Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1761

Tema: Potpomognuta u KB OSIJEK

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ivany avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj NINA30 prvotno napisa Vidi poruku
    Ivany, zašto bih plačala hsg! Ako ti je dr. P to preporučio onda se kod njega i dogovoriš za to u konačnici on će ti to i napraviti tako je i meni radio prošle godine sve na uputnicu i hsg i laparaskopiju i propuhivanje sve ležiš sve skupa 3 dana i onda ideš kući uspavaju te nije ništa strašno! nemoj plaćati ionako nam za sve drugo uzimaju pare
    sretno!!!!
    Nina, nije mi jasno kako ti je dr. P. radio hsg kada se to neradi u KBO??? Meni je rekao da mogu kod njega na laparaskopiju ili negdje dalje na hsg zato što KBO nema ni novaca ni osoblja za hsg -eto baš tim riječima. A ja nebi baš odmah na LPSC jer je to ipak operacija pa bi prvo vidjela rezultate hsg-a. U utorak ću zvati Vinkovačku bolnicu... pa ćemo vidjeti dalje!

martineza, ti sama znaš što je nabolje za tebe!

ostale cure koje ste na čekanju, držim fige da dobijete lijekove do zime

martineza avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Ivany prvotno napisa Vidi poruku
    Nina, nije mi jasno kako ti je dr. P. radio hsg kada se to neradi u KBO??? Meni je rekao da mogu kod njega na laparaskopiju ili negdje dalje na hsg zato što KBO nema ni novaca ni osoblja za hsg -eto baš tim riječima. A ja nebi baš odmah na LPSC jer je to ipak operacija pa bi prvo vidjela rezultate hsg-a. U utorak ću zvati Vinkovačku bolnicu... pa ćemo vidjeti dalje!

martineza, ti sama znaš što je nabolje za tebe!

ostale cure koje ste na čekanju, držim fige da dobijete lijekove do zime

i meni je radio dr.p hsg.....kakvo osoblje....bio je samo on i instrumentalka.......dosla ujutro i otisla popodne poslije posjeta....mislim da mi je receno da je moj bio prvi nakon 10 godina na podrucju KBO....29.10.2008. imala laparaskopiju, a 25.11.2008. hsg.....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •