Citiraj Vela prvotno napisa Vidi poruku
Ja sam opet bila razočarana u dr.M, malo je previše hvalio sebe i svoj rad, za KBO nije imao baš niti jednu lijepu riječ. Da bi na kraju ispalo da mi on ne može pomoći (uz svo njegovo znanje i vrhunsku opremu) već moram na laparoskopiju u bolnicu. Koliko se sjećam da mi čak predložio da odem na laparoskopiju u Slavonski Brod ili Zagreb, malo čudno..ipak sam otišla u KBO. Sada imam drugi problem...čekanje injekcija.
Preporučam ti Zlatta da probaš nekako prijeći preko toga straha od hormna i odi se prijavi na tu listu, jer se čeka cca. 12 mjeseci, i sama vidiš kako vrijeme leti.
Mogu samo reći da sam se ipak najviše informirala na forumu, u tih 15-ak min kod dr. obično se ne sjetim ničega važnog šta bi trebala pitati.
Sretno sada u prosincu!

Vela, i mene je JAKO razočarao dr M. iako nam je neke stvari opširnije objasnio. ali me razljutio kad je počeo pljuvati po mom dr. to mi je jako zasmetalo. da bi na kraju kako i ti kažeš me poslao nazad u KBO, jer nije znao-mogao ništa.
a obećavao brda i doline.predložio da nam on radi pripremu i da idemo u IVF centar (dr .Š.) na IVF, na kraju je odustao od toga nije nam rekao zašto, ma užas.

a što se tiće foruma, da sam bar puno ranije došla do toga, sigurno bi neke stvari drugačije napravila, jer ovdje sam se informirala o SVEMU.