lota kako ide s terapijom?
bella sta su rekli??
ja sam vam skroz okstalno mislim na vas sve i kako sam cesto i sama kod dr.p. uvijek si mislim jel ova pored mene sad netko tko je na forumu iza nekog nicka (za one koje ne znam)
nemojte odustajat cure nikako! tesko je i vjerzjem da ste umorne od svega, al ne dajte se! ja vjerujem da cemo se sve setat s busama po hodnicima ove godine!!!

Odgovori s citatom
  Odgovori s citatom super da terapije djeluje! meni je samo to bilo bitno, cak i nakon nespjeha, sto su se ciste povukle i 1 jajnik mi proradio bio, odmah sam znala da ce sve biti ok. a dr.p. je cudnjikav ali zbilja je u sustini dobar, i zna covjek svoje, samo ga treba poslusat (kolkogod nam to mrsko bilo) i sve ga pitaj sto ti slucajno ne kaze! ja sam ga gnjavila svakojakim glupostima, cak i preko moba (priznajem i da ga jos uvijek ponesto priupitam
 super da terapije djeluje! meni je samo to bilo bitno, cak i nakon nespjeha, sto su se ciste povukle i 1 jajnik mi proradio bio, odmah sam znala da ce sve biti ok. a dr.p. je cudnjikav ali zbilja je u sustini dobar, i zna covjek svoje, samo ga treba poslusat (kolkogod nam to mrsko bilo) i sve ga pitaj sto ti slucajno ne kaze! ja sam ga gnjavila svakojakim glupostima, cak i preko moba (priznajem i da ga jos uvijek ponesto priupitam  ) ima covjek strpljenja i objasnit ce
 ) ima covjek strpljenja i objasnit ce  

BellaSwan prvotno napisa
 BellaSwan prvotno napisa