Stranica 21 od 35 PrviPrvi ... 11192021222331 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,001 do 1,050 od 1761

Tema: Potpomognuta u KB OSIJEK

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Marnel držim fige da uspije. simar onda se vidimo i u petak jer sam tada na UVZ.

tamara1981 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Marnel ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Marnel za uspješan tulum u labu!!!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala vam svima.... evo zvali me jučer, da u subotu dođem na transfer.... juhuuuuuu puj puj... da se ne ureknem ....

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

pomoć cure...uskoro bi trebala u prvi postupak i dr.P mi je rekao da javim kad krene M, to se jučer dogodilo iposlao mi je ovakav sms: Lindynette 20 od 05.10.12. Obrada. Vidimo se 22-25.10 s nalazima.

e sad šta je mislio pod ovim obrada??? tnx

tina2701 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

ja ne znam zašto se vi svi ustručavate pitati ga ako ne razumijete poruku?????

ja sam ga uvijek pitala i odgovorio mi je....

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

eh,mi krenuli na VV....problem....u osijeku sgram je dobar,normalan,a u vv nije...samo ˛20 posto pokretnih???????
    katastrofa....

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

simar mislim da doktor očekuje nalaze spermiograma, briseve, hormonsku situaciju tako da zna šta dalje, ali za sve nejasnoće slobodno ga pitaj.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo da se i ja javim.... u subotu 06.10. obavljen transfer.... 18.10. idem vaditi betu.... jedva čekam.....
    Posljednje uređivanje od Marnel : 11.10.2012. at 13:18

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

hvala Bea...da skužila sam...skupljamo sve pa iza 20-tog kod doktora P....

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Danas bila punkcija, četiri jajne stanice. Čekamo

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bea sretno.....

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

danas je bio transfer, vraćena samo jedna. sada treba izdržati čekati do 29.10.

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Marnel , Bae sretnooooo da se mrvice uhvate za svoje mamice!!! Evo ja jos nisam dobila gaduru,sutra bih trebala pa i ja kreceeem samo ne kuzim ako dobijem dok sam na poslu(od8-17h) sta onda-a bocku nemam kod sebe jer nisam dobila za kuci vec su mi rekli da dodjem taj dan kad dobijem-ufffff ,zovnit ću ja ujutro na odjel- ko će ga znat!al sam zbunjika! Ajmo curke,moramo popraviti stanje uspjesnosti u KBO !!!!!))))

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Nora208 prvotno napisa Vidi poruku
    Marnel , Bae sretnooooo da se mrvice uhvate za svoje mamice!!! Evo ja jos nisam dobila gaduru,sutra bih trebala pa i ja kreceeem samo ne kuzim ako dobijem dok sam na poslu(od8-17h) sta onda-a bocku nemam kod sebe jer nisam dobila za kuci vec su mi rekli da dodjem taj dan kad dobijem-ufffff ,zovnit ću ja ujutro na odjel- ko će ga znat!al sam zbunjika! Ajmo curke,moramo popraviti stanje uspjesnosti u KBO !!!!!))))
    popravit će se stanje kada dođu stručniji biolozi...poslije punkcije ni ne vidiš,a da ne govorim poslije transfera...katastrofa!
    to mogu govoriti jer sam krenula u zg i vidim da se drugačije radi!
    da li je netko obavio sa dotičnom bioliginjom neki razgovor o kvaliteti js ili sgrama....ili prije transfera?!

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj sretan rođendan prvotno napisa Vidi poruku
    popravit će se stanje kada dođu stručniji biolozi...poslije punkcije ni ne vidiš,a da ne govorim poslije transfera...katastrofa!
    to mogu govoriti jer sam krenula u zg i vidim da se drugačije radi!
    da li je netko obavio sa dotičnom bioliginjom neki razgovor o kvaliteti js ili sgrama....ili prije transfera?!
    sanda1977 vidim da si krenula u zg ...u kojoj ste sad fazi, vidim da imate problema s nalazom sgrama...a to se može promjeniti....
    u kbo sam bila nedavno na uzv vidim da su neke cure ostale i dalje tamo (gube vrijeme), a ima i puno novih.....

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj mari mar prvotno napisa Vidi poruku
    sanda1977 vidim da si krenula u zg ...u kojoj ste sad fazi, vidim da imate problema s nalazom sgrama...a to se može promjeniti....
    u kbo sam bila nedavno na uzv vidim da su neke cure ostale i dalje tamo (gube vrijeme), a ima i puno novih.....
    ej...evo sada ćekam m pa idem 3-5 dc vaditi hormone...da,sgram je katastrofa,a s obzirom na komentar dr A sa VV za osječki nalaz je poprilično sarkastičan...ma oni ti sve to drugačije rade....vidjet ćemo kad bude ponovio sgram kakav će biti...
    kako si ti!? bebica sigurno raste...neka,baš mi je drago...
    nisam više ni išla tamo u KBO....pa ne znam ništa....

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

al eto sretno svima...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Jučer vadila betu.... nalaz 0.100 i opet ništa...... ccccc

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Žao mi je.

tamara1981 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Cure sorry što upadam.. Gdje se u Osijeku može privatno izvaditi beta, kad i kako šalju nalaze? I cijena?
    hvala

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

koliko znam samo u Suncu ali oni šalju u zg pa se čeka minimalno dan...
    u kbo je gotovo za par sati na uputnicu...možda se u kbo može platiti ali to ne znam...

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

može i u kbo, plaća se, mislim oko 130 kuna da sam platila (prije godinu dana).
    u centralnom laboratoriju kbo

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj zlatta prvotno napisa Vidi poruku
    može i u kbo, plaća se, mislim oko 130 kuna da sam platila (prije godinu dana).
    u centralnom laboratoriju kbo
    samo da te pozdravim zlatta....dugo te nisam ćula...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

E ovako... Molim objašnjenje od onih koji su više puta išli na postupak ... rekli su mi nakon prošlog neuspjelog puta da jedan ciklus odmorim i nakon toga ponovo počinjemo imam još 5 js. i sad... zanima me dali se naručuje na sljedeći ili se samo javim dr kad počne ciklus???? i dali se opet ide kod anesteziologa, vadi status hormonski i sve ostalo kao da je prvi put ili? sve u svemu zanima me cijela procedura... unaprijed hvala na odgovoru... pozzz
    Posljednje uređivanje od Marnel : 23.10.2012. at 01:31

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Marnel,
    je li imate zamrznute jajne stanice ili embrije?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Marnel,
    je li imate zamrznute jajne stanice ili embrije?
    Iskreno nemam pojma ovi u Os. ništa ne govore, jučer sam zvala dr. P da provjerim šta i kako dalje, a on mi je odgovorio porukom i to na način da bi trebala u najmanju ruku biti biolog da shvatim šta je napisao. Danas mislim zvati bolnicu, pa nek mi sestra pojasni sve detalje, ma nemam pojma više nisu normalni...

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Marnel prvotno napisa Vidi poruku
    Iskreno nemam pojma ovi u Os. ništa ne govore, jučer sam zvala dr. P da provjerim šta i kako dalje, a on mi je odgovorio porukom i to na način da bi trebala u najmanju ruku biti biolog da shvatim šta je napisao. Danas mislim zvati bolnicu, pa nek mi sestra pojasni sve detalje, ma nemam pojma više nisu normalni...
    Marnel, ako nije problem, napiši što ti je dr odgovorio pa ti možemo pomoći dešifrirati. ali kako je moguće da nisi dobila informaciju jesu li ti zamrznuti embriji ili js?! pa zar nisi dobila nešto napismeno?
    svaki put kad otvorim ovu temu, stresem se od muke - u Osijeku je vječno kaos
    toplo ti savjetujem da MPO put nastaviš u drugoj klinici...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    Marnel, ako nije problem, napiši što ti je dr odgovorio pa ti možemo pomoći dešifrirati. ali kako je moguće da nisi dobila informaciju jesu li ti zamrznuti embriji ili js?! pa zar nisi dobila nešto napismeno?
    svaki put kad otvorim ovu temu, stresem se od muke - u Osijeku je vječno kaos
    toplo ti savjetujem da MPO put nastaviš u drugoj klinici...
    Upravo mi Inesz pomaže dešifrirati... svakako hvala poslala sam joj poruku u pp. Napismeno sam samo dobila da je izvađeno 7 js i 2 vračene i ništa više... pa nek si ja mislim.... cccc

Bea avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Marnel neznam kod kojeg si doktora, ali dr. P. skoro cijeli 11 mjesec neće biti, ja sam jučer zvala da se naručim i dobila termin 4.12.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Bea prvotno napisa Vidi poruku
    Marnel neznam kod kojeg si doktora, ali dr. P. skoro cijeli 11 mjesec neće biti, ja sam jučer zvala da se naručim i dobila termin 4.12.
    O svašta... a ja mu jučer lijepo kažem da ciklus počinje 12.11. i on meni ma samo se vi naručite .... pa vrištala bi najradije... uh....

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Marnel, evo sad svi čekamo, na prethodnim stranicama se pisalo da nema baš puno pohvale za osječku embriologinju

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Marnel, evo sad svi čekamo, na prethodnim stranicama se pisalo da nema baš puno pohvale za osječku embriologinju
    E sad mi je stvarno muka od njih... uspjela sam ih dobiti na tel. i zamisli ovo neće dati informacije što nisam ja poslje transfera pitala kaže ona.... ono wtf? bila je subota ležala sam, 2 sata dok mi čistačice nisu rekle da u bolnici više nema nikog oni se svi pokupili i otišli ( a ona preko tel tvrdi jer su joj subote neplačene ) od 7 js. kaže ona 4 su bile nezrele 1 degenerirana od 1 blastica napravilna a one 2 što su bile ok su vračene... sve u svemu nemam ih više niti jedne... ono wtf? nakon 33 inekcije u stomak????? ma daj ljudi rekoh zezate me... i fino me klasično otepe.... o pa živjeli.... ajme koja etika kod njih ono nemam riječi...... sad odoh na parking da se os muke izvrištim......

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

E sad mi je stvarno muka od njih... uspjela sam ih dobiti na tel. i zamisli ovo neće dati informacije što nisam ja poslje transfera pitala kaže ona.... ono wtf? bila je subota ležala sam, 2 sata dok mi čistačice nisu rekle da u bolnici više nema nikog oni se svi pokupili i otišli ( a ona preko tel tvrdi jer su joj subote neplačene ) od 7 js. kaže ona 4 su bile nezrele 1 degenerirana od 1 blastica napravilna a one 2 što su bile ok su vračene... sve u svemu nemam ih više niti jedne... ono wtf? nakon 33 inekcije u stomak????? ma daj ljudi rekoh zezate me... i fino me klasično otepe.... o pa živjeli.... ajme koja etika kod njih ono nemam riječi...... sad odoh na parking da se os muke izvrištim......
    e zato sam ja otišla u zg!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

pacijente se ne tiče kome su subote plaćene ili ne.....
    Marnel, odi u Zagreb, u Petrovu ili VV ili Vinogradsku

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

marnel, poslušaj mare41
    odi u zg
    doktori i biolozi u OS neće priznati sami sebi ni pacijentima da loše rade i da nemaju nikakve rezultate

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    marnel, poslušaj mare41
    odi u zg
    doktori i biolozi u OS neće priznati sami sebi ni pacijentima da loše rade i da nemaju nikakve rezultate
    potpisujem

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

I da... sad mi kaže preko tel da kod mm nalaz loš nekakav oglio... nešto bla bla... prvi puta su tako šta rekli... ono mm je šokiran... a sve bilo ok... sad me zanima kakva je procedura u Zg???

i kojieg dr. mi preporučujete???? hvala unaprijed...

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

draga marnel
    nema veze što ti muž ima oligospermiju, to znači manji broj spermija. to i dalje vjerojatno znači milijune i milijune spermija, a za ICSI biologu treba da među spermijima odabere onoliko spermija koliko ima jajnih stanica za oplodnju... a to uz nalaz oligospermije sigurno može bez problema...

odi u ZG u bilo koju kliniku, sve su bolje od KBO

ne znam koliko imaš godina, ali nemoj gubiti vrijeme u OS

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Marnel, prebaci se na pdf-ove navedenih bolnica, cure će ti objasnit proceduru, sv Duh nisam navela jer se tamo jako dugo čeka, oko godinu dana, u drugim bolnicama puno manje, par mjeseci

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ovako glasi poruka: Iza KOH bar 1 ciklus pauza ako još niste prvi slobodni termin za AIn rezervirati. 3x KOH godišnje između prirodni ciklus PC, mPC, klomifen CC-O ili prvenstveno Second ICSI ako imate pohranjene oocite u IVF Lab.

Druga je : naručiti se za AIN utorkom. Javite se kad krene mjesečnica ako imate pohranjene oocite ( provjeriti) treba dogovoriti jedan od sljedećih ciklusa Second ICSI

ODUSTAJEEEEEEEM od Osijeka .... DEFINITIVNO... od 7js nema više niti jedna... kad se zbrojim odoh u ZG. vama ostalima sretno.....

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ovako glasi poruka: Iza KOH bar 1 ciklus pauza ako još niste prvi slobodni termin za AIn rezervirati. 3x KOH godišnje između prirodni ciklus PC, mPC, klomifen CC-O ili prvenstveno Second ICSI ako imate pohranjene oocite u IVF Lab.

Druga je : naručiti se za AIN utorkom. Javite se kad krene mjesečnica ako imate pohranjene oocite ( provjeriti) treba dogovoriti jedan od sljedećih ciklusa Second ICSI
    a i doktorica je ludo susretljiva, ono, baš se trudi pacijentu približiti materiju
    Prosvijetlite me, što je AIN?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

koji second icsi iz postupka u listopadu...
    da li je biologica do 2009. kad je došla zabrana zamrzavanja embrija, ikad zamrzavala embrije? izgleda da je naučila zamrzavat jajne stanice, a do embrija još nije stigla

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Jooooj, biologicu bolje ne komentirati, poznajem ju osobno.. Ni privatno nije bas.. Hm..
    Marnel ti si ne znam koja po redu da ili ima negativnu aspiraciju ili hrpu nezrelih stanica ili ne dodje do transfera.. To puno govori..
    Sjecam se da je i mari mar tako prosla da bi na kraju u zgb. odmah ostala trudna..
    Sretno i put pod noge, nemoj gubiti vrijeme u Osijeku..

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Bubimitka81 prvotno napisa Vidi poruku
    Jooooj, biologicu bolje ne komentirati, poznajem ju osobno.. Ni privatno nije bas.. Hm..
    Marnel ti si ne znam koja po redu da ili ima negativnu aspiraciju ili hrpu nezrelih stanica ili ne dodje do transfera.. To puno govori..
    Sjecam se da je i mari mar tako prosla da bi na kraju u zgb. odmah ostala trudna..
    Sretno i put pod noge, nemoj gubiti vrijeme u Osijeku..
    ja za svoje js nisam znala 4 dana...nisam znala da li je oplođeno ili ne....katastrofa! nju ne možrš uhvatiti i porazgovarati o ničemu! arogantna je i bezobrazba

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

u Osijeku samo krvne pretrage, briseve i betu vaditi tj. što je đabe preko hzzo...
    MPO postupci ipak zahtjevaju ozbiljnije doktore i labos...
    razmotri opcije i ne gubiti dragocijeno vrijeme i živce na KBO...

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj milivoj73 prvotno napisa Vidi poruku
    u Osijeku samo krvne pretrage, briseve i betu vaditi tj. što je đabe preko hzzo...
    MPO postupci ipak zahtjevaju ozbiljnije doktore i labos...
    razmotri opcije i ne gubiti dragocijeno vrijeme i živce na KBO...
    milivoj73 slažem se, možda pokušati i aih, a onda put pod noge.....

Marnel...Bea žao mi je što vam nije uspjelo u kbo, ali ako ikako imate mogućnosti odite u zg, ovdje nažalost već dugo nisam čula da je nekom uspjelo!!!!!

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

AIN je ambulanta kojoj pripada MPO, uvijek zaboravim tocan naziv

morskavila avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

ova naša klinika, prestrašno...
    prije dvije godine nakon tri inseminacije kod dr. P (koji je želio učiiti još tri!!!) odustali od KBO

rezultat se vidi u potpisu

imali smo mogućnosti i izabrali smo privatnu polikliniku (hvala dr. R )

a što s onima koji si to ne mogu priuštiti? iili onima koji ne mogu u zagrebačke bolnice?

smiju li se ovdje tako odnositi prema pacijentima? zar informacije ne bi rebale biti dostupne pacijentima!?
    razgovori i dogovori putem šifriranih SMS-ova?
    Posljednje uređivanje od morskavila : 24.10.2012. at 16:05

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •