Citiraj zlatta prvotno napisa Vidi poruku
draga sanda, baš mi je žao...znam to poigravanje s živcima kada se radujemo postupku, a onda kao neke ciste....
ne znam što bih rekla...
meni m.kasni tjedan dana, test negativan, odem dr.m i on nađe folikul (ili cista, kaže:tko bi znao što je dok se ne punktira.. ili pukne pa mir) na l.j. u vrijeme kada mu očito nije vrijeme...dao mi decapeptil da pukne kako bi dobila m....ja odmah zvala i dr.l.u zg. što on misli, on se složio i tako da sam u srijedu si dala injekciju dekapeptila ali evo još nisam dobila...čekam do 10 dana pa ćemo vidjeti...
eto ako ti to što znači...nažalost, sve mi koje smo u mpo priči smo pod prijetnjom cista
e baš...poigravanje živcima...idem sad za koji dan svojoj gin,pa ćemo vidjeti šta će ona reći...uopće joj neću spomenuti nikakvu cistu,samo ću joj reći da sam došla na pregled...baš me zanima taj uvz...ako je cista ili je bila cista,pa u međuvremenu pukla-mora se vidjeti ožiljak...tj mjesto gdje je bila...joooj zlatta baš smo mi prave mpo priće...i znaći mi i znam da mi je lakše kada se malo izjadam vama