Citiraj santana prvotno napisa Vidi poruku
Sanda 1977,koliko se sjećam ti si pacijent dr.Popovića.Bila sam i ja,davno.Otišla sam od njega na W dok je tamo još radio dr.Lučinger.Dr.Popović je bio uviđavan,predan,ALI nakon LPSC prišao mi je,sjeo na krevet i rekao kako nikada neću imati dijete.
Nisam mu povjerovala,i inače sam skolna drugom mišljenju.Na W sam zatrudnila u 2.IVF postupku nakon 5 transfera,ali Beta,koju svi iščekujemo bila je mala 57,5.Nije se pravilno duplala,trudnoća je završila kiretažom u 9-tom tjednu.kiretažu je odradio dr.Popović,vrlo brižno,smireno,psihološki,samo je sestra u jednom trenu došla po mene da idem u salu,nije mi dao prostora gledati na sat i čekati taj momenat.On vjerojatno nije uvijek taktičan.Za tebe je bitno pronaći liječnika kome ćeš vjerovati i koji će ti davati snagu svojim optimizmom potkrijepljenim znanjem,ja sam to našla u dr.Lučingeru.
Začepljini jajovodi,kiretaža u 9 tjednu i prirodna trudnoća 4 mjeseca nakon toga,iznešena bez i jednog problema,porod za 4 h,prekrasna djevojčica i što je jako važno za naglasiti,moja 1.pririodna trudnoća s 36.g,dakle porod s 37.
Sretno,nadam se da ćeš naći svoj put.
koliko si imala jako začepljene jajovode?