cekalicama''.
![]()
Meni danas 3dnt,malo me stomak boli a u stvari mislim da me bole ledja od lezanja pa da imam osjecaj od toga da me i stomak boliZnam da mogu bez straha od menstruacije cekati betu jer pijem estrofem,ali se nadam da se 0 od proslig puta nece ponoviti
![]()
sve vas čekalice bete molim da nas ovaj mjesec obradujete betama. Bilo bi prekrasno kad bi baš svima ovaj mjesec bili uspješni postupci, e to bi bila statistika![]()
Tomislava sve čestitke za tvoju prelijepu betu i tvoju mrvicu da ostane sa svojom mamom narednih 9 mjeseci.
Tomislava bravo, upravo sam na to mislila, čestitke
![]()
TOMISLAVA jeeeee cestitam trudnice!!!!!
tomislava, pa cijelo popodne smo te cekale! cestitam, prekrasno, prekrasnoooo!
tomislava čestitam na krasnoj beti!!!! Jupi!!!!
Tomislava, super čestitam~~~~~~~~~~~~~
Makici i Tomislavi velike, velike cestitke i samo neka beba raste u lijepo i zdravo, bucno dijete.
Makice, danas sam bila u 'intenzivnom' radnom odnosu pa me toliko iscrpilo da sam poslijepodne samo zaspala. Tako nista od testica.
Inace, MM se zalaze da nista ne radim prije roka koji je odredio doktor, jer da cu od npr. negativnog testa do obveznog vadjenja bete biti toliko nemoguca da on to vise ne moze... jadan ....
U ime kucnog mira, tesko se suzdrzavam piskenja po plasticnim casicama i zaranjanja testova ... tako ipak cekamo cetvrtak, 8.4., mislim da smo tada Snekica i ja ...
Inace, u intenzivnijoj aktivnosti, utrici jednostavno cure van - jedva sto ostaje - ipak ih treba piti ili lezati pola dana.
Dolje stalni grcici kao pred mengu.
Sad sam pregledala postove i vidjela da je Tomislava imala istu muku s cickama i to me beskrajno, beskrajno tjesi i ulijeva nadu ...
Ja za vrijeme radnog vremena utrice popijem, a kad sam kod kuce onda ih stavljam vaginalno.
Tomislava čestitam.... Ovo je predivno. Ovaj mjesec je jako dobro poceo
Jeste vi imale malo malo smeceg poslije transfera? Meni je to bilo danas malo i nema vise.Ne mislim da je implatancija jer je danas i transfer bio 5 dan.
prije svega svima dobro jutro!
angel, ja sam imala malo smedjeg, kod mene je krv,jer sam imala uzasan transfer, bolan i jako krvav. ali, dr mi je rekao da cu malo krvariti. nije to bilo puno, ali tako smedje i trajalo je damo jedan dan.
smj, da, koliko vidim ti i snekica skupa cekate betu, i objema vam od srca zelim puuuno srece. daj boze da vam se svima, svima ispune zelje!
čestitam novim trudnicama, a čekalicama da što prije postanu trudnice
....
smj, hoćemo u petak ili četvrtak? U petak je 8. Ja bi najradije to već sutra (11dnt) odradila, ali je meni u glavi rano. Tako da ću ja najvjerojatnije u četvrtak, pa u najljepšem slučaju pozitivne bete, ponavljam u subotu! Cicke još lagano bole, najmanje ujutro nakon buđenja, a kasnije opet jače. A dole nemam pojma, nit smrdi nit miriše, ne mislim doslovce![]()
Vibrice za sve čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
Evo mog izvještaja - jučer na ultrazvuku jedno srčeko koje kuca. Prvi ultrazvuk pokazao je dvije gestacijske vrećice, no jedna beba nije uspijela. Upravo iz vaših priča znala sam da se to često događa pa sam to nekako dobro i podnijela. Gledajući u onu točkicu na monitoru moje je srce odlučilo radovati se a ne plakati. Toliko od mene, pusa svima.
Snekica, smj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepe bete.
heheh,Snekice...e jesi me nasmijala s ovim "nit smrdi nit miriše, ne mislim doslovce" - zaakoon si !!!
Ja sam ovaj put dogovorila da vadim ß 10-ti dan, pa ako slučajno bude pozitivna da vidimo hoćemo li se pikati sa fragminom ili ne. Tako da ja brojim još 6 dana. I iskreno, baš mi to i paše, jer ako nismo uspjeli, nova M će brže doći pa ću brže opet u novi pokušaj.
Svima koji čekaju želim da i dočekaju, a onima koji su dočekali želim najljepše razdoblje u životu.
pusa velika
Snekice, to ti je mozda pametno u cetvrtak, u slucaju uspjeha.
Mogla bih i ja stvarno tako, to mi je 17dpo i 15dnt, kad ako ne tad.
Sta da ti kazem, cicke cas bole, cas ne bole, svakako su drugacije i uh, neugodno mi opisivat detalje.
Dolje isto tako nis spektakularno, nakon stavljanja utrica malo probadanja, tu i tamo koji grcic, ali nista, bas nista da bih ja sad rekla, evo cini mi se - trudna sam ...
Sad vec i radim punom parom, pa manje i obracam paznju na simptome ...
Hajdmo, neka bude cetvrtak vadjenje bete ...
Delfin, čestitam na malom heroju!
smj, dogovor je pao! Za četvrtak i velike bete!!! ... i bez testa!
Bab, a šta ću?! Moram se smijati i vas oraspoložiti!
Posljednje uređivanje od Snekica : 05.04.2011. at 13:09
halo
i ja bih da vam se pridruzim jer tema mi trenutno odgovara
imala sam transfer 28.03., vracena su mi tri embriona, svako jutro da stavljam gel Crnone i beta zakazana 15.04.
znaci danas mi je peti dan, a jutros sam imala malo braon po gacama...malo me probada po stomaku, prepone i imam sitne grceve u dnu stomaka,ledja i grsta me povremeno zabole...
pre sam uvek pre menstruacije imala spoting, i strah me da nije ponovo to, sto vise mrzin nego i samu menstruaciju, ili mi je od gla, ili ono najlepse?
sta vi mislite?
hvala unapred
Cure moje ja Vas čitam svaki dan i veselim se skupa svamaOd srca čestitke svim novim trudnicama i vidim da ima još puno cura koje čekaju betu i želim Vam lijepe pozitivne bete!!!! Pusa svima od mene.
Meca 72 dobro došlaja se nadam da ti je to implatacija
Iako sa tim ranim znakovima mislim da baš nemožemo biti presigurni što je posrijedi. U svakom slučaju sretno![]()
Već dugo na ovom pdf-u nisam vidjela ovaj info, pa stavljam kao podsjetnik:
Nakon transfera zametka starog 3 dana događa se slijedeće:
1 dpt...zametak raste i razvija se
2 dpt...zametak se razvija u blastocistu
3 dpt...blastocista se izliježe iz omota
4 dpt...blastocista prianja na sluznicu maternice
5 dpt...započinje imlantacija (ugnježdenje) i blastocista sve više tone u sluznicu
6 dpt...proces implantacije se nastavlja, morula i dalje tone u sluznicu maternice
7 dpt... morula se kompletno ugnijezdila u sluznicu maternice, ima stanice placente i fetusa
8 dpt...stanice placente počinju lučiti hormon HCG u krv
9 dpt...sve više HCG-a se luči kako se fetus razvija
10 dpt... još više HCG-a se luči
11 dpt...nivo HCG-a sada je dovoljno velik da ga može detektirati kućni test na trudnoću iz
urina
Ako je puncija bila pukcija bila u sredu u 9.30h, a transfer u 9.00h u petak, koliko je onda moj odnosno kolliko su moji zametci bili stari, s tim da su mi izvadjene 3 jc, kvaliteta A,a u cetvrtak u 8.00h nas je zvao biolog i rekao da su se dve oplodile i da u petak u 9.00 budemo u kliniku a u petak su nam rekli kad smo tamo stigli da ce nam ubaciti sva tri zametka jer se i treca jc oplodila u medjuvremenu. Znam da mi je to treci dan od punkcije, ali neznam da li mi je zametak star dva, odnoso ovaj treci jedan dan...ili su i strarost zametaka racuna od dana punkcije...
evo da se i ja javim da sam danas ponovila test i ni c od one druge crtice.... jucer je bila neka blijeda ali ocito od brevactida. menga samo sto nije dosla vec ju osjetim lagano, i temperatura pala. prestajem s utricima i sutra zovem dr L da vidim jel mogu odmah u stimulirani postupak jer je ovo bio klomifenski. sto prije menga dodje prije cu u nove pobjede. osjecam se grozno kao puno puta do sad. a valjda je i moja zvijezda negdje gore....
aslan, zao mi je....ali, kada bi trebala vaditi betu?