Eto da Vam se i ja pridružim. Već sam 6 god u postupcima MPO i prošla sam AIH u Osijeku (kod Šijanovića i Popovića), pa VV, Maribor, nešto smo se dogovarali s Austrijancima Kindrewunsch institut u Gracu (što vam ne bi preporučila), da bi se dogovorili za postupak kod Škvorca. Iz moga iskustva mogu Vam reći da je Osijek dobar za AIH, a za sve ostalo bi Vam preporučila Zagreb ili inozemstvo. Popović je uporan i trudi se (da li još traži vađenje estradiola svaki dan?), no njemu je oplodnja samo dio posla koji obavlja i to se osjeti, ma koliko se on trudio. Šijanovica boli briga za pacijentice, bar je tako bilo 2005. kada smo mi bili kod njega. Možda se i on sada promijenio jer sam ga viđala na VV na oplodnji sa ženom, pa je na vlastitoj koži osjetio što je to. Maribor je dobar za mlađe pacijentice jer oni šibaju nakakv dugi protokol (2. mj. kontracpcije, pa 20 dana decapeptyla ili superfacta i gonali ili menopuri), labaratorij im je strašan ali nemaju osobni pristup pacijenticama.Svi su jako susretljivi i ljubazni i čovjek se ne osjeća tamo kao komad mesa. Neki od vas će reći da sam negativna no to je samo moje viđenje stvari. Voljela bih da sam to što sada prenosim vama znala prije 6 godina. Možda bi do sada bila trudna i ne bi dogurala do 40 bez djeteta. Neke pogreške su radili liječnici ( na VV sam dva puta izovulirala), a neke samo radili sami (čekali Maribor kao da je to neki sveti gral i izgubili 2 godine koje mi sada fale.