Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1761

Tema: Potpomognuta u KB OSIJEK

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

netko me pitao zašto sam otišla iz Kbo zato jer sam skoro umrla od Hipera.. i moj muž mi nije dao više ni blizu Kbo..
    moja radost je isto dr.Lučinger..pružio mi je osmijeh i sreću u srcu iako kratko je trajalo.. sad se nadam drugom pokušaju i da će sve biti dobro..dr.P je jako čudan čovjek, jedan dan hladan drugi dan nejasan treći zao četvrti šaljiv..
    meni je pokazao da je čovjek u duši jako dobar unatoč svemu..a ostali dr. u našoj bolnici su prestrašni..svi su ko mesari a mi smo samo još jedan slučaj koji se treba rješiti ovako ili onako njih boli briga..to je jako jako tužno..

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj tikica78 prvotno napisa Vidi poruku
    netko me pitao zašto sam otišla iz Kbo zato jer sam skoro umrla od Hipera.. i moj muž mi nije dao više ni blizu Kbo..
    moja radost je isto dr.Lučinger..pružio mi je osmijeh i sreću u srcu iako kratko je trajalo.. sad se nadam drugom pokušaju i da će sve biti dobro..dr.P je jako čudan čovjek, jedan dan hladan drugi dan nejasan treći zao četvrti šaljiv..
    meni je pokazao da je čovjek u duši jako dobar unatoč svemu..a ostali dr. u našoj bolnici su prestrašni..svi su ko mesari a mi smo samo još jedan slučaj koji se treba rješiti ovako ili onako njih boli briga..to je jako jako tužno..
    ovo sve i ja potpisujem...ja sam se u ova dva dana toliko toga naslušala da mi je muka...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •