Citiraj mistic prvotno napisa Vidi poruku
Lijepi pozdrav svima! Oprostite što upadam ovako, ali lagano sam u panici!
Vidim da se ovdje sve lijepo hrabrite i podržavate pa se nadam da ćete i meni moći dati koji savjet.
Prvi put sam u postupku tj. punkcija je napravljena 19.4., a 24.4. sam bila na transferu i vraćen mi je jedan embrio.
Ono što mene sada brine su dosta jaki bolovi, koji put kao da ću dobiti m. a češće je to neka jaka oštra bol kao da me boli ušće maternice i kao da imam neki balon pun vode u maternici i da se stalno valja, jedva mogu hodati....bila bih vam zahvalna kad bi mogle reči barem dali je netko to isto osjetio i jeli možda nirmalno ili se stvarno moram zabrinuti ili jednostavno da čekam m.

I za kraj želim svima pozitivnu betu!
Hmmm... ne bi htjela širiti paniku, ipak kao što si rekla, i vidjela već na ovim stranicama, bolovi slični menstrualnim su normalni, kao i različiti drugi dvoznačni simptomi. Ipak, bolovi takvi da ne možeš hodati - nisam baš sigurna... Možda bi bilo ipak mudro nazvati svog doktora pa ga pitati? Kakva ti je bila reakcija na stimulaciju? Je li ti itko spominjao mogućnost hiperstimulacije? Ajde ti ipak miruj, pij puno tekućine i provjeri sa doktorom! Sa HS se navodno nije za zezati.
Sretno!