Citiraj NINA30 prvotno napisa Vidi poruku
sanda molim te javi mi što ti je rekao dr., i meni je u poruci rekao da izvadim amh i inhibin... za sada nemam namjernu uopće ići kod njega pa me čisto zanima,...planiram to izvaditi samo nisam sigurna hoću li poslati ovako poštom ili ići u ZG mislila sam u VV
Nisam sad u konačnici skužila jel treba uputnica kod ginekologa za te pretrage ili ne?I gdje se to na kraju vadi u DZ,Krežminoj ili nuklearnoj? I da li se mogu obe pretrage izvaditi odjednom na jednom mjestu?I jel se oba ta hormona ili što su već vade 2 i 3dc!?
ma on je to svima rekao! jer smo sve u našoj turi loše reagirale!može se na nuklearnoj...treba uputnica da vide šta trebaju raditi...ma neću ja još to raditi dok se ne vidim s njim....a nemam ni na ambulantnom listu napisano...baš se on sjeća šta je kom napisao sms-om...koliko nas ima....može se na jednom mjestu vaditi obje pretrage...i meni je napisao da se vade 2-3 dc...pa ćemo tako i naptraviti,ali kad odem na pregled kod njega....ma naša je rezerva sasvim ok!
meni je problem što se ne oplode...a kod tebe što ne ostane....možda bi ti trebala vidjeti za trombofiliju....ali ne ovdje u kbo-u nego u zg....tamo rade još neke dodatne pretrage....
meni je jš sumnjivo sa mojim dobrim js......nešto su oni to smrdali....sto posto sam uvjerena...
i imaš na facebooku poruku,pa mi odgovori jesi za!? mislim da treba to probati...