Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1761

Tema: Potpomognuta u KB OSIJEK

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ivany avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Osječanke... ne tipkate.... neka tako i treba, preko ljeta se malo opustiti pa kad prođu ove vrućine u nove pobjede

Meni je dr. P. preporučio da napravim hsg jer je kod mm i mene koliko se čini sve ostalo u redu. Čitam po netu i tražim, ali nisam našla dovoljno informacija... planiram ići kod dr. Todorić u Vinkovcima jer je kod njega hsg povoljniji... ali me zapravo zanima da li ima razlog zašto je kod dr. Matković skuplje, da li on radi nešto drugo? bolje?
    please ako netko zna, molim odgovor! hvala

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Nisam baš sigurna ali moja dr u Zg mi je rekla da je meni dr Matković radio hsg sa kontrastom i da je taj kontrast skup i da je pouzdaniji od običnog hsg, a kakav je to obični tj što ubrizgavaju stvarno ne znam. Što se tiče dr Matkovića ja sam prezadovoljna i svaka kuna koju sam platila vrijedi.

Citiraj Ivany prvotno napisa Vidi poruku
    Osječanke... ne tipkate.... neka tako i treba, preko ljeta se malo opustiti pa kad prođu ove vrućine u nove pobjede

Meni je dr. P. preporučio da napravim hsg jer je kod mm i mene koliko se čini sve ostalo u redu. Čitam po netu i tražim, ali nisam našla dovoljno informacija... planiram ići kod dr. Todorić u Vinkovcima jer je kod njega hsg povoljniji... ali me zapravo zanima da li ima razlog zašto je kod dr. Matković skuplje, da li on radi nešto drugo? bolje?
    please ako netko zna, molim odgovor! hvala

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

bok svima...ja sam radila hsg u vinkovačkoj bolnici,radio ga je dr juzbašić,sa kontrastom...na uputnicu....uspavali me i pokušao mi popraviti jajovod,ali bezuspješno...
    i sve moje zahvate je radio on i najbolji je....i porodio me....probajte kod njega....
    ja sad idem kod dr p. 10.8. na razgovor,dobila sam injekcije....pa u nove pobjede...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •