Citiraj bubili prvotno napisa Vidi poruku
ispravak dr.srb
Jako sam se iznenadila koliko su svi bili ljubazni i srdačni, pogotovo spomenuta doktorica do određenog trenutka, s obzirom na iskustva vezana uz nju koja se protežu po forumima.

Razumijem da i oni svašta čuju i vide i da je i njima pun kufer ali ako nemaju sredstava ni kadrova ne bi uopće trebali imati dozvolu za ivf postupke. Ja nikome ne mogu objasniti koju bol nam je uzrokovala njihova ignorancija. 3 tjedna živiš u uvjerenju da imaš embrije na ledu, to je bila utjeha za negativnu betu a na kraju šok.

Kako je moguće da nigdje u mojoj dokumentaciji nije navedeno koliko jajnih stanica se oplodilo i što se dalje događalo s njima i nadasve, kako nitko osim biologice nema pristup dokumentaciji koja postoji? Doktor me razočarao što je hladno odgovorio na moj sms u kojem sam pitala što dalje, da dođem na kontrolu i dogovor za second embrio transfer a kada sam došla tvrdio je da on nema pojma da li je uopće išta zaleđeno kao i to da oni ne lede embrije jer još nemaju dopisi te da sama pronađem biologicu i provjerim kakvo je stanje (inače, biologica se smijala kad sam par tjedana ranije njoj rekla da doc. tvrdi da ne lede embrije i rekla je da je to glupost). Svi se izmotavaju i upiru prstom u nekog drugog.

P.S - Ja (navodno) nemam nekih posebnih problema, dijagnoza su neprohodni jajovodi što je potvrđeno laparoskopijom prije cca. 3 godine, dragi ima nešto lošiji spermiogram ali ništa strašno. Vidjeti ćemo što će dalje biti :/