-
zlatta, žao mi je što si to sve prošla, i stvarno je prestrašno da moramo ići platiti privatniku da nam objasni ustvari kako stvari stoje. nama je i dr L na VV sve bez dlake na jeziku rekao šta da očekujemo i mislio kako su nam to već sve objasnili u KBO. MM i ja se pogledamo sa upitnikom iznad glave.
al šta je tu je, prošlost se ne može promjeniti, al zato možemo budućnost sami isplanirati kako hoćemo. mi smo u ambulantu ASA došli u 11/2008.g. ali sam zbog mioma morala na laporoskopiju, pa sam u postupke krenula tek u 09/09. i dok smo skupili sve papire, prva inesminaciju je bila u 11/09.
meni je moj dr bio dobar, uvijek se iskreno razočarao na svaku negativnu betu, al eto, možda je mogao neke stvari drugačije napraviti, al nije i sad smo tu di jesmo i još se nadamo i vjerujemo da ćemo uspjeti dobiti našu bebicu ili dvije.
sori, ne kužim zašto se boljiš IVF i stimulacije? zar misliš da ćeš u ovim našim godinama ostati trudna inseminacijom? mislim, sve je moguće, al IVF ti je sigurniji, čak u Zgb više ne rade ni IVF nego ICSI zbog toga što je tada veća šansa zatrudnjivanja.
ako nisi za ići van RH, ja ti toplo preporučujem dr L. privatno. jer to bi mi bila druga opcija, da nismo ovo odlučili.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma