Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1761

Tema: Potpomognuta u KB OSIJEK

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj santana prvotno napisa Vidi poruku
    Sanda 1977,koliko se sjećam ti si pacijent dr.Popovića.Bila sam i ja,davno.Otišla sam od njega na W dok je tamo još radio dr.Lučinger.Dr.Popović je bio uviđavan,predan,ALI nakon LPSC prišao mi je,sjeo na krevet i rekao kako nikada neću imati dijete.
    Nisam mu povjerovala,i inače sam skolna drugom mišljenju.Na W sam zatrudnila u 2.IVF postupku nakon 5 transfera,ali Beta,koju svi iščekujemo bila je mala 57,5.Nije se pravilno duplala,trudnoća je završila kiretažom u 9-tom tjednu.kiretažu je odradio dr.Popović,vrlo brižno,smireno,psihološki,samo je sestra u jednom trenu došla po mene da idem u salu,nije mi dao prostora gledati na sat i čekati taj momenat.On vjerojatno nije uvijek taktičan.Za tebe je bitno pronaći liječnika kome ćeš vjerovati i koji će ti davati snagu svojim optimizmom potkrijepljenim znanjem,ja sam to našla u dr.Lučingeru.
    Začepljini jajovodi,kiretaža u 9 tjednu i prirodna trudnoća 4 mjeseca nakon toga,iznešena bez i jednog problema,porod za 4 h,prekrasna djevojčica i što je jako važno za naglasiti,moja 1.pririodna trudnoća s 36.g,dakle porod s 37.
    Sretno,nadam se da ćeš naći svoj put.
    vrlo trnovit put....ja imam sekundarni sterilitet...tj imam 11-to gdišnju kčer prirodno sve,sa prekrasnom trudnoćom i lakim porodom...i onda je sve krenulo naopako....svašta sam ćula od njega u ova dva dana...
    današnji uvz je bio ok...ali je skeptičan o kvaliteti js...pa možda ovo,pa možda ono...pa svašta nešto...imam sada i više o 4 fol...jedan je vodeći....sada ću trakicu raditi,pa ako je poz idem sutra na punkciju,ako nije u četvrtak...eto...

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

sutra je punkcija..........

renna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    sutra je punkcija..........

jeeeeee, sad tek skuzila. al ipak imas pp.....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •