Stranica 68 od 75 PrviPrvi ... 18586667686970 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,351 do 3,400 od 3728

Tema: Nakon transfera

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Kopiram s Odbrojavanja jer nemam snage opet pisati :
    Danas 10dnt počelo smeđarenje i kroz utriće, tako da ni ovaj put ništa. Cicke me još malo na dodir bole, napuhnuta sam još malo, a i to s preponama mi je bilo do jučer. Sutra idem vaditi betu da se "skinem" čim prije s utrića, a i da skinem ovaj postupak s vrata do kraja! Iskreno, od samog početka kako je krenulo, nisam bolji rezultat ni očekivala. Javim se sutra! Pusa svima!

Aslan, zar i ti, koka?! Naše zvjezde su nas očito opet i opet zaobišle...

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

aslan i Snekica bit će mi žao ako kod vas bude isti scenarij kao kod mene, a u tom slučaju želim vam da što prije startate sa novim postupkom kao što sam i ja. Isti dan beta 0 i M krenula. Odmah sam startala sa novim postupkom

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

snekica i ja sam tako od pocetka bila nekako spremna da nece biti nista, a otplakala sam turu, jako sam umorna psihicki od svega, raznoraznih nula, biokemijskih trudnoca, spontanog, kiretaze, hiperstimulacije i bla bla svega onoga kroz sto mi HRABRE zene prolazimo i cinimo za svog bebaca! ali kad i mi dograbimo svoju zvijezdu sve ovo cemo zaboraviti!
    jedva cekam mengu da mogu zvat dr.
    i mrzim test Gravignost jer je preosjetljiv i pokaze dvije crtice i na brevactid a to je uzasno kad ih jedan dan vidis a onda ih vise nema! ne zelim vise blijede i anoreksicne crtice na testu- zelim postenu, tamnu i debelu!!!!!! uokvirit cu je!

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj aslan prvotno napisa Vidi poruku
    evo da se i ja javim da sam danas ponovila test i ni c od one druge crtice.... jucer je bila neka blijeda ali ocito od brevactida. menga samo sto nije dosla vec ju osjetim lagano, i temperatura pala. prestajem s utricima i sutra zovem dr L da vidim jel mogu odmah u stimulirani postupak jer je ovo bio klomifenski. sto prije menga dodje prije cu u nove pobjede. osjecam se grozno kao puno puta do sad. a valjda je i moja zvijezda negdje gore....
    Aslan, ni slucajno da nisi temeljem testa prestala uzimati utrice, za to postoji beta - dok beta ne bude 0, nista nije konacno.
    Eto, iz ovog razloga moj MM zabranio testove do bete i ima covjek pravo, izbediram se prije kraja utakmice.
    Aslan, utrici jos neka idu...

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

aslan i snekica sacekajte betu, please. suze mi idu na oci dok citam sto pisete, ljubim vas, puno, puno

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Sneki, nije valjda gotovo, ali mi smo skupa na beti, nemoj me sad ostaviti na mukama...

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

cure kada pikate Brevactide i Decepeptyle?
    Ja jučer ujutro prvi Br, a danas trebam Dec, pa onda još u petak Brev,

Ne znam u koliko sati da piknem ovaj Dec danas? Dal isto ujutro kao i Brev jučer? Izašla sam potpuno iz pikica

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

aslan i Sneki nije još gotovo dok beta ne pokaže na čemu smo!!! Nema predaje!!! Šaljem vam ogroman

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Linalena,ja imam istu shemu. Jučer oko 9 sam si dala Brev. a danas ću u to vrijeme Decapept,s tim da ja još imam i Fragmin svaki dan tak da sam pocijele dane samo pikicama.Dal su tebi napisali i Estrofem?

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

aslan i Sneki,mislim na vas i nadam se lijepim betama

Malena72 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Držite se cure i sačekajte betu. Nemojte odustajati prije vremena, možda još ima šanse. Pusa svima

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj nina977 prvotno napisa Vidi poruku
    Linalena,ja imam istu shemu. Jučer oko 9 sam si dala Brev. a danas ću u to vrijeme Decapept,s tim da ja još imam i Fragmin svaki dan tak da sam pocijele dane samo pikicama.Dal su tebi napisali i Estrofem?
    Ne, samo Dec i Brev.! Ni Andol, niš naravno osim Utrića

Citiraj alma_itd prvotno napisa Vidi poruku
    aslan i Sneki,mislim na vas i nadam se lijepim betama
    X

arizona311 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Snekica, žao mi je, ali se ipak nadam da ćeš nas danas razveseliti s dobrom vijesti.
    smj, aslan ~~~~~~~~~~~~~~~

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Kako je počeo sam moj postupak, tako je i završio. Beta <1,2 Hvala svima na podršci, a sad opet iznova u nove pobjede.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Snekica,žao mi je

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

snekica, zao mi je...
    hrabro dalje....

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Kako je počeo sam moj postupak, tako je i završio. Beta <1,2 Hvala svima na podršci, a sad opet iznova u nove pobjede.
    Draga Sneki, vjerojatno cu ti se od sutra pridruziti.
    Nema nikad dovoljnih i pravih rijeci utjehe kad se desi.
    Samo mi sto to prolazimo znamo kako nam je.
    Racunaj na slijedeci postupak, prvo se dobro isplaci, da sranje izbacis iz sebe i onda: Sutra je novi dan.
    Negdje tamo sigurno ceka neka mala dusa da joj bas ti budes mama.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Makica prvotno napisa Vidi poruku
    snekica, zao mi je...
    hrabro dalje....

potpisujem

darmar avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

snekica jako mi je žao, pravi si hrabrica, tako treba, glava gore i u nove pobjede, svaka čast!
    Posljednje uređivanje od darmar : 06.04.2011. at 15:43

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

smj, nemoj da ti ja dođem tamo gdje živiš!!! Ima da nas svih obraduješ!
    Darmar, hrabrice smo sve s ovog Foruma i van njega! Jako HRABRE ŽENE!
    Posljednje uređivanje od Snekica : 06.04.2011. at 15:48

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Snekice, sve sam ti već rekla...

Možemo mi sve izdržati, šta god treba, samo da dođemo do cilja.
    Evo, meni je ovo 9-ti postupak i ni na pamet mi ne pada odustajanje.

Sve ćemo mi dočekati naše male mirišljave srečice, SVE !!!

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Bab prvotno napisa Vidi poruku
    Snekice, sve sam ti već rekla...

Možemo mi sve izdržati, šta god treba, samo da dođemo do cilja.
    Evo, meni je ovo 9-ti postupak i ni na pamet mi ne pada odustajanje.

Sve ćemo mi dočekati naše male mirišljave srečice, SVE !!!
    potpisujem

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Snekice idemo dalje jos HRABRIJE!!!!

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Uh Snekica . Ali vjerujem da nećeš dugo čekati na uspjeh. Sada nije bilo sreće s postupkom, idući puta mora biti!

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

dobro jutro cure!
    evo, ispratila mm na posao, kako sam dobra. ja sam vam skroz na bolovanju, imam tako super dr opce prakse. kada je dr t.napisao miravanje, nije bilo govora o povratku na posao. a moji s posla su mrak, nemam rijeci, fakat su mrak. tako da uzivam!!!
    a sutra mi je prvi uzv!!! jupiii! drzite mi figeee!
    aslan, kakav je plan za dalje?
    smj, cekamo te danas sa rezultatima!
    snekica, jos jednom
    svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba!
    valamala, sad ce i tvoja beta, sta ne?

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Draga moja, beta će nažalost opet biti samo formalnost, testići su minus, temperatura je drastično pala i osjećam mengu kako dolazi. To je nažalost to...

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

valamala
    jesi sigurna?ma, naravno da nisi, ne mozes ni biti, cekaj betu, draga...

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Jesam draga, jednostavno znam. Ali odmah idemo dalje, premda mi je srce slomljeno..

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ValaMala ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se varaš!

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

valamala
    nema se tu sto reci...

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

valamala ,vec sam ti pisala da si jako rano napravila test ,jer su ti vraceni drugi dan i to je sigurno rano za test.
    meni su vratili dva i betu sam pravila 15 dan koja je bila 220,a djevojka sto je isti dan bila samnom njoj beta na 15 dan 1200 ,a isto jedna beba...
    znaci da sam kojim slucajem radila betu kao ti sad vjerovatno bi bila jaaaaaaaaaaaaako mala i zabrinula bi se ! test da sam radila sigurno ne bi nista pokazao ... eto malo razmisli i ako ne dobijes do ponedjeljka ,sigurno nesto ima... strpi se do ponedjeljka ,naravno ako ne dobijes

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj reny123 prvotno napisa Vidi poruku
    Već dugo na ovom pdf-u nisam vidjela ovaj info, pa stavljam kao podsjetnik:

Nakon transfera zametka starog 3 dana događa se slijedeće:
    1 dpt...zametak raste i razvija se
    2 dpt...zametak se razvija u blastocistu
    3 dpt...blastocista se izliježe iz omota
    4 dpt...blastocista prianja na sluznicu maternice
    5 dpt...započinje imlantacija (ugnježdenje) i blastocista sve više tone u sluznicu
    6 dpt...proces implantacije se nastavlja, morula i dalje tone u sluznicu maternice
    7 dpt... morula se kompletno ugnijezdila u sluznicu maternice, ima stanice placente i fetusa
    8 dpt...stanice placente počinju lučiti hormon HCG u krv
    9 dpt...sve više HCG-a se luči kako se fetus razvija
    10 dpt... još više HCG-a se luči
    11 dpt...nivo HCG-a sada je dovoljno velik da ga može detektirati kućni test na trudnoću iz
    urina
    ValaMala, ne luduj. Imala si dvodnevne zametke, moguće test još ne može reagirati na betu. Po školski bi se tek danas trebala početi lučiti. Napravila si glupost s tim preranim testom ( nemoj mislit da ja prošli put nisam napravila isto). Još nije sve gotovo. Neću ti sad lagat i govorit da znam da si trudna, već ti hoću reć da još imaš realne šanse za uspjeh. Nemoj sad biti opsesivna s tim testom, ajd u šetnju i popit kavu s nekim. Još nije gotovo!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hvala ti, seka, bilo bi divno da je tako kako si rekla, no ne mogu ti to objasniti, jednostavno osjećam da nije uspjelo. Svakako ću raditi betu, ali ovaj postupak je za mene završio i sad moram skupljati snagu za dalje...

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Vala mala točno znam kako se osjećaš jer sam i ja isto tako osjećala u zadnjem postupku i nažalost bila sam u pravu, ali ipak su cure u pravu kad kažu da čekaš betu jer ipak uvijek ima nade.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Makica prvotno napisa Vidi poruku
    dobro jutro cure!
    evo, ispratila mm na posao, kako sam dobra. ja sam vam skroz na bolovanju, imam tako super dr opce prakse. kada je dr t.napisao miravanje, nije bilo govora o povratku na posao. a moji s posla su mrak, nemam rijeci, fakat su mrak. tako da uzivam!!!
    a sutra mi je prvi uzv!!! jupiii! drzite mi figeee!
    aslan, kakav je plan za dalje?
    smj, cekamo te danas sa rezultatima!
    snekica, jos jednom
    svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba!
    valamala, sad ce i tvoja beta, sta ne?
    Draga Makice i draga Sneki, nakon moje prijateljice iz labosa, koja me je nazvala cim je vidjela moju danasnju betu od 619, vi ste prve osobe kojoj to javljam.
    Tresem se, bojim se da od mog soka i uzbudjenja beba ne otidje, jutros sam imala prvi put od transfera smedje brljavljenje po gacicama.
    Godinama, godinama cekam svoju prvu pozitivnu betu i sad kad je dosla, ja sam prenerazena od straha hoce li sve biti u redu.
    Prvo sam plakala par minuta na krevetu, pa sam brze bolje nadomjestila jedan utric umjesto svega sto je iscurilo jutros na put za labos - da mi dijete ne pati od pocetka - pa sa sad izbezumljena ispred racunala.
    MM za nevolju nije dostupan. Mama i tata ne bi mogli podnijeti da se nesto desi, pa ne govorim dok "sve ne uhvati maha". joooj....
    za ne pogrijesit, svi me zatrpali poslom bas sad....aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala ti, seka, bilo bi divno da je tako kako si rekla, no ne mogu ti to objasniti, jednostavno osjećam da nije uspjelo. Svakako ću raditi betu, ali ovaj postupak je za mene završio i sad moram skupljati snagu za dalje...
    ma ne luduj ,ludice i malo se opusti i uzivaj ! sve dok nisi dobil aje dobro

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Cure, nisam se dosta javljala, a i imam tu sreću da ne pripadam više baš ovoj temi...konačno! (al nisam se ni uključila na one trudničke) Samo sam došla "vidjeti" ovu moju grupicu, šta se dešava s vama koje ste navijale kada je trebalo i bile zakon sa svojim komentarima
    Vala tebi iskreno želim da te feeling vara, al pošteno da te vara!
    Delfin nek te ta mrva usreći najviše na svijetu i popuni ti tu malu prazninu...da do kraja nema više nikakvih šokova!
    Aslan drži mi se, budi hrabra kao što jesi!
    A Snekice moja...zbog tebe sam i suzu pustila, daj opali neku dobru prognozu sebi i svojoj mrvi za sljedeći put! Pusu ti šaljem i drži se!

Svim novim plusičkama čestitam, a ostalima ćemo sigurno drugi mjesec!

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Da, Tomislava, ti si 14 dt imala 611, a ja 15 dnt 619.
    Je li tvoja mrva bila stara dva ili tri dana kod transfera?!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

smj, javiš na Odbrojavanju da ti tamo čestitamo? S brvljavljenjem treba mirovati!

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

smj, jupiiiiiiiiiii!
    ne znam zasto, ali, totalno sam znala! jooj, divno, divno!

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Smj,toooooooo!Čestitam!

Reni76 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

bravo smj još jedna trudnica sa VV-a
    Poskakivat ću na odbrojavanju

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

ja sam ovde nova, od pre neki dan ali procitala sam skoro sve postove na ovoj temi, i posebno pratim smj, jer mi se ucinilo da i imamo nekih slicnosti, i pomislila sa ako ona bude trudna bicu i ja....
    i zato ti posebno cestitam,kao i svima ostalim jer svaka pozitivna beta budu novu nadu....

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    smj, javiš na Odbrojavanju da ti tamo čestitamo? S brvljavljenjem treba mirovati!
    Mare, sudjelovala sam samo na ovoj temi Nakon transfera (uvijek sam Vas citala, ovo je prvi put da sam se i ja ukljucila).
    Pregldat cu sto je odbrojavanje, pa cu se javiti i tamo, znam da to svima znaci.
    Koliko nade su mi dale Seka 35, Makica, Tomislave i cure opcenito, svaka nova beta je vise nade za sve nas.

Pokusat cu mirovati, ali sad bih najradije zagrlila svijet, cas placem, cas se smijem.
    Nadam se samo da cu izvuci do kraja...
    Ma i ovako, sad znam da ipak mogu biti trudna i da ima nade...

Stvarno, Makice, ti si prva rekal, bit ce nesto...

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Makice, ti si odmah regulirala bolovanje. Jel si bas ono doma ili gibas okolo?
    Ne znam sto cu sad?!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Tally, draga, na tebi je da se smiješ i da sretna budeš!
    smj, čestitam, kokica, ipak imam ovdje neki autoritet. Kad ja kažem beta pozitivna, ona hop pozitivna!
    Valamala, puj testovi! Pusti to za nekog drugog!
    aslan, žao mi je, sve znaš!
    Ja još smeđarim, i ne vidim trenutak kad će m pošteno krenuti. Što je najgore od svega, nemam ni s od simptoma menge, a od jučer ujutro sam bez utrića. Do sad bi svaki put prokrvarila u roku 12 sati. Da nisam vadila betu, pretpostavila bi da sam trudna. Koja ironija!

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

smj , sve cestitke i vidis kako je to lijepo... ja kad sam cekala nalaz bete bila sam toliko uzbudena da sam pila slatku vodu ,jer srce ni je kucalo ko ludo,a tek kad sam isla na prvi ultrazvuk i to je slicno kao kad cekas betu... ja sam bila toliko uzbudena da mi je tlak skocio na 140 ,a nakon ultrazvuka kad je dr. rekao da srce kuca i dao mi slicicu sve se smirilo. sad cekam svoj treci ultrazvuk i jedva cekam jer tad cu uci u cetvrti mjesec. tebi isto zelim sve najbolje i da ti ide onako skolski ,a ja vjerujem da hoce.
    sto se tice mirovanja ,ja i nisam mirovala ,setala sam ,pravim rucak i sve polako ,ali nista tesko ne radim . uglavnom se normalno ponasam ,a tako mi je savjetovao i dr. jer se osjecam dobro i nemam nikakvih bolova ,sem mucnina koje su sad malo rijede ,ali eto jos uvijek prisutne.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj seka35 prvotno napisa Vidi poruku
    smj , sve cestitke i vidis kako je to lijepo... ja kad sam cekala nalaz bete bila sam toliko uzbudena da sam pila slatku vodu ,jer srce ni je kucalo ko ludo,a tek kad sam isla na prvi ultrazvuk i to je slicno kao kad cekas betu... ja sam bila toliko uzbudena da mi je tlak skocio na 140 ,a nakon ultrazvuka kad je dr. rekao da srce kuca i dao mi slicicu sve se smirilo. sad cekam svoj treci ultrazvuk i jedva cekam jer tad cu uci u cetvrti mjesec. tebi isto zelim sve najbolje i da ti ide onako skolski ,a ja vjerujem da hoce.
    sto se tice mirovanja ,ja i nisam mirovala ,setala sam ,pravim rucak i sve polako ,ali nista tesko ne radim . uglavnom se normalno ponasam ,a tako mi je savjetovao i dr. jer se osjecam dobro i nemam nikakvih bolova ,sem mucnina koje su sad malo rijede ,ali eto jos uvijek prisutne.
    Seka, neka bude tako kako govoris, hvala ti.

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

smj, bravo za lijepu betu.

Snekice, slijedeći postupak je dobitan.

ValaMala, i tebi će se sreća osmijehnuti.

Tally,
    hvala na lijepim željama.

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj smj prvotno napisa Vidi poruku
    Makice, ti si odmah regulirala bolovanje. Jel si bas ono doma ili gibas okolo?
    Ne znam sto cu sad?!
    ne gibam nigdje, jer sam imala brljavljenja i dr mi je rekao da mirujem , ali bas mirujem. tako da sam vrlo cesto u horizontali, a sutra se nadam vidjeti male mrvice/mrvicu na uzv! idem odmah ujutro, aaaaa!
    znam da si jos u nevjerici, da si jos u soku, ali draga moja to je to!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •