Mala Vala, Smj, Makica
I da, vi koje ste vec u fazi UZV-a sic odavdje na neki trudnicki topic heheheh, samo nam zazubice radite
Smj ja zapravo jucer nisam ni bila u bad-u...nakon sto mi je dr. rekla da nemam pravo na sifru GO (oko toga se vodila vecina mojih drama koje su opisane na nakim drugim topicima) jednostavno sam prihvatila sudbinu. Opcenito reagiram ko da sam na praxitenu, sva sma usporena i nemam snage da se nerviram, valjd autrici.... Imam velik prist na obrazu, nije gnojan, nego onako cistican, vodenast, takav uvijek dobijem pred ovulaciju ili mjesecnicu, uglavnom uvijek kad se u jajnicima dogadja neka veca promjena...znaci senzacije u jajnicima su dobar znak? Ja mislila da ot ne valjda i da bih nesto treba osjecati u predjelu maternice....
Cice nista, a nakon transfera u stimulaciji su mi bile dva broja vece i nisma ih smjela pogledat kako su bolile

Stvarno polazem sve nade u temperaturu, puno sma to proucavala i pisala ec pa se necu ponavljati ali buduci da imam neuredan san zbog nocnog rada tesko mi j i to pratiti. Jedva cam cekala danas da ju izmjerim medjutim imam potpuno bezvrijedne podatke:
Probudila se u 8 i pol nakon dva i pol sata spavanja sva mokra od znoja toliko da mi se kosa ukovrcala i izmjerim 36,5 i zaspim u suzama.
U podne opet budjenje i mjerenje: 36, 85, stavim utrice i opet zacorim do 14:30 i izmjerim 37,25 i tako sad sam happy zbog ove zadnje ali znam d anis ne znaci i tjesim s eda je ova prva bila tako niska jer sam se iznojila i tako snizila temperaturu....
Ovo je pravi triler.....