Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1761

Tema: Potpomognuta u KB OSIJEK

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    martineza avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj AnaMarija34 prvotno napisa Vidi poruku
    Da li to znači da ima lijekova ili samo one koji su nekakvoj listi čekanja.....
    Draga AnaMarija34, ja mislim da su oni narucivali lijekove prema narucenim pacijenticama, tj. za svaku pacijenticu odredjeni broj lijekova koliko joj je potrebno....mislim da tako ide.....

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Martineza, hvala ti...otići ću svakako informirati se i ponadati da ću imati sreće s obzirom na moje godine (37) mislim da ne mogu dugo čekati.....koliko si ih ti čekala?

martineza avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj AnaMarija34 prvotno napisa Vidi poruku
    Martineza, hvala ti...otići ću svakako informirati se i ponadati da ću imati sreće s obzirom na moje godine (37) mislim da ne mogu dugo čekati.....koliko si ih ti čekala?
    ovako, ja sam ti u 1mj. bila na prvom IVF-u, dosla sam u 3mj. ponovo se naruciti, al su uveli listu cekanja (jer je bolnica pocela narucivati lijekove), narucili su me za 12 mj. a javili su mi se pocetkom 9 mj. da su lijekovi stigli, sljedeci tjedan sam se narucila kod dr. P i sad cekam MC i startamo... relativno brzo to ide kod njega, ne mogu se pozaliti... a sto se tice godinica ja sam ti 29, skoro 30, a MM 31.

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Martineza...pa ti si super što se tiče godina...kada bih ja bila barem u istim....ja sam relativno kasno krenula u postupke, sa 34...ali sam zato za nepuna tri mj. bila trudna... imala sa sreće....trebala sam amlo ranije krenuti...ali eto....ito se zove život....sada ću otići na razgovor kod dr. P.....pa ću vidjeti koliko bih morala čekati....mislila sam čak sutra, ali ne uspijem, pa ću možda idući petak.....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •