Ni ja još nisam čula za takvu cistu
Jel je opasna?
Ni ja još nisam čula za takvu cistu
Jel je opasna?
A joj Sanda bas mi je zao..a kad si ti u postupku u ZG? Na jesen?
Ja isto razmišljam da odem u Zg.Čula sam da nemamo pravo na putne troškove,jel je to istina?
meni je dr rekla da imam pravo....
uglavnom imala ili ne imala idem definitivno za zg na jesen....neda mi se natezati više ovdje...jedino ako promijene biologa onda ostajem....
a ovo ljeto ću se odmoriti od svega,jer su me sada dotukle i ove ciste....
3 mj ni vamo ni tamo.....možda se do tada ustali i ovaj zakon....![]()
drage moje prijateljice, molila bih vas za malu pomoc. imam prijateljicu iz novog sada koja bi kod nas krenula privatno na umjetnu....bilo gdje u hrvatskoj....ako mi mozete dati neke preporuke s brojevima telefona i naravno cijenom...... puno hvala.....pozzzz
martineza, nije umjetna nego potpomognuta (dajte da se bar mi pacijenti usuglasimo oko toga jer je nevjerovatno koliko se snažne predrasude vežu uz MPO upravo zbog tog naziva, a u samoj MPO nema ničeg umjetnog). mari mar ti je ostavila link na privatne poliklinike, a prijateljici svakako svjetuj da pričeka da novi zakon stupi na snagu jer je toliki novac za oplodnju samo 3 js zbilja šteta dati...
ipak su na kraju ciste?! nevjerojatno pa što kaže od čega je sad to??? jel ima to veze s lijekovima??'
Duphaston ti je dao,hm ja sam to pila kad sam prvi put bila u ciljanom postupku....a valjda znaju što rade.
http://www.cirilimetod.hr/portal2/index.php
Naši nas biskupi pozivaju na potpisivanje Deklaracije o početku i zaštiti ljudskog života. Poznat nam je zakonski prijedlog o medicinski potpomognutoj oplodnji, koji razbija definiciju obitelji i dozvoljava zamrzavanje ljudskih bića. Deklaraciju možemo potpisati na ulazu crkve i svojim glasom pokazati kako se većina hrvatskih građana ne slaže s najavljenim prijedlogom zakona.
Pa ne mogu vjerovati da se crkva mora u sve miješati.....![]()
Posljednje uređivanje od mari mar : 20.05.2012. at 16:50
Sanda baš mi je žao...To s crkvom mi stvarno nema smisla... stvarno se miješaju svagdje i to uvijek tamo gdje im nije mjesto... Čula sam da u Vinkovcima pri izlasku iz crkve moraju potpisati peticiju svi kao da se ne slažu s tim... ma strašno...
i ja sam to jučer doživjela pred crkvom.. napadaju ljude a ovi potpisuju i ne pitaju šta jer pred crkvom je pa trebaaaa...
osjećala sam se tako izdano od Boga ali onda sam shvatila Bog nema ništa s tim
ma još je i župnik na župnim obavijestima pozvao ljude da to potpišu na izlasku tko nije..užas užas... jako sam bila tužna
moja župa!!!!!!!!!!! pa ne mogu vjerovati!!!!!!!!!!
ma joj šta da ti kažem..razočarana sam jako..a još pjevam u zboru..
ma misa je i dalje divna, ja pjevam u pola 7.. a ovo je bilo pa prošlo , župnik je rekao da su te liste poslali biskupi da se potpiše..
tikica, možda se i upoznamo na jednoj od misa kad dođem kući
Pozdrav svima!evo i ja sam se registrirala kako bih mogla komentirati i pitati vas za savjete..,a možda i pomoći ako sam relativno "friška"u ovome..kako mi se čini sve smo iz Slavonije i kod dr.P.,u Osijeku..blago nama..i ja sam imala cistu i pila utrogestan,nije pukla,pa 2.mj.kontrac.tabl.,i pukla..ali kasno sam saznala i morala još jedan mj.na kontrac.,pa ćemo onda vidjet što će dr.odlučiti kako ćemo dalje..eto zbog nje se više od 4 mj.zavlačimo..inače došao mi nalaz AMH 47pmol/l .mislim da je to ok,koliko sam čitala po net-u..inače imam jedan jajnik koji je policističan..
ja ni nejdem u crkvu više....ja vjerujem u Boga,a ne u popove
danas bila nako otkazanog postupka na UVZ kod dr. P. Opet promjene kod mene, jajnici rade imam folikule, ići ćemo u prirodnjak. Nije mi moga se vaditi E2 jer nemaju u labosu reagens (da nepovjerueš). Danas kad samo došla kući napravila LH test i pozitivan, sada ćekam da mi se dr. javi.
Ovaj mjesec sam doslovno dovedena od njih do ludila malo idem u postupak malo neidem. A njihovom labosu uopće nevjerujem. Kolegice s posla muž je radio tumor markere i nalaz nije valjao, pa za tjedan dana je bio uredu uz obješnjenje da im stroj neradi najbolje, te su malo stavili reagensa. Šta na to sve reeći????
u našoj bolnici je rasulo totalno, znam informaciju da je sadašnji ministar bio u posjeti i da je poludio kakvo je stanje!
žalosno, ali nadam se da će to promjeniti!
....bilo je vrijeme da netko više dođe i vidi u kakvim se uvjetima radi...
i da se naravno nešto poduzme!
[QUOTE=sanda1977;2148402]ja ni nejdem u crkvu više....ja vjerujem u Boga,a ne u popove[/QUOTE
Potpisujem... tako i ja....
dok oni dovedu u red KBO,ja ću biti baba....
zavisi...netko dobije nakon dva dana a netko i po 10 dana čeka...zavisi....
Sutra imam transfer. Oplodila se jedna stanica koju su izvadili u četvrtak. Nisam htjela u opću anesteziju, jer sam išla na put te su mi da li neki koktel i mogu reći da je to puno bolje nego totalna. Uopće nije bolilo, dobro omami i sada mi je žao što mi to prije nije ponuđeno.
Eto mene opet.... .-) Bea... sretno sutra...držim fige da sve prođe ok....
Mene su zvali jutros da su mi stigli lijekovi....ajmo sad trebam pomoć kakva je procedura???? upomoć... ništa ne znam...
![]()
Prvo se javi svom doc. da ti odredi terapiju, a onda se javi s. Anici na 1. katu te će ona i biologinja s tobom udogovu davati ti terapiju.
A ha... znači prvo moram kod dr. P pa onda gore... ok... hvala ti na odgovoru...Budem vas izvještavala...
![]()
suborke moje iz kbo da vam samo mahnem
i poželim puno sreće u postupcima~~~~~~~~~~~
ja sutra isto imam punkciju, i nadam se da će brzo proči i da neće jako boljeti![]()
sanda1977 baš mi je žao. glavu gore.
danas odradila transfer sada čekam do 13.06.